jel to novo u programu udruge?single prvotno napisa
![]()
![]()
jel to novo u programu udruge?single prvotno napisa
![]()
![]()
mislim da bi taj program kao novi koristio...koliko god se ti branila, ja bi te odvukla na tajne sastanke roda novog programa mila![]()
![]()
sretan uskrs svima
![]()
da mi je vidjeti kako ce jassi odvuci sorci...he he
jassi NEće odvući sorci... nema teorijesingle prvotno napisa
![]()
:/ ma sve je moguce...sorci kad se najmanje budes nadala naci ces se pred jednim divnim muskarcem...![]()
:shock:![]()
![]()
![]()
ja to zovem drugarica fata, zvana morgana...
ma kaj vam je ...nemre to biti predivan muskarac...taj mora v glavi i misicima biti jaci od sorcike da ju svlada.....hehehe milaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa sorcikaaaaaaaaaaaaaaa ja bum te jemput odvukla da se nebus ni snasla.....jednom...hehehe........daj zamisli kak te vlecem a ti se ne das i svi nas gledaju, a ja imam onaj umjetni hrabri osmijeh koji prikriva bol tvojih noktiju kaj me grebes a ti se branis sem fizicki i verbalno...kaj ni za slusati ,,,, i tak mi recimo upadamo v neki kafic.....kaj bi to bilo hercig....a iza kurfle nas glediju toncek i kikica i bacaju kladu koja bu popustila![]()
![]()
![]()
he he jassi dobra si!![]()
![]()
![]()
ako budes trebala pomoc samo javi...tu sam
![]()
hehehe ja mislim da bi trebala veliku pomoc,,,,,ionak bum za ovo dobila![]()
Hehehehe... Znači sorcika je tvrdi orah...
Trebamo nešto smisliti da je malo omekšamo..
Jassi, ti znaš gdje sorci živi?... Fino se dogovorimo i dovedemo joj jajana pred vrata...![]()
Tko kaže da ona mora izaći iz stana..
A mi pod prozorom nabacimo neku serenadu![]()
![]()
![]()
Hihihihi
Što ćemo dobiti po nosu....
joj taj bi nadrapao a mi bi kroz prozor mogli dobiti i tvrdi ostri predmet.nemoj mi frku delati
.....hehehe sad nebum smjela na kafu nikad doci
cekaj kad se sorci pocne s nama zezati.............................![]()
jassi prvotno napisa
![]()
![]()
![]()
obavezno si kacigu stavite na glavu dok budete pjevale
je imas ti pravo...buraz ce mi dati i pancirku...koliko god me voli nisam sigurna kaj mi more zenska napraviti![]()
Vi ste cure otkačile totalno!sorciere prvotno napisa
Baš sam se slatko ismijala!![]()
Nažalost, nemam neke inspiracije, biće valjda drugi put.
svima!
mislim da ti ni M-1 tu ne bi pomogao... ak ne znaš kaj je to - to ti je tenk. malo stariji model, ovako kao jajassi prvotno napisa
![]()
nego - kaj ste se uhvatile mene? uložite svoj trud u hvatanje dvoglavih stvorenja, i bacite se na posao... frka, ha?![]()
ma jik, meni sad srce na mjestu.....nikak da te nateram da nam malo odbrusis![]()
a kaj se tice lova na frajere...znas da sam tu slaba...ne ide mi bascuj jos uvijek imam moj ugradbeni ormar
![]()
![]()
![]()
-kad dojdes na kavu
![]()
-joj nesmem se sjetiti mam se upiskim od smijeha
kaj se tice tenka...ja sam malko veci tenk![]()
![]()
![]()
ne zna se koja je strasnija od vas dvije....i tata nas je napustio jer ste ga prestrasile...he he he
![]()
![]()
![]()
![]()
Upiša se od smijeha!!!!!
Ej, sorci!
Jesi ti vidjela jassinog brata? Komad i pol...
A i zna gdje treba stati da ne nagazi na minu...![]()
![]()
nisam... ali jedno dijete doma mi je dostanewa prvotno napisa
![]()
kaj ti je newa...nemoj mog brata tako ...jadan on em razminirava...em sorci ......nuklearka.....pusti coeka nek razminirava...a i tanak je sa zivcima od te komile zeljeza...bumo sorciki nekog filozofa -elokventnog, jer ta te poklopi-a sad bu i mene odma
![]()
e da i nije on klinac...sam da znas...ozbiljan coek s sinom od 19 god- pa si racunaj---------zgodan, lep. fin momak, malo vise jede ali ajde...hehehe
single koka ako je pobjegao od nas-neka jeeeeeee....znaci da smo jacenaj se zivcirati........lalalalalalala
fala na dodatnim protiv-argumentimajassi prvotno napisa
.
a i ne kužim, zakaj bi čovjeka poslala u neoznačeno minsko polje (kod mene)???? ne voliš ga?![]()
eto znala sam da bum dobila ovo kaj sam dobila...a to je newa krivaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ja njega volim fest -a znam da si ti minsko samo izvana...a u dusi si livada sa cvetjem...![]()
lalalalalalaaaaaaaaaaaaaaa
a da ga vidis...joooooooooooooooo
joj jassi da ti brat zna sta mu pripremas![]()
![]()
![]()
nadaj se da ne viri tu na forum.....
joj kak cemo omeksati malo sorci?......
jassi jel ti brat dovoljno jak da se suoci sa tako tvrdom zenom?
coek fizicki jak...more-baca je u prvoj rundi, no coek bi pobegel kad bi vjestica dreknula na njega i rekla mu jednu prosirenu recenicu...znam ja jer ja jedva nekad stojim a ne bezim kad sorcika ima argumente....znas ja ju ne bi omeksavala ak ne moram....dobra ona i ofakva......a sad bum dobila mam po repu
cuj sorcika ti je oklopnjaca moja najdraza na svijetu.....ali kad dojde jednom neki teknista...da vidis kaj bu to bila....no ja bum na sigurnoj udaljenosti...kaj je sigurno-sigurno je
a da doticni buraz razminirava okolicu Dubrovnika pa ga sad mogu tracati inace bi trcala kaznene krugove...sorci prva pa onda on za njom a ja jadna ispred kao da me vragovi gonjaju-to bi bila scena...reklama za upoznavanje![]()
jassi prvotno napisa
![]()
![]()
![]()
![]()
ma nije toliko strasna nasa sorci......malo je tvrda...ali bolje tako..a vec ce se naci doticni muskarac dostojan njenog srca koji ce znati izaci na kraj sa njom...vjerujem u to
mozda cak i jassin brat 8) ......
a ti jassi, si se bacila na posao?...za sebe?
je da...bacila sam se na posel za sebe...perem,kuham ,spremam i evo imam pol metra visoku hrpu faktura i virmana kaj moram pregledat i sloziti poregistratorima![]()
![]()
joj rado bi se ja bacila na posel, smatram da ljudi nisu stvoreni da zive kao jedinke pa tako i ja bi stela da me netko negdje doceka i odvede na rucak, ili doceka mene i dijete kuci kad dolazimo...ii bla bla bla...trebam dobiti mengu pa sam pod hormonimaaaaaaaaaaaaaaaa
jassi prvotno napisa
![]()
ajde slozi ti te papire...a mi cemo poslati tatu nek te doceka i odvede na rucak.....mogli biste se sjajno sloziti...ista lokacija.....sve......ako nista drugo..cvrsto prijateljstvo nije na odmet.....
sad prodi tu mengu baci se na posao....nece te nitko naci ako si stalno u kuci i za kompsom....ajde ljudi..proljece je..procvijetajmo i mi....pa zasto ne?..koja zgodna krpica..zamamni osmijeh i to je dovoljno..naravno sa pameti u glavi i dobrom procijenom partnera...najbolje da ga vodimo kod sorcice na razmatranja![]()
![]()
kad vidi 8) sorci da je ok..onda dalje![]()
hihihihihi jedva cekam da te sad sorci promatrac zgrabi![]()
![]()
![]()
daklem zbilja je proljece udarilo...saljite frajereeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
ja se pitam kamo nam je tata pobjegao...nije valjda da smo ga prestrasile![]()
![]()
![]()
![]()
ma ne vjerujem......
vjerojatno je pun obaveza...ma i za njega mislim da je sad proljece...nek nabaci osmijeh i krene u 'lov'...moga bi i nasu jassi upecati...nikad se ne zna.....![]()
![]()
ok a zakaj sam sada JAAAAAAAAAAAAA na tapetiiiiiii????![]()
mislim da mene zgrabi? ma nece...zna ona da sam dobronamjerna...i ne zelim nikom lose i da se samo salim...(u jednu ruku)..ma u drugu...se i ne salim..nego...kamo su ti frajeriiiiiiiiiiiii......zar trebamo biti samo....?..ja mislim da ne...a sad zbog jednog debila na kojega sam ja naisla ne mislim da su svi muskarci takvi.......jer ih poznam jako puno koji su ok..i ne bih volila zivot provesti sama...a i primjetila sam da muskarci i ne bjeze od zena sa djecom..iako mi se ispocetka tako cinilo........ima ih onih i koji bjeze..ma nisu vrijedni spomena..a ima onih koje dijete zavole kao da je njihovo..i jos vise od toga...ja poznam jednoga...i sad im se rodila zajednicka beba ali on je sad pogotovo jos pazljiviji prema njenom djetetu od prije da ne bi mislilo da ga sad ne voli kad je dosala sekica..i zove ga tata i samo o njemu prica moj tata......iako pozna svog tatujassi prvotno napisa
zato cure samo napred..nisu svi debili...i samohrani tate..samo napred..nisu sve grozne...vjerujte!!!!!!!!!
ne mozemo cijeli svijet procijeniti na temelju ponasanja jedne osobe....zar ne???
ajmo napred punom parom!!!!!!!
pa ne moze uvijek sorcijassi prvotno napisa
svi moramo da si nekoga nademo
moramo sastaviti oglas![]()
je da-plavusa u godinami s detetom, neurozna i vrlo glasna, ugodne vanjstine i neugodna pogleda i glasa, trazi tihog,mirnog i poslusnog muskarca-situiranog da ne dirincim za njega...![]()
Vidim da se ovdje zakuhalo!
hihihihihihi
Tko je sljedeći na tapeti? Jassi?![]()
Kad već pričamo o braći i moj je slobodan.. Hoda sa curom, ali to se da riješiti...
![]()
![]()
A Jassin brat je komad i pol... Neda ga ona svakome.. Meni ga nije htjela poslati dok je radio u Baranji..![]()
![]()
jassi prvotno napisa
![]()
![]()
![]()
nemoj nam strasiti taticu!!!!!!!
ma koje godine..meni moja pranona prica svoje price...'kad sam bila mlada..kad sam imala 70...''![]()
i danas je ziva, bistra sve zna.i za koji tjedan puni 99 godina...uvijek nasmijana....ona je meni veliki uzor..i svima kazem dok su iznutra mladi da su mladi..i tako i mislim...zato rijesite se iznutra..nrve bacite kroz prozor..ili bolje u vatru..lijepo se opustite..proradite na sebi i ajmo u lov..i svaki dan se obavezno smijati!!!!!!!!!!
ajde sada pranojama smijeha od joge
moras (najbolje doma..ne ne bi na poslu mislili da si luda![]()
![]()
)
ide ovakoocemo svi?
5 puta se na sav glas smije..najglasnije sta mozes govoreci ha ha ha ha ha
pa 5 puta he he he he he
pa 5 puta hi hi hi hi hi
pa 5 puta ho ho ho ho ho
pa 5 puta hu hu hu hu hu
probaj..he he..mogla bis se slatko nasmijati![]()
a u drustvu jos slade![]()
Mislili bi na poslu da sam pukla da se počnem smijati
zato cekaj da dodes doma i pokusaj..vjeruj zaistini te oraspolozi..meni je bilo smijesno kad mi je mama uopce spomenula (ona ide na jogu..sta je meni bilo smijesno).....no i danas se znamo ja i moji roditelji tako slatko nasmijati..a da vidis kako to djeluje pozitivno na maloga..kak se on pocne smijati.....newa prvotno napisa
ponekad se samo ja i mali tako smijemo..i bas me oraspolozi i napuni energijom
ajde..newa...jesi li se ti bacila na 'proljetni'posao?
ajde natasa nasmij se s nama...mozda ti dode inspiracija......Nataša,Sarajevo prvotno napisa
![]()
![]()
![]()
![]()
tako trebamo izgledati
a ne ovako:![]()
![]()
bacijmo sekiranciju u vatru i napred sa![]()
![]()
Hvala na pozivu, ali drugi put!
Samo da se zna, nisam ja nini
.
Meni razvod tek predstoji. Samo mi još fali i to da me se proziva radi neke bezazlene šale sa foruma.
Koja crna vrata, od srca ili bilo koja druga? Ne otvaram ništa!
Sad mi je plafon doponoćno pletenje![]()
Kad već nema ko mene, bar da ja nešto ubodem![]()
Eto viš na šta ste me navele...kuku meni s vama...
Nataša,Sarajevo prvotno napisa
![]()
![]()
![]()
...samo ti ubadaj...he he he he heubodi koju i za mene
a ta crna vrata odmah ih ofarbaj u neku zivlju boju nek budu uocljiva tak da se nade netko tko ce vidjeti kamo poci..kamo se nalazi slomljeno srce kojemu je ljubav potrebna
nemoj sad sve crno misliti nisu svi debili...vec lijepo cekaj da se sredis vjerujem da treba vremena..ma samo napred
a neki znaju i vrata pridržati.....single prvotno napisa
![]()
to je najmanje sta mogu ucinitiStea prvotno napisa
![]()
![]()
![]()
uh sta vas je lijepo vidit kako mi proljetno cvrkućete... vatrica već fino pucketa, pa sam se naišao malo ogrijat repić* (*mali prilog ozračju blagdana)...
nije se Tata! prestrašio, tata je samo malko izvan stroja bio... al vidim svega se splelo i uplelo dok me nije bilo, skoro ste me i zaručile ak se ne varam... neka, neka, ma samo nek se lova okreće...
A ti Jassi, pa ne ljuti se šta si na tapeti, kad uđeš u vatru budeš spremna bit i na ražnju, a kolo sreće se okreće, nećeš se ni snać, a eto već nekog drugog kak se roštilja
Nego od tih silnih prizivanja, kuhanja, magijanja, jel se kome koji zeko omastio na kraju???slatko vas je slušat, ajmo sad sagledat rezultate (?!?)
meni se sve čini ko jamio jamio - vrijeme zekana je iza nas... dakleee (?)![]()
tata kao sta sam spomenula...mogao bi ti jassi lijepo docekati i odvesti na rucak.....sta bi bilo losega u tome?Tata! prvotno napisa
p.s.ne ljutite se na mene...ali nekako vas vidim skupa........![]()
![]()