Stranica 7 od 9 PrviPrvi ... 56789 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 301 do 350 od 428

Tema: novi partner - otvarate li vrata srca?

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

a kod mene je bilo zekana samo od cokolade

Banned
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Citiraj single prvotno napisa
    p.s.ne ljutite se na mene...ali nekako vas vidim skupa........
    oplaaa

a vidi vidi ti nje... ma kaj bi se ljutili, pa to je zeka peka za dizanje serotonina, endorfina, dopamina i noradrenalina... no dobro i veselja! nego po čemu si ti to sebi nekako skontala? mislim kak baš nas dvoje? jel to zato, jer nema drugih zekana ovdje ili...?

a jel da možda ne gataš iz graha, bacaš koske il zaviruješ u šolju? sumnjiva si ti meni kokana... hmm hmm

valjda nam se neće Jassi sad postidjet zbog sveg ovog otvorenog aludiranja, pa nam se tiho povuć s megdana... :/

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Citiraj Tata! prvotno napisa
    p.s.ne ljutite se na mene...ali nekako vas vidim skupa........
    oplaaa

a vidi vidi ti nje... ma kaj bi se ljutili, pa to je zeka peka za dizanje serotonina, endorfina, dopamina i noradrenalina... no dobro i veselja! nego po čemu si ti to sebi nekako skontala? mislim kak baš nas dvoje? jel to zato, jer nema drugih zekana ovdje ili...?

a jel da možda ne gataš iz graha, bacaš koske il zaviruješ u šolju? sumnjiva si ti meni kokana... hmm hmm

valjda nam se neće Jassi sad postidjet zbog sveg ovog otvorenog aludiranja, pa nam se tiho povuć s megdana... :/
    nije zato sta nema drugih ovdje...nemam pojma jednostavno mi zvucite kao stvoreni...ali to cete sami znati jednog dana ako se vidite..i odluka je na vama da li cete na kavicu...ili jos bolje rucak....ja bih vam preporucila da da...nista vas ne kosta.....

nemojte se ljutiti na mene
    bez brige ne gatam, ne radim nis u tom stilu...to mi je sve strano...ali mji se kao karakteri cinite da biste si sjajno pasali......
    no....ponavljam to samo vi znate najbolje

a i mogli biste se dogovoriti da na sudu zajedno vucete one debile(samo one koji su...ima ih i ok...se nadam) za usi.....i one na socijalnoj biste mogli malo rijesiti...napraviti revoluciju tamo...pogotovo ti tata.....

a usput vidite kak vam je zajedno u drustvu......

proljece je tu...pa zasto ne biste procvijetali? i pokrenuli se.

a sad ce doci jassi da me za usi potegne jer se mjesam di mi nije mjesto
    ma ja sam takva
    kazem ono sta mislim

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

single tebe treba po goloj tak da hormoni izlete van kaj meni i Tati svadbu spremate??? ok ..ali mi lovu ne damo-jel tak Tata....ak mislite se veseliti e onda bute i platili
    kaj bi pobegla...hehehe tu sam ja bez brige vi lovci na zeceve jedni puni hormona

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Citiraj jassi prvotno napisa
    single tebe treba po goloj tak da hormoni izlete van kaj meni i Tati svadbu spremate??? ok ..ali mi lovu ne damo-jel tak Tata....ak mislite se veseliti e onda bute i platili
    kaj bi pobegla...hehehe tu sam ja bez brige vi lovci na zeceve jedni puni hormona
    jedva cekam da ovu stranicu krasi vasa svadbena slika.divota........
    ma nemojte me bas tako ...pa sta cu bez mojih najboljih prijatelja hormona?????????
    znaci kada odlazite na rucak?
    hocete nam javiti?

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Pa dobro single imaš ti onda još nekog tamo na svom popisu za ostale?

Dobro očuvana plavuša traži srodnu dušu da malo podmetne... hm... leđa u teškim trenucima.... :D

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Citiraj Stea prvotno napisa
    Pa dobro single imaš ti onda još nekog tamo na svom popisu za ostale?

Dobro očuvana plavuša traži srodnu dušu da malo podmetne... hm... leđa u teškim trenucima.... :D
    budem pokusala
    potruditi cu se

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

imam ideju....tata imas kojega slobodnog prijatelja koji bi objerucke prihvatio jednu divnu mamu i njenog andelica???
    javi! hitno je!

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

cekaj teeeeeeeeeeeeeee jos nismo ni rucak ugovorili...babe jedneeeeeeeeeeeeee

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

cekaj teeeeeeeeeeeeeee jos nismo ni rucak ugovorili...babe jedneeeeeeeeeeeeee
    ma ako se ne pozurite cu vam ga ja morati ugovoriti

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

imam ideju....tata imas kojega slobodnog prijatelja koji bi objerucke prihvatio jednu divnu mamu i njenog andelica???
    javi! hitno je!
    može sa slikom - do pasa..... 8)

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

javi! hitno je!
    može sa slikom - do pasa..... 8)
    dolnji ili gornji dio?

ili ces radije da ti dopeljem talijancina????????

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Bit ću pristojna - gornji dio.....

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Bit ću pristojna - gornji dio.....

ok...sad cekamo tatu sa slikama....
    ajde tata......i daj pozovi lijepo nasu jassi na rucak..ili vam ga ja moram ugovoriti?

Banned
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Uh na šta se ja sve dam nagovorit... al kad je bal nek je-bal...

Se sjećate one Tražili ste gledajte? iliti po stranjski: You Ask For It! No uglavnom - listen carefully, I shall say this only once: http://www.iskrica.com/gallery.php?id=109353

pošteno?! pa ko jamio - jamio!!!

no uglavnom da se zna dame moje i da se prizemne apetiti - Tata nije najvještiji u kuhanju, slaganju posteljine na crtu i diže mu se kosa na glavi od slušanja tračeva o drugima... ostalo se nekak tu i tamo snalazi!

Dakle singlica da čujemo jesi li priredila spojak liste i za ostatak ekipe? Mislim sad bum zakuhal pa kud puklo - Stea nam gori od želje "da malo podmetne... hm... leđa..."

...normalno da nije na "pišalonca" mislila

ajmo sad sezona photo session-a je otvorena, gdo je slijedeći? single? Stea? Jassi s proljetnom kolekcijom novih "artikala"?!? hm... ko li je ono štikle na sva usta spominjao... eheeej, a sorcika?!?

ko glasa za SORCIKU?!? evo moja obadva :D :D

newa avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Uh..... hebem ti, pa taj Tata! je komad....
    Bit će perja na forumu

newa avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Mislim da sam se prva javila i da sam prva na popisu za neku kavicu...
    Ha ....Tata! javi se kad budeš dolazio u Slavoniju.. 8)

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Citiraj newa prvotno napisa
    Uh..... hebem ti, pa taj Tata! je komad....
    Bit će perja na forumu

lista se sastavlja ali mi treba ogromna pomoc od tebe tata ma i od drugih...ako imate prijetelje..bracu...da znate da su dostojni ovih divnih zenskih na forumu.....
    a ja sam jos premlada...he he he he
    ja samo spajam i gledam sa strane
    dok ne naleti netko i za mene

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

vidim tata da imas jos poziva za kavu.....no kreni vec jednom.....he he he
    jesi pozvao koga na rucak ili kavu?
    si nasao prijatelje za druge forumasice? :?

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

a i treba mi netko malo tvrdji....pametan, i dobrog srca i duse, i da nije iskvaren za sorci.nesmije biti preosjetljiv

no da se razumijemo i za druge moraju biti dobrog srca i neiskvarene duse..to je na prvom mjestu!

sad mi pomagajte

newa avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Tata! nagovori svoje frendove da se učlane na naš forum...
    (ali samo ako su slični tebi.... komadi)

Sa puno mišića i snage.
    Dosta nas ovdje je zagorilo.
    Treba zapaliti koju vatru.... i onda zvati vatrogasce

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Tata! nagovori svoje frendove da se učlane na naš forum...
    (ali samo ako su slični tebi.... komadi)

Sa puno mišića i snage.
    Dosta nas ovdje je zagorilo.
    he he he he....tata pozuri s tim vatrogascima dok cure ne izgore

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

jao koje ste vi ovdje nevaljalke i nevaljalci...kakvo cerupanje oko Tate!!!!! sad cu ja napraviti reda
    prvo -Newa tutanj da ti sad ne dojdem tamo-ajde na stiskavas znas gdje i s kime-sic
    drugo-sinlica-zbilja ti hormoni divljaju-il bus po guzi il cemo ti kupiti duracel
    trece.sorci mila nemoj se brinuti ja cu ih ocerupati oma 8)

TATA-dovedi kokosinjac u red!!!!!!!! i kaj sad babe cuce na jajima i to je to...niti jedna neda fotku ( to ide onu kustravu ), a ak smo kod toga moj potpis pun sezonskih fotki-ja se ne sramim-sam vidim da koke kokodacu a kad je akcija bris

i kaj je sada!!??? di ste se rastrcaleeeeeeeeeeee

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Muškarci u uniformi :D :D

Tata! ja sam lijepa u duši, ostalo dovodim u red.... Proljetna pospremačina. 8)

newa avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Jassi od viška glava ne boli
    Jedan u slavoniji, jedan u tvom kraju....
    Moram se malo iživit.. ipak nisam dugo

ajme što blonjam gluposti...

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

jao koje ste vi ovdje nevaljalke i nevaljalci...kakvo cerupanje oko Tate!!!!! sad cu ja napraviti reda
    prvo -Newa tutanj da ti sad ne dojdem tamo-ajde na stiskavas znas gdje i s kime-sic
    drugo-sinlica-zbilja ti hormoni divljaju-il bus po guzi il cemo ti kupiti duracel

TATA-dovedi kokosinjac u red!!!!!!!! i kaj sad babe cuce na jajima i to je to...niti jedna neda fotku ( to ide onu kustravu ), a ak smo kod toga moj potpis pun sezonskih fotki-ja se ne sramim-sam vidim da koke kokodacu a kad je akcija bris

i kaj je sada!!??? di ste se rastrcaleeeeeeeeeeee
    evo me.....ma ja ne znam ubaciti tu fotku.....budem jednom proucila......ak neceju sada divljati hormoni kada ce??? i zasto se ne prepustiti hormonima?
    tata jesi nasao vatrogasce za nase cure?
    ja bih izmijenila u: sorci ne brini...naci ce tata sjajnu dusicu...nemoj samo mene ocerupati imam previse kose bilo bi prebolno

newa avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Nema Tate......
    Da se nije uplašio?

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Nema Tate......
    Da se nije uplašio?
    to se i ja razmisljem

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Ma nije valjda...

Pustimo ga malo, možda radi popis i skuplja fotke 8)

newa avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Ma tu je on.
    Vidim ja da je online.
    Sakrio se i samo nas gleda. 8)

Banned
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Tata ulio malo ulja na vatru... ajme al se rasfrcalo na sve strane, ko kad Prle i Tihi "obrade" skladište švapskog magacina... mislim da je vrijeme da se sad sklisne s ovog mjesta, u vidu magle, "tako mi mlijeka u prahu"...

Mislim da sam se prva javila i da sam prva na popisu za neku kavicu...
    Ma newa neg kaj, se razme!!!

ja samo spajam i gledam sa strane
    voajerka... znam te, znam te!!! ti si ona kaj u kapuljači po jarunu kakti "jogira" s infracrvenim senzorima u cvikama!!! tan tan...

a i treba mi netko malo tvrdji....pametan, i dobrog srca i duse, i da nije iskvaren za sorci.nesmije biti preosjetljiv
    preporučam okorijelog morskog vuka, netom skinutog s prekooceanca, dok mu se još ljuljaju bokovi za ekstra "hula hula" efekt, a i s praktične strane - lakše je takvu stijenu od čoeka "oborit s nogu"... kaj duša, kaj srce, ma to je prava vekerica u njega!

jesi pozvao koga na rucak ili kavu?
    reko bi ti i Gobac: Hey honey nije to sam tak' Pod nama su pucali kreveti...

Tooooo jassi rastjeraj konkurenciju, iskopaj im oči, potrgaj noge, pošalji vužganu kosilicu v kokošinjac... ma sreži im svaku pomisal na Tatu vu korenu... uf kaj se digla prašina, ovo je bolje od OK Corala i Točno u podne, skup! to kad se slegne bu bilo za 2 prsta prašine po kredencu... gdo bu to pospremal ak mi se vi tam poštrapate?

ps. čuj "one" fotke ipak čekamo ko ozebli sunce! mislim normalne kak i ja, tak i još pokoji skrivečki japa, a i konkurencija navek gladna za tim, vu evergreen akciji NNNI*! (*niš nas nesmje iznenadit)

Citiraj stea prvotno napisa
    Muškarci u uniformi :D :D
    a tek šmrkovi?!?

Citiraj stea prvotno napisa
    Tata! ja sam lijepa u duši, ostalo dovodim u red.... Proljetna pospremačina. 8)
    Joj poludil bum, mam idem k Žnidaršiću po jednu kupicu, ma kaj kupicu ovo je vredno peharčeka!

Živili!!!

Žive bile, drage moje, naj te se sam tu sad pokefat i raščerupat - Tata! je tu za sve!!! ... ... ... ... ... a i ima ga fala bogeku. Sam čekam kad bu ju ovi pozivi na ručkove usledili i domaću papicu, da nisam navek na sendvičima... nemre se definicija furt sam zis sendvičima održavat. kaj je je! kaj ne?

newa avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Tu sam te čekala!!!

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Svaka je dobila svoje....

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Tu sam te čekala!!!
    i ja
    voajerka... znam te, znam te!!! ti si ona kaj u kapuljači po jarunu kakti "jogira" s infracrvenim senzorima u cvikama!!! tan tan...
    evo me 8) :D :D :D
    Pod nama su pucali kreveti...

jesi popravio krevete?

ajde cure...priprema domace papice za tatu...bacite se na posao
    jasi...sta si finoga skuhala za taticu?....hoce li vec jednom tog sastanka biti?
    ajede tata pozuri sa potragom za prijateljima..ima tu jos mnogih kojima treba vatru gasiti dok ne izgore.....

Banned
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

ajde tata pozuri sa potragom za prijateljima..ima tu jos mnogih kojima treba vatru gasiti dok ne izgore.....
    ma kaj prijatelji, pa tu ni "Joe protiv vulkana" više ne pomaže!!!

a dobro kaj je s ostatkom ekipe?!? *ebemu miša, kad sam ispričo svoju životnu priču slilo se 6000 klikova u 3 dana... a na kaj? na crnu kroniku u celofanu! a sad kad je veselje na repertoaru, kad se treba otkačit do j*j* ni "mu" ni "me"!!! svi se posakrivali, ko da na banderi brojim do 100...

pa di je ta ekipa sad kad je narodno veselje?! jučer sam gledo neku političku na hateveju, pa razglabali kak ljudi psihološki radije čitaju osmrtnice, crnu kroniku, tragičnu ljudsku sudbinu, neg viceve i šale, komedije i romantike, jer im crnjaci više adrenalina potiču! MA DAAAJ!!! Pa mi smo onda vrsta za izumrit najbolje! A di su ti dopamini, endorfini i serotonini koje izaziva smijeh i dobra volja?!?!?

ajmo ekipa vamo da vas klještima ne dovlačimo iz učahurenih školjki u kojima sami sebe oplahujete patetikama i davite u sumornostima i bezvoljostima! ajmo živo živooo...

Linđoooo! Evo vam kola, kog je volja, mladosti moja Ko se krije za kola nije nek mu se ovaj narod smije... ajmoooo Udri Linđo samo živo, živo živo živo živo...

:D :D :D :D :D :D

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

jasi...sta si finoga skuhala za taticu?....hoce li vec jednom tog sastanka biti?
    Ma cure drage, kom je do kuhanja :shock:

Kod mene vatrogasac neće dobiti niš za jest..... Samo vode da mi ne dehidrira. Al ak ima svoje crijevo, pa ni to mu ne treba 8)

Ručak treba zaraditi 8) 8)

Banned
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Kod mene vatrogasac neće dobiti niš za jest..... Samo vode da mi ne dehidrira. Al ak ima svoje crijevo, pa ni to mu ne treba
    joooj fuuuj pa to je skroz nehigijenično! bljaki bljak...

kak bi bilo da ja tebi velim da za žgance ne buš dobila mlijeka, ak ga nosiš sa sobom?!?

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Niš neću reć.... To je i tak manje kalorija

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Kod mene vatrogasac neće dobiti niš za jest..... Samo vode da mi ne dehidrira. Al ak ima svoje crijevo, pa ni to mu ne treba 8)

joj stea ma moras nesto pripremiti ili naruci od nekud da se ima snage za ugasiti tu vatru.....ne moze covjek od vode ziviti
    ili bolje nek prvo obavi posao pa ce nase cure skakutati oko stednjaka

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

ili bolje nek prvo obavi posao pa ce nase cure skakutati oko stednjaka

Nataša,Sarajevo avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Kod mene vatrogasac neće dobiti niš za jest..... Samo vode da mi ne dehidrira..... 8)

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

hajde tata dovedi vatrogasce na zaradu odlicnog rucka...vjerujem da nitko od njih nece pozaliti

Banned
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Tata zbunjen i sav usplahiren, pa od silne nervoze nezna kome prvo krenut gasit... a da mi fino proglasimo elementarnu nepogodu?!

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Citiraj Tata! prvotno napisa
    Tata zbunjen i sav usplahiren, pa od silne nervoze nezna kome prvo krenut gasit... a da mi fino proglasimo elementarnu nepogodu?!
    ako sad ne krenes gasiti kada ces?
    sad imas priliku a i vatrica na raspolaganju

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

zaboravila napisati da trebas rucak zaraditi

Nataša,Sarajevo avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Nije Tati ni toliko loše! Tako puno žena na njega jednog

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Citiraj Nataša,Sarajevo prvotno napisa
    Nije Tati ni toliko loše! Tako puno žena na njega jednog
    i to sta kazes....sigurno vam zato ne dovodi prijatelje i ne nspaja vas s njima

Nataša,Sarajevo avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

http://www.coolinarika.com/repository/images/_variations/f/6/f659e5ba272cb267973bdf1fbc49f147_content_medium.jp g
    Trenutno ogladnih!
    Daj recept!

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

vidi tata koji fini rucak si dobio...sta cekas malo zadovoljiti nasu jassi...ma uzivo..pa ti pripremi tako nesto na tanjuru?

Stranica 7 od 9 PrviPrvi ... 56789 PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •