Stranica 2 od 9 PrviPrvi 1234 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 51 do 100 od 428

Tema: novi partner - otvarate li vrata srca?

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

draga ajde sada polako.unaprijed cu se ispricati na svojim rijecima-ali zar bi ti zaista mogla zivjeti skupa u stanu odvojenim zivotom s nekim ko je otac tvog djeteta i netko koga si volila i ko te volio :shock:
    daj polako razmisli
    ja sad govorim od sebe same-ja ne bi ni trenutka vise bila blizu. dal imas roditelje i braci di bi mogla privremeno '? da li radis?
    ne znam ali ta izjava je pomalo ponizavajuca.kaj da ste skupa,on da se vucara okolo a da ti i dalje vodis kucanstvo....e pa kucne pomocnice i sl zene se skupo placaju

ja te podrzavam u svemu sto napravis ako je za tvoje dobro...no razmisli

sorciere avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj nessa prvotno napisa
    evo da vas obavjesti M mi je upravo obznanio da živimoskupa al odvojenim životima
    :shock:

a u čijem životu živi vaše dijete? jel i taj dio objasnio?

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

pa valjda dijete u svom :shock:
    kaj pitas opce........kakve su to izjave molim te....nemoj me opet povlaciti za jezik jer bu nakon nas opet zatvorili topik,,,,
    daj reci kaj to znaci skupa ziviti odvojeni zivot....kaj bu se i brak konzumiral u istom krevetu ali odvojeno ....ili kaj??? bu nova koka dolazila na rucak .....evo pocela sam

nessa avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

ova njegova odluka nije prvi put svaki se pu predomisli al ja to više ne mogu trpit, moji roditelji su razvedeni a mama i sestra žive u podstanarima tako da neman di al reka je on da će otić ako ja to želim,ne radim na produženom sam porodiljnome kad promislim financijski bi izgurala al sve mi se čini da je ovi put to to
    kaže da ostaje zbog male da mi pomogne da mu ne moran kuvat itd. da će sam :/

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

a kaj da ti pomogne oko male????????
    ikad skuhas on enece uzeti i jesti.....

daj

nessa avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

znam i sama da to neće funkcionirat al eto vidit ću ovi tjedan kako će ić pa ću odlučit najgore mi je šta će sad maloj rođendan pa božić ne znam kako to prebrodit

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

i ja sam imala takav prvi bozic mog djeteta i prvi rockas koji je 05.01....... pa si misli koliko sam tulila i plakala...a sada jedva cekamo nase bozice,rockase,borove,poklone,torte.......mi imamo najljepse dogadjaje skupa

a oni koji su otisli ponekad

nije lako,ali vrijedi

nessa avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

ja i mala se odlično slažemo jako je veselo dijete sve radimo zajedno iako nema još 2g. a čim smo svi na okupu to je ajme rijetko je koji put lipo npr.jučer ja i on se prepiremo a ona uzima fifi i narcisu-najdraže igračke- i glumi da plešu prvo njemu pa meni to me zamislilo zar nam dite mora govorit da mu je teško i da želi da prestanemo a to je upravo ta poruka

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

upravo....zeli da se bavite njome a ne da urlate i uzenmirujete ju.kad je stobom nema urlanja i stresa...kad se svadis s muzem mala kuzi da nesto nije u redu i pokusava vas navesti da prestanete s tim...zar ti to nije dovolan signal

nessa avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

trudila sam se da se ne svađamo isprid nje al sad više ne biramo vrime znam da je to signal a dica su nekad pametnija od nas sve skuže
    idem prespavat iako ne znam kako al moram sutra imam pregled sa malom i odluku kad će joj ugrađivat cjevčice i vadit treći krajnik
    hvala na savjetima i podršci

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

drzi se

Audrey avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Zajedno, a odvojenim životima... pa tako ste do sad živjeli, koliko sam shvatila. Tom izjavom on ti poručuje 'ja ću nastaviti kao do sada, a ti me nemoj više zaj... jer sam JA rekao da više ne živim život s tobom'.
    Za tebe i dijete se tu ništa nabolje ne mijenja. Mislim da su daljnji razgovori uzaludno rasipanje energije i živaca, ovdje treba konkretna akcija.
    A ako ti smijem to reći, ja u njegovim postupcima ne vidim išta ljubavi prema tebi, a nažalost niti previše prema djetetu. Možda će je više voljeti kad će je morati istrpiti dva puta tjedno po sat vremena, nego sad kad mu ne da spavati i 'disati'. Na žalost, znam muške koji su bolji očevi svojoj djeci sad kad više ne žive s njima.

nessa avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

jutros sam mu rekla da iseli da to tako neće ić pa je poludija da šta mu ne dam vrimena da se malo sredi ka da šta san to tako ozbiljno svatila kad se on želi potrudit a ja bi najrađe iskočila iz kože jer mi je pun kufer pripucavanja jer znam da će sad bit ok misec dana-ako i toliko- pa opet na staro :/

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

ma neka se iseli,pa onda neka se skulira i pokaze tako dobru volju,neka se prilagodjava i da ti razlog da se jos pomucis s njim.rekla sam ti da ce tako biti kada mu kazes. i on sad moze biti malo ok ali opet dal si spremna da 1 mj bude kao ok pa opet po starom-to je agonija mila.
    ajmo sad ukratko
    dal osjecas da te voli?
    dal mislis da te voli?
    dal osjecas i mislis da ce biti drugacije?
    dal mislis da ti dijete uziva u takvoj obitelji?
    dal si spremna potrositi jos godine svog zivota na ustrb svog djeteta i sebe i riskirati da se nista ne promijeni?
    dal zelis za sebe i dijete ovakav zivot?

nessa avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

moje je mišljenje da se on boji da neće nać nijednu da ga trpi pa ostaje s menom a i njegovi su rekli da se nema di vratit ako nas ostavi
    a dal možeš nekome svega i svačega izgovorit ako ga voliš ja nebi mogla a trpim svakakve riči od njega i posli kaže da u ljutnji reče šta ne misli a inače je malo nagao nije me udrija al zna krenit na mene
    i priti mi svime ako ga ostavim

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

kao prvo nije tvoj problem da se nema di vratiti...ciji bi bio da te on istjerava iz svoje kuce?
    drugo to da si nece naci takvu drugu-opet njegov problem

trece neka ga mama i tata uzmu sebi
    ako krene na tebe kaj ti to znaci-kaj oces zavrsiti u bolnici kao ja da shvatis da te ne voli?

prijeti se..neka se prijeti-lijepo ga prijavi policiji pa ce prestati

daj shvati da si jaca od njega pa da zato piri i prijeti

ma neka bude frajer,ode,ispuni obecanja i vrati se s razlogom da ga primis

u biti draga kaj ti zelis?????
    ne kaj on zeli vec kaj ti zelis za dijete i sebe?

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno re

odgovori na ona gornja pitanja i tu ćeš naći rješenje za svoj problem.

Ne znam što čekaš, da padne prvi udarac, pa ćeš onda kao imati razlog za otići.
    I sama kažeš da već nasrće na tebe, hej!!!!! Tko ima pravo tako ponižavati majku svoga djeteta. I to vjerojatno pred malom.
    Šta misliš, kako će te ona doživljavati ako se to nastavi, ma ne mora ni biti fizičkog nasilja i ovo šta on radi je nasilje i te kakvo.
    Pokaži joj da se boriš za sebe i za nju i vaš mir. Ti si njena zaštitnica i ona to i od tebe očekuje i treba.
    A ti ćeš se već snaći draga, vidim da si jaka i da s djetetom već prolaziš teške trenutke, bolnice.

Pamet u glavu i sretno!!!

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

potpisuje sve

nessa avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

sve je to meni jasno , u biti ga žalim a nekad bi i volila da me udre pa da znam da je to stvarno to i bez problema bi ga izbacila, a ovako mislim da sam to zaslužila zbog prošlosti i jer nema povjerenja u mene mojom krivicom ispustila sam i još ispuštam dušu da vratim to povjerenje al ništa od toga
    a baš završit u bolnicu kao ti nebi tila pa šta je bilo ako smin pitat

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

jako me je volio ali ako npr klopa nije bil apo njegovom,ili ako se program promjenio ili u razgovoru nekaj nije bilo po njegovom.........svasta se desilo,gutala sam cak 7 godina dok me nije onesvijestio od batina i dok mjesec dana nisam lezala kuci. a mislila sam da me voli i da vrijedi spasavati jer je nakon takvih stvari kupovao zlato,robu,vodio i njegovao...........
    kad sam izasla iz bolnice ostavila sam mu sve zlato,vrijednosti,auto...sve i nikad ga nisam vidjela,prijetio da ce me tek sada ubit ,razbit...ali od toga nista...mada sam mjesecima s mamom isla do tranvaja i cekala me kad sam dolazila s posla

jel ti to treba mila?
    kreni dalje mila

ja sam nakon toa upoznala tatu mog antonia i onje bio moj melem i izvuko me iz tog prioda.............

ne teba ti sve to. krenulo je svadjama,unosenjem u lice i kretanjem prema meni......................

nessa avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

ža mi je šta si sve to prošla hrabra si
    moj zna da digne ruku na mene da može skupit stvari i otić i tako bi mu bilo davno sam mu to rekla al kako meni moja mama kaže draga ovo je psihičko zlostavljane i u pravu je
    danas ću s njim razgovarat volila bi da možemo to rješit mirnim putem

Audrey avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

nessa, ma zbog koje mrkle prošlosti ti predbacuje ?!

Citiram te: ' ... ja nisam bila svetica prije braka dok smo bili u vezi nisam varala al sam izlazila ...'

Predbacuje ti tvoj život PRIJE njega, i to mu je bitnije od onoga kakva si sad: vjerna supruga i požrtvovna majka koja se bori i brine o svom djetetu sa srčanom manom i gluhoćom :shock: ?! Ma daj...

Ja u bliskoj obitelji imam patološki ljubomornu osobu, i takvu koja se stalno osvrtala na prošlost, i život s takvom osobom je pakao, i zaklela sam se da moja djeca nikad neće čuti i vidjeti što sam ja morala. Svaku takvu primjedbu sasijeci u korijenu, ako treba pokaži i u kom pravcu su mu vrata ako mu što ne paše, ali ne trpi, i nemoj dozvoliti da te ubijedi da ste ti i tvoja prošlost krivci što vam ne ide. I da nisi imala nikoga prije njega, našao bi on tebi grešku i nekoga na koga bi (bezrazložno) bio ljubomoran, a ti bi došla u situaciju da od straha ne pozdravljaš susjede, čak se ne družiš ni s muškim rođacima... vjeruj mi, znam...

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

bit jr da ne dovedes se u situaciju da digne ruku.

daj razmisli

nessa avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

hvala na savjetima razmišljam o svemu misecima i znam šta želim a opet me nešto koči a vi ste mi stvarno pomogle da malo sebi raščistim neke stvari u glavi :? :D
    i jeste vi našle koga da va malo upotpuni usamljenost

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

hehehe jesam-sama sebe
    salu na stranu-ja osobno ocajno bi htjela imat nekoga uz sebe...nisam stvorena da budem jedinka oli mogu tako zivjeti. jos nisam nasla ali necu odustati.smatram da zasluzujem uz sebe nekoga kome ce stati do mene. i da bude uz mene i moga maloga......cuj imala sam par pokusaja..... trenutno ne bi orezultatima( sorcika se sad sigurno cereka) no vidjeti cemo kako ce se sve zavrsiti

za sada solo mama

nessa avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

dobro je dok ih se može nać
    današnja tragedija je da bi rijetko koji prihvatija dite koje nije njegovo
    osobno sam ih na malo naišla

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

polako prvo se ti sredi na bilo koji nacin....onda kreni dalje

nessa avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

to je normalno nisam ni mislila drukčije

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

sretno i javi se da cujemo kako ste dijete i ti

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Draga nessi, ajde fino pročitaj svoje postove od početka do kraja pa malo razmisli a di si ti u tim svim postovima?

Stalno kako on ovako, kako on onako.... Misli malo a kako si ti u svemu tome i što hoćeš dalje. Onda ćeš mu znat objasnit sa par riječi tako da razumije - il ga hoćeš pod određenim uvjetima i popriličnim preokretom u glavi, il ga fino zamoliš da spakira krpice i nađe mjesto gdje će moći biti centar svijeta.

Psihičko maltretiranje može biti strašno i svaka riječ koju ti na finjaka uputi zapravo samo smanjuje tvoje samopouzdanje i misliš da bez njega kao oslonca nećeš moći dočekati sljedeći dan. KRIVO! Ti si ta koja otvara oči i razmišlja o doktorima i dijagnozama, što treba kupiti za ručak, di se nalazi njena najdraža igračka da li je prerasla cipele i da ne nabrajam. Pa moj BM nije znao niti kak se zovu frendovi od klinaca (dvoje ih imam - pitala si).

Nikad nisam bila za opciju "spakiraj mu kofere i izbaci ga van" radi djece. Čekala sam dvije godine u nemogućim psihičkim odnosima da bi našao stan i odselio i barem jednom tjedno imala krizu da bih doslovno rezala žile ali srećom su stradavali samo tanjuri. Nije mi žao zbog toga jer su djeca bila dovoljno velika (8 i 10 godina tada, 12 i 10 sada) da razumiju. Na kraju se nismo niti svađali, nismo niti pričali, jedino sam svaki dan cvilila nek odseli. Čak smo imali i odvjetnike koji su pisali prijedloge za sporazumni a spavali u istom krevetu....

Sad kad se osvrnem, mislim da je jedini razlog svega toga što sam mu dala da me psihički zlostavlja, da se sama sebi smanjim na veličinu mikrona i da mislim kak sam totalno nesposobna. Zato sam trpila sve to. Iz čistog straha. Da sam onda znala....

A tebi samo

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Ma nisam nikog našla da mi popuni mjesto između mog jastuka i zida.... Mislim, da mi pomogne slagati posteljinu i piđamu.... A nisam niti pokušavala... Zato cvilim na forumu da mi neko napiše formulu...

nessa avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

malo teže je stvari sa papira predočit u djela tek kad i ptice na grani sve skuže onda se pomaknemo a valjda nam je horoskop takav
    ja najbolje dajem savjete drugima a sebi nikako,evo npr. imam priju koja živi sa nevjenčanim mužem kad je imala jedno dite a ja još bila slobodna rekla sam joj da ga ostavi jer je tuka itd. nakon 3 g.danas još živi s nji i treće dijete je na putu pa sad ti budi pametan malo joj se on popravija al nšta značajno :?

sorciere avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Stea prvotno napisa
    Ma nisam nikog našla da mi popuni mjesto između mog jastuka i zida.... Mislim, da mi pomogne slagati posteljinu i piđamu.... A nisam niti pokušavala... Zato cvilim na forumu da mi neko napiše formulu...
    udomi mačku...

ona će leći na mjesto koje te boli, pustit će te da spavaš kad želiš, jesti će sve vrste viskasa i neće prigovarati ...

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Znaš Sorci, svaka čast mačkama i drage su mi, al ja bih ipak muškarca 8)

sorciere avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Znaš Sorci, svaka čast mačkama i drage su mi, al ja bih ipak muškarca 8)
    tjah... sretno u potrazi... ne vidjeh godinama takav primjerak...

(za mene su muško i muškarac - dvije potpuno različite kategorije ).

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Znam ja o čem pričam.... da, da muškarac....

Kaj nemam šanse? Da odustanem?

sorciere avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Znam ja o čem pričam.... da, da muškarac....
    da, da... uzmite coldrex...

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

punu šaku.... da ne boli....

sorciere avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

punu šaku.... da ne boli....
    idem tražit dva kamena da se izdrogiram ko mujo...

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Znaš, al to mi je za večeras.

Sutra krećem u potragu za pravim muškarcem. Za početak ponoviti gradivo iz Cohelovih 11 minuta.... Ili još bolje Ljubav u doba kolere. Tak da se ne rasplačem od jada kod prvog pokušaja

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Sutra krećem u potragu za pravim muškarcem. Za početak ponoviti gradivo iz Cohelovih 11 minuta.... Ili još bolje Ljubav u doba kolere. Tak da se ne rasplačem od jada kod prvog pokušaja
    ja bas imala svoj prvi izlazak u cetvrtak ... prvi puta luka bio sa sittericom...
    reci cu jedno: kad ides samo da se dobro zabavis, popricas sa dragim ljudima, promjenis atmosferu, osjetis malo duha svoje mladosti - zracis da ih jos moras tjerati od sebe...

meni, kao sto sam napisala, ulov uopce ne zanima - ali komplimenti bome pasuuu... i jos je bivsi bio tamo radio zvuk na koncertu - zelen od muke...

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Ja bi sad rekla nekaj pametno na sve ovo, ali sam još pod dojmom i "slinim" pokazali su nastup stripera negdje u Zagrebu, malo je reći da sam ugodno iznenađena. Možda na nešto takvo otić? Jel bio netko već?

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Mislim da je tako nešto u Sokolu. Nisam bila... sve me strah. Mogla bih se raspametiti... :D :D

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno re

he, he. Bila ja u Sokolu prije nekih desetak godina. Isto tak nastupali neki striperi. Znate ko je urlao u prvim redovima? Sve redom žene od 35 na dalje(a bome je bilo i dosta starijih). Tada mi je to bilo jako smiješno, jer sam bila klinka, a sada mi se to čini kao odlična zabava i razbibriga.

Ali, kak su te žene vrištale, urlale, keljile lovu po frajerima, ono, ludnica!!!

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj lucky day prvotno napisa
    reci cu jedno: kad ides samo da se dobro zabavis, popricas sa dragim ljudima, promjenis atmosferu, osjetis malo duha svoje mladosti - zracis da ih jos moras tjerati od sebe...

meni, kao sto sam napisala, ulov uopce ne zanima - ali komplimenti bome pasuuu...
    E to bi ja.... Ali sve moje frendice su u sretnim brakovima i nemaju potrebe za ženskim izlascima... (kakvo ja to društvo imam?!? )

A di si ti to bila vani? Gdje izlaze ljudi koji imaju preko 35 a da ne nalete na svoje dijete ?

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

A di si ti to bila vani? Gdje izlaze ljudi koji imaju preko 35 a da ne nalete na svoje dijete ?
    ma ovdje ti je prica drugacija... puno vise se izlazi u 'poznijim' godinama... ja sa nepunih 30 sam u zg medju starkeljama...
    a ovdje sam taman...

bila sam na jednom vrlo zestokom rock koncertu...
    poslije na r'n'r cagaoni u jednom alternativnom klubu...
    :D

vidis, ne znam gdje ovdje izlaze teenageri... vjerojatno tulumi i mainstream klubovi koji me ni malo ne zanimaju...
    (ajd, mozda bi se na kakve zanimljive stripere i dala nagovoriti )

sorciere avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

kaj još uvijek tražite komade??? :shock:

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Citiraj sorciere prvotno napisa

A ti ko fol nebi rado pogledala jedan nastup stripera, aj priznaj, nemoraš sve, barem pola onog kaj ti se mota po glavi.

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj rinama prvotno napisa

A ti ko fol nebi rado pogledala jedan nastup stripera, aj priznaj, nemoraš sve, barem pola onog kaj ti se mota po glavi.
    kak veli moj frend: 'fokusiraj se na OCI'

sorciere avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj rinama prvotno napisa

pa ja znam kak muški izgledaju ispod gaća ... zakaj bi plaćala ulaznicu da to gledam?

kaj mi se mota po glavi? dan godišnjeg odmora ...

Stranica 2 od 9 PrviPrvi 1234 ... PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •