a kod mene je bilo zekana samo od cokolade![]()
![]()
![]()
a kod mene je bilo zekana samo od cokolade![]()
![]()
![]()
oplaaasingle prvotno napisa
![]()
![]()
![]()
a vidi vidi ti nje... ma kaj bi se ljutili, pa to je zeka peka za dizanje serotonina, endorfina, dopamina i noradrenalina... no dobro i veselja! nego po čemu si ti to sebi nekako skontala? mislim kak baš nas dvoje? jel to zato, jer nema drugih zekana ovdje ili...?
a jel da možda ne gataš iz graha, bacaš koske il zaviruješ u šolju? sumnjiva si ti meni kokana... hmm hmm![]()
valjda nam se neće Jassi sad postidjet zbog sveg ovog otvorenog aludiranja, pa nam se tiho povuć s megdana... :/
nije zato sta nema drugih ovdje...nemam pojma jednostavno mi zvucite kao stvoreni...ali to cete sami znati jednog dana ako se vidite..i odluka je na vama da li cete na kavicu...ili jos bolje rucak....ja bih vam preporucila da da...nista vas ne kosta.....Tata! prvotno napisa
nemojte se ljutiti na mene![]()
bez brige ne gatam, ne radim nis u tom stilu...to mi je sve strano...ali mji se kao karakteri cinite da biste si sjajno pasali......
no....ponavljam to samo vi znate najbolje
a i mogli biste se dogovoriti da na sudu zajedno vucete one debile(samo one koji su...ima ih i ok...se nadam) za usi.....i one na socijalnoj biste mogli malo rijesiti...napraviti revoluciju tamo...pogotovo ti tata.....
a usput vidite kak vam je zajedno u drustvu......
proljece je tu...pa zasto ne biste procvijetali? i pokrenuli se.
a sad ce doci jassi da me za usi potegne jer se mjesam di mi nije mjesto![]()
![]()
![]()
![]()
ma ja sam takva
kazem ono sta mislim![]()
single tebe treba po goloj tak da hormoni izlete vankaj meni i Tati svadbu spremate??? ok ..ali mi lovu ne damo-jel tak Tata....ak mislite se veseliti e onda bute i platili
![]()
kaj bi pobegla...hehehe tu sam ja bez brige vi lovci na zeceve jedni puni hormona![]()
jedva cekam da ovu stranicu krasi vasa svadbena slika.divota........jassi prvotno napisa
ma nemojte me bas tako ...pa sta cu bez mojih najboljih prijatelja hormona?????????
znaci kada odlazite na rucak?
hocete nam javiti?
Pa dobro single imaš ti onda još nekog tamo na svom popisu za ostale?
Dobro očuvana plavuša traži srodnu dušu da malo podmetne... hm... leđau teškim trenucima.... :D
budem pokusalaStea prvotno napisa
potruditi cu se
imam ideju....tata imas kojega slobodnog prijatelja koji bi objerucke prihvatio jednu divnu mamu i njenog andelica???
javi! hitno je!
cekaj teeeeeeeeeeeeeee jos nismo ni rucak ugovorili...babe jedneeeeeeeeeeeeee
ma ako se ne pozurite cu vam ga ja morati ugovoritijassi prvotno napisa
može sa slikom - do pasa..... 8)single prvotno napisa
dolnji ili gornji dio?Stea prvotno napisa
![]()
![]()
![]()
![]()
ili ces radije da ti dopeljem talijancina????????
![]()
![]()
![]()
Bit ću pristojna - gornji dio.....
![]()
ok...sad cekamo tatu sa slikama....Stea prvotno napisa
ajde tata......i daj pozovi lijepo nasu jassi na rucak..ili vam ga ja moram ugovoriti?
Uh na šta se ja sve dam nagovorit... al kad je bal nek je-bal...![]()
Se sjećate one Tražili ste gledajte? iliti po stranjski: You Ask For It! No uglavnom - listen carefully, I shall say this only once: http://www.iskrica.com/gallery.php?id=109353
pošteno?! pa ko jamio - jamio!!!
no uglavnom da se zna dame moje i da se prizemne apetiti - Tata nije najvještiji u kuhanju, slaganju posteljine na crtu i diže mu se kosa na glavi od slušanja tračeva o drugima... ostalo se nekak tu i tamo snalazi!
Dakle singlica da čujemo jesi li priredila spojak liste i za ostatak ekipe? Mislim sad bum zakuhal pa kud puklo - Stea nam gori od želje "da malo podmetne... hm... leđa..."
...normalno da nije na "pišalonca" mislila![]()
![]()
ajmo sad sezona photo session-a je otvorena, gdo je slijedeći? single? Stea? Jassi s proljetnom kolekcijom novih "artikala"?!? hm... ko li je ono štikle na sva usta spominjao... eheeej, a sorcika?!?
ko glasa za SORCIKU?!? evo moja obadva :D :D
Uh..... hebem ti, pa taj Tata! je komad....
Bit će perja na forumu![]()
![]()
Mislim da sam se prva javila i da sam prva na popisu za neku kavicu...
Ha ....Tata! javi se kad budeš dolazio u Slavoniju.. 8)![]()
newa prvotno napisa
![]()
![]()
![]()
![]()
lista se sastavlja ali mi treba ogromna pomoc od tebe tata ma i od drugih...ako imate prijetelje..bracu...da znate da su dostojni ovih divnih zenskih na forumu.....
a ja sam jos premlada...he he he he
ja samo spajam i gledam sa strane![]()
![]()
![]()
![]()
dok ne naleti netko i za mene
vidim tata da imas jos poziva za kavu.....no kreni vec jednom.....he he he
jesi pozvao koga na rucak ili kavu?
si nasao prijatelje za druge forumasice? :?
a i treba mi netko malo tvrdji....pametan, i dobrog srca i duse, i da nije iskvaren za sorci.nesmije biti preosjetljiv
no da se razumijemo i za druge moraju biti dobrog srca i neiskvarene duse..to je na prvom mjestu!
sad mi pomagajte
Tata! nagovori svoje frendove da se učlane na naš forum...
(ali samo ako su slični tebi.... komadi)![]()
![]()
Sa puno mišića i snage.
Dosta nas ovdje je zagorilo.
Treba zapaliti koju vatru.... i onda zvati vatrogasce![]()
he he he he....tata pozuri s tim vatrogascima dok cure ne izgorenewa prvotno napisa
jao koje ste vi ovdje nevaljalke i nevaljalci...kakvo cerupanje oko Tate!!!!! sad cu ja napraviti reda
prvo -Newa tutanj da ti sad ne dojdem tamo-ajde na stiskavas znas gdje i s kime-sic![]()
drugo-sinlica-zbilja ti hormoni divljaju-il bus po guzi il cemo ti kupiti duracel![]()
trece.sorci mila nemoj se brinuti ja cu ih ocerupati oma 8)
TATA-dovedi kokosinjac u red!!!!!!!! i kaj sad babe cuce na jajima i to je to...niti jedna neda fotku ( to ide onu kustravu), a ak smo kod toga moj potpis pun sezonskih fotki-ja se ne sramim-sam vidim da koke kokodacu a kad je akcija bris
![]()
![]()
i kaj je sada!!??? di ste se rastrcaleeeeeeeeeeee
Muškarci u uniformi :D :Dnewa prvotno napisa
Tata! ja sam lijepa u duši, ostalo dovodim u red.... Proljetna pospremačina. 8)
Jassi od viška glava ne boli![]()
![]()
Jedan u slavoniji, jedan u tvom kraju....
Moram se malo iživit.. ipak nisam dugo![]()
![]()
ajme što blonjam gluposti...
evo me.....ma ja ne znam ubaciti tu fotku.....budem jednom proucila......ak neceju sada divljati hormoni kada ce??? i zasto se ne prepustiti hormonima?jassi prvotno napisa
tata jesi nasao vatrogasce za nase cure?
ja bih izmijenila u: sorci ne brini...naci ce tata sjajnu dusicu...nemoj samo mene ocerupati imam previse kose![]()
bilo bi prebolno
to se i ja razmisljemnewa prvotno napisa
![]()
![]()
![]()
![]()
Ma nije valjda...
Pustimo ga malo, možda radi popis i skuplja fotke 8)
Ma tu je on.
Vidim ja da je online.
Sakrio se i samo nas gleda. 8)
Tata ulio malo ulja na vatru... ajme al se rasfrcalo na sve strane, ko kad Prle i Tihi "obrade" skladište švapskog magacina... mislim da je vrijeme da se sad sklisne s ovog mjesta, u vidu magle, "tako mi mlijeka u prahu"...
![]()
![]()
![]()
Ma newa neg kaj, se razme!!!newa prvotno napisa
![]()
voajerka... znam te, znam te!!! ti si ona kaj u kapuljači po jarunu kakti "jogira" s infracrvenim senzorima u cvikama!!! tan tan...single prvotno napisa
![]()
single prvotno napisa
preporučam okorijelog morskog vuka, netom skinutog s prekooceanca, dok mu se još ljuljaju bokovi za ekstra "hula hula" efekt, a i s praktične strane - lakše je takvu stijenu od čoeka "oborit s nogu"... kaj duša, kaj srce, ma to je prava vekerica u njega!
![]()
reko bi ti i Gobac: Hey honey nije to sam tak' Pod nama su pucali kreveti...single prvotno napisa
![]()
Tooooo jassi rastjeraj konkurenciju, iskopaj im oči, potrgaj noge, pošalji vužganu kosilicu v kokošinjac... ma sreži im svaku pomisal na Tatu vu korenu... uf kaj se digla prašina, ovo je bolje od OK Corala i Točno u podne, skup! to kad se slegne bu bilo za 2 prsta prašine po kredencu... gdo bu to pospremal ak mi se vi tam poštrapate?jassi prvotno napisa
ps. čuj "one" fotke ipak čekamo ko ozebli sunce!mislim normalne kak i ja, tak i još pokoji skrivečki japa, a i konkurencija navek gladna za tim, vu evergreen akciji NNNI*! (*niš nas nesmje iznenadit)
a tek šmrkovi?!?stea prvotno napisa
![]()
Joj poludil bum, mam idem k Žnidaršiću po jednu kupicu, ma kaj kupicu ovo je vredno peharčeka!stea prvotno napisa
![]()
Živili!!!
Žive bile, drage moje, naj te se sam tu sad pokefat i raščerupat - Tata! je tu za sve!!! ......
...
...
... a i ima ga fala bogeku. Sam čekam
kad bu ju ovi pozivi na ručkove usledili i domaću papicu, da nisam navek na sendvičima... nemre se definicija furt sam zis sendvičima održavat. kaj je je! kaj ne?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Svaka je dobila svoje....![]()
i janewa prvotno napisa
![]()
![]()
![]()
voajerka... znam te, znam te!!! ti si ona kaj u kapuljači po jarunu kakti "jogira" s infracrvenim senzorima u cvikama!!! tan tan...
evo me 8) :D :D :D
Pod nama su pucali kreveti...
![]()
![]()
![]()
![]()
jesi popravio krevete?
ajde cure...priprema domace papice za tatu...bacite se na posao
jasi...sta si finoga skuhala za taticu?....hoce li vec jednom tog sastanka biti?
ajede tata pozuri sa potragom za prijateljima..ima tu jos mnogih kojima treba vatru gasiti dok ne izgore.....
ma kaj prijatelji, pa tu ni "Joe protiv vulkana" više ne pomaže!!!single prvotno napisa
![]()
a dobro kaj je s ostatkom ekipe?!? *ebemu miša, kad sam ispričo svoju životnu priču slilo se 6000 klikova u 3 dana... a na kaj? na crnu kroniku u celofanu! a sad kad je veselje na repertoaru, kad se treba otkačit do j*j* ni "mu" ni "me"!!! svi se posakrivali, ko da na banderi brojim do 100...
pa di je ta ekipa sad kad je narodno veselje?! jučer sam gledo neku političku na hateveju, pa razglabali kak ljudi psihološki radije čitaju osmrtnice, crnu kroniku, tragičnu ljudsku sudbinu, neg viceve i šale, komedije i romantike, jer im crnjaci više adrenalina potiču! MA DAAAJ!!! Pa mi smo onda vrsta za izumrit najbolje! A di su ti dopamini, endorfini i serotonini koje izaziva smijeh i dobra volja?!?!?
ajmo ekipa vamo da vas klještima ne dovlačimo iz učahurenih školjki u kojima sami sebe oplahujete patetikama i davite u sumornostima i bezvoljostima! ajmo živo živooo...
Linđoooo! Evo vam kola, kog je volja, mladosti moja Ko se krije za kola nije nek mu se ovaj narod smije... ajmoooo Udri Linđo samo živo, živo živo živo živo...
:D:D
:D
![]()
Ma cure drage, kom je do kuhanja :shock:single prvotno napisa
Kod mene vatrogasac neće dobiti niš za jest..... Samo vode da mi ne dehidrira. Al ak ima svoje crijevo, pa ni to mu ne treba 8)
Ručak treba zaraditi 8) 8)
joooj fuuuj pa to je skroz nehigijenično!Stea prvotno napisa
bljaki bljak...
kak bi bilo da ja tebi velim da za žgance ne buš dobila mlijeka, ak ga nosiš sa sobom?!?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Niš neću reć.... To je i tak manje kalorija![]()
joj stea ma moras nesto pripremiti ili naruci od nekud da se ima snage za ugasiti tu vatru.....ne moze covjek od vode zivitiStea prvotno napisa
ili bolje nek prvo obavi posao pa ce nase cure skakutati oko stednjaka
single prvotno napisa
![]()
hajde tata dovedi vatrogasce na zaradu odlicnog rucka...vjerujem da nitko od njih nece pozaliti
Tata zbunjen i sav usplahiren, pa od silne nervoze nezna kome prvo krenut gasit... a da mi fino proglasimo elementarnu nepogodu?!
ako sad ne krenes gasiti kada ces?Tata! prvotno napisa
sad imas priliku a i vatrica na raspolaganju
zaboravila napisati da trebas rucak zaraditi
Nije Tati ni toliko loše! Tako puno žena na njega jednog![]()
i to sta kazes....sigurno vam zato ne dovodi prijatelje i ne nspaja vas s njimaNataša,Sarajevo prvotno napisa
Trenutno ogladnih!jassi prvotno napisa
Daj recept!
vidi tata koji fini rucak si dobio...sta cekas malo zadovoljiti nasu jassi...ma uzivo..pa ti pripremi tako nesto na tanjuru?