Stranica 8 od 9 PrviPrvi ... 6789 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 351 do 400 od 428

Tema: novi partner - otvarate li vrata srca?

Banned
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

a šta san se poveselio... ja mislio jassi coolinarka šalje prizor iz kuhinje s pregačom i kuhačom... mislin oću reć "samo" s pregačom i kuhačom
    ...a kad ono makaroni s parmezanom... ajoooj ajoooj...

vi se curke zezate, a jedino jassi i sarajka ušle u konkurenciju... pa nećemo valjda na neviđeno

uh kaj se zakuhalo ! do ponedjeljka će sjevat vatra i kroz windowse! wooow koja geekovska fora - zamisli kroz windowseee

Nataša,Sarajevo avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Hoćeš sliku iz kuhinje???

Poviri za koji minut u album!

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Citiraj Tata! prvotno napisa
    a šta san se poveselio... ja mislio jassi coolinarka šalje prizor iz kuhinje s pregačom i kuhačom... mislin oću reć "samo" s pregačom i kuhačom
    ...a kad ono makaroni s parmezanom... ajoooj ajoooj...

vi se curke zezate, a jedino jassi i sarajka ušle u konkurenciju... pa nećemo valjda na neviđeno

uh kaj se zakuhalo ! do ponedjeljka će sjevat vatra i kroz windowse! wooow koja geekovska fora - zamisli kroz windowseee
    nemoj ti kroz windowse, vec lijepo rezerviraj mjesto u restoranu, ili u nekom lijepom kaficu i nasu lijepu jassi pod ruku...i ako zasluzis jednom ces dobiti domace makarone na tanjuru.........a i puno puno vise ako se potrudis dobivat ces svaki dan nesto na tanjuru...naravno pokoji dan ces i ti nesto morati sprckati...glavno da je jestivo

newa avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Ja mislim da se mi svi trebamo naći i dobro zapit....

Nataša,Sarajevo avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Citiraj newa prvotno napisa
    Uh, uh, to bi jaaako dobro bilo! Jedan ludi provod!
    Ja sam ZA, ja sam ZA! :D :D :D

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Citiraj Nataša,Sarajevo prvotno napisa
    Citiraj newa prvotno napisa
    Uh, uh, to bi jaaako dobro bilo! Jedan ludi provod!
    Ja sam ZA, ja sam ZA! :D :D :D
    i ja..ali ja sam daleeko, ali bi bilo lijepo jednom

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

ok vidim nitko nece kuhati sem nas par veijedniz-ok newa ajmo se napiti i zapit i opit i to bu to!!! ja sam za!!!!!!! i nek budem ko hrust na ledjima i sva otupjela...ajmooooooooooooooo,,,znam jesnu stanciju u Istri...mrak klopa, vino i odmor za pet

newa avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

joj.. kako ću ja iz slavonije doći do istre... kad radim dvokratno i svake subote.
    Jedino mi je nedjelja slobodna.

Ček... imam ja još 4 dana od prošlog godišnjeg, a jedan kolega ima kuću u červaru...
    Dalo bi se nešto iskombinirati...

Banned
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

ček ček malo, jel vi to svi aludirate na onu sado mazo swinger kuću u Istri??? jeste ludi! opet sam vas odšacao ko iz topa....

Pa diš u istru, ajmo lijepo u europu u deželu... i to čamcima, ma šta čamcima, sandolinama i pedalinkama, pa fino stazama Zerpa, eto baš za inat!

Banned
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

pssst. e još samo jedna - ja NE pijem! :shock: kaj bumo sad? svi mi vele da bum dobil cirozu jetre jednog dana, al od coca-cole!

a niš, prijavljujem se za šoferiranje onda i za brentaša!

Osoblje foruma tweety avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Vesela ekipo, molim vas složite si mejling listu pa spojeve dogovarajte tamo.
    Hvala vam!

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

zar je zabranjeno uveseljavanje na forumu?
    pa to ne mogu vjerovati!!!!!!!!
    bas smo se lijepo zabavili...
    ja sam ja istru....moj drugi dom
    znaci nema vise zezancije tuda?

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

kamo ste se svi razbjezali?

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

jok nismo...evo meeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

daklem ja sam tu spremna za daljnu zezanciju posto nemam previse druge u zivotu i ne vidim tu nista lose....ovo je jedna velika zabava i nimalo nije voaerskog tipa-barem za mene, pa ne vidim nista lose u tome-barem ja

newa avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

samo sam čekala da dobijemo opomenu...
    neznam samo zbog čega :?

Banned
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

aj aj aj... tweety tweety... razočara nas iz korijena! :?

pa sve je ovo samo jedna bezazlena zafrkantska trakavica, hej pa šta moramo ovdje samo s problemim i tugaljkama dolazit?!? kome smeta taj se ni ne javlja na temu koliko sam shvatio, vjerojatno je i u debelom luku zaobilazi što je svakome njegovo pravo, pa mi nije jasno čemu onda tako oštro žandariranje?!? s obzirom da si osoblje foruma meni je tvoje javljanje imalo oštru disciplinsku mjeru i debelu špotanciju, što je čisto neprimjereno štivu i notaciji koje se ovdje razvilo. Tak da ti špotanciju vraćam istom mjerom!!!

Niko se ovdje niš NE dogovara javno draga moja tweety, ko će se šta htjet dogovorit bit će to daleko od ičijih okica, a pogotovo jalnih i zajedljivih... ma gdje li je osjećaj za zdravu zafrkanciju nestao?

toliko od mene!!!

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Hm da....

Vjerojatno trebamo promijeniti ton na ovom topicu.

Probudila sam se i ne vidim načina kako preživjeti današnji dan ... i tako.... da ne nabrajam.

Svim usamljenicima željnim života

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Citiraj Stea prvotno napisa
    Hm da....

Vjerojatno trebamo promijeniti ton na ovom topicu.

Probudila sam se i ne vidim načina kako preživjeti današnji dan ... i tako.... da ne nabrajam.

Svim usamljenicima željnim života
    ma kako mjenjati taj predivni ton...svaki put kad sam topik otvorila sam se slatko nasmijala..bas mi je bilo lijepo provoditi dane sa malo zezancije..iako je virtualna opet pomaze....

a meni je jos manje jasno zasto smo opominjani :? jer uopce nisam ocekivala nikakvu opomenu..vec samo veci broj clanova...ali izgleda da je dozvoljeno samo plakati i tugovati i to mi je bas krivo.
    stea...ma kako neces izdrzati dan...pogledaj svog andela...glavu gore, siroki osmjeh i hrabro napred...ako nis drugo pranojamu smijeha napravi...evo i ja cu..ha ha ha ha ha
    he he he he he
    hi hi hi hi hi
    ho ho ho ho ho
    hu hu hu hu hu
    ako nisa drugo nadam se da si se bar malo oraspolozila
    je li tko od vas probao tako smijati se? jeste li se uspijeli bar malcice nasmijati?

ma en zali sta si usamljena..bolje sam nego u losem drustvu...a kad jednom naide onaj pravi ( a doci ce kad se najmanje budes nadala) ces viti ovako pa ces se i nama pokoji put javiti sa kakvim lijepim vijestima
    veliki svima
    ajde da vas cujem...kako su prosli vikendi?
    ja sam sva slomljena..isla u subotu na snijeg i cijeli dan vukla maloga na sanjkama na brdo pa se zajedno spustali..a sad me sve boli...

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Ma ja to ironično. Takav ton je uobičajen. Ili onaj kada se kritizira partnera do neba. A kad se želi ići dalje - e onda samo oprezno.

Dobro sam, hvala na brizi.... Usamljenost je povremeno stanje mog duha . A sve manje imam kapacitet za to.

Nataša,Sarajevo avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Ja sam vikend provela na rubu prehlade, peglajući veš do besvijesti,
    ama super provod, šta da pričam!
    Gabi se, ofcourse, po običaju vikendom budi u 5, i onda počne guranje prstiju u oči ili uši ili nos, ajde mama, meni se više ne spava, a meni dođe da plačem ko kišna godina.

Scene pri susretu s tatom, još veće scene pri rastanku,
    nije ni čudo što mi se kile tope i što sam stalno na rubu bolesti, stres valjda!

I jutro mi je super počelo, jednosatnom svađom u vrtiću

I da, da prijavim da nije bilo niš od pletenja ovaj vikend

Sve u svemu = 0 bodova.
    Biće bolje drugi put.

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Ja sam čak i upoznala jednog šarmantnog muškarca. Ali.... Pruži on meni ruku i kaže svoje ime - isto kao BM. Em ti sreće - pomislila sam .

Naglo mi je prestao biti zanimljiv....

Sad još pokušavam naći onaj sat koji su mi ukrali ovaj vikend

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Tata! kaj je tebe tako lako razočarati? Ma daiiiiiiii...malo više kredita mi daj!

Cure i dečki (ah kako ovo tinejđerski zvuči ) i meni je ovaj topic drag i nasmijava me, ali moram priznati da već duže vrijeme razmišljam što s njim.
    Kao što znate Kuća u kojoj se nalazimo pokušava ovaj forum zadržati urednim i edukativnim, kako bi se svi u njemu lako snalazili kad nam treba informacija.
    Naravno pronađu se tu i topici koji nas uveseljavaju i beskrajno nasmijavaju, ali ne možemo imati hrpu takvih, jer bi sve vrlo brzo postalo teško za pratiti i moderirati.
    Mejling lista kao prijedlog nije nikakvo protjerivanje već dapače, iz iskustva znam-dobar prijedlog. Vjerujte mi, prava zabava tek tamo počne.
    Tako nam lijepo ovdje ostane red, rad, disciplina i sve po pravilima Kuće, a naš zabavni kutak mjesto čiste zabave, bez razmišljanja o kršenju pravila.

Ako želite ja nam složim listu, vi mi samo pp-ajte e-mail adrese.

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

ok tu ste -to je dobro

daklem ovo je odmor za nase duse...o da i ja se ne zelim ustati skoro svako jutro, i ja se rastegnem preko kreveta i skuzim da je prazno i hladno, o da i ja pijem stojecki kavu i gledam u ormar u kuhinji ...i fuj...i bas mi je tu ok...nema frke mogu pricati kako sam jadna vecinu vremena, kako mi je fizicki nekada zlo, kako sam ocajna i sama , kako je dijete jedino sto imam vrijedno...ali to svi znamo i osijecamo i kaj je tu lose...ma daj te...jel ko bio prost?? ne! jel ko nekaj nezakonski delao ?? ne !

daklem--Tata -kaj je s klopom??

Babe_ kak bumo se nasle sve negdje na nekoj kafi s klincima- napola puta lijepe nase

Stea...svaki dan ako ima los pocetak, okreni glavu dog ne zapazis svoje dijete kako spava i eto srece najvece.......ma znam da ti je koma...ali sve ces pregurati kao i dan jucer. a to kaj imam ime isto-ma daj postoje nadimci. a i mozete biti samo prijatelji-to je jako vrijedno pa ko zna kaj ce se izroditi.
    jao molim vas da ne klonete duhom...ja se s jezom sjecam vremena kad sam ocajna i slomljena stajala na 9 katu moga stana u nedoumici..ne zelim nikada takve osijecaje vise u mome zivotu. naucila sam opet hodati i smijati se a ovdje se veselim i smijem ono malo vremena kaj imama za sebe i ne zelim prestati

ok, ajde sada svi uzmite jedan autobus i kod mene na kolace i kafu, dovedite djecu, spavati cete po podu ali nema veze...nastavimo se veseliti please

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Citiraj tweety prvotno napisa
    Tata! kaj je tebe tako lako razočarati? Ma daiiiiiiii...malo više kredita mi daj!

Cure i dečki (ah kako ovo tinejđerski zvuči ) i meni je ovaj topic drag i nasmijava me, ali moram priznati da već duže vrijeme razmišljam što s njim.
    Kao što znate Kuća u kojoj se nalazimo pokušava ovaj forum zadržati urednim i edukativnim, kao bi se svi u njemu lako snalazili kad nam treba informacija.
    Naravno pronađu se tu i topici koji nas uveseljavaju i beskrajno nasmijavaju, ali ne možemo imati hrpu takvih, jer bi sve vrlo brzo postalo teško za pratiti i moderirati.
    Mejling lista kao prijedlog nije nikakvo protjerivanje već dapače, iz iskustva znam-dobar prijedlog. Vjerujte mi, prava zabava tek tamo počne.
    Tako nam lijepo ovdje ostane red, rad, disciplina i sve po pravilima Kuće, a naš zabavni kutak mjesto čiste zabave, bez razmišljanja o kršenju pravila.

Ako želite ja nam složim listu, vi mi samo pp-ajte e-mail adrese.
    ja ni ne znam sta je mejling ..ni ne znam kako funkcionira...ali ni ne znam zasto prekinuti i zakljucati ovaj divan topik koji nam je na sekundu odvratio svakodnevicu...posto smo pune obaveza ni nemamo baz zezancije i tako dalje u zivotu..ali i ovdje svaki post nas oraspolozi...a ja ih nisam nasla bas puno...zapravo ni jedan za jednoroditeljske obitelji..ipak mi imamo drukcije teme od dvoroditeljskih.....tamo se raspravlja o orgazmu, prvom seksu nakon poroda......a ovdje o ubadanju igle kod pletenja, ...i susreta zanimljivih osoba od kojih bjezimo....i sta je tu lose??????

ti nam samo kazi koje pravilo smo prekrsili..potruditi cemo se ne prekrsivati ga..ali nam dozvoli da nas zabavni kutak ostane na zivotu..pa nikom lose ne radimo..a tko god se zeli ukljuciti je dobrodosao

joj stea mogla si ovome reci nek promijeni ime pa nek ti se onda javi...joj znam kako ti je...meni su sve osobe s imenom mog bivseg odmah odbojne...a sta mogu...zapravo znam jednoga koji mi je postao simpa(no on je ozenjen i sve...samo prijateljstvo je tu.....no ja mu kazem da ima ruzno ime)

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Citiraj jassi prvotno napisa
    ok tu ste -to je dobro

daklem ovo je odmor za nase duse...o da i ja se ne zelim ustati skoro svako jutro, i ja se rastegnem preko kreveta i skuzim da je prazno i hladno, o da i ja pijem stojecki kavu i gledam u ormar u kuhinji ...i fuj...i bas mi je tu ok...nema frke mogu pricati kako sam jadna vecinu vremena, kako mi je fizicki nekada zlo, kako sam ocajna i sama , kako je dijete jedino sto imam vrijedno...ali to svi znamo i osijecamo i kaj je tu lose...ma daj te...jel ko bio prost?? ne! jel ko nekaj nezakonski delao ?? ne !

daklem--Tata -kaj je s klopom??

Babe_ kak bumo se nasle sve negdje na nekoj kafi s klincima- napola puta lijepe nase

Stea...svaki dan ako ima los pocetak, okreni glavu dog ne zapazis svoje dijete kako spava i eto srece najvece.......ma znam da ti je koma...ali sve ces pregurati kao i dan jucer. a to kaj imam ime isto-ma daj postoje nadimci. a i mozete biti samo prijatelji-to je jako vrijedno pa ko zna kaj ce se izroditi.
    jao molim vas da ne klonete duhom...ja se s jezom sjecam vremena kad sam ocajna i slomljena stajala na 9 katu moga stana u nedoumici..ne zelim nikada takve osijecaje vise u mome zivotu. naucila sam opet hodati i smijati se a ovdje se veselim i smijem ono malo vremena kaj imama za sebe i ne zelim prestati

ok, ajde sada svi uzmite jedan autobus i kod mene na kolace i kafu, dovedite djecu, spavati cete po podu ali nema veze...nastavimo se veseliti please
    potpis!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

pocni pripremati kolace...trebati ce ti puno da nas nahranis.....kad se pocnemo veseliti i smijati..odmah cemo jesti za gustom...ajde da ne mucimo samo jassi donesimo svi nesto

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

gdje celjad nije bijesna kuca nije tijesna. ak nebu vise klope -kruha i vode imam navek

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

gdje celjad nije bijesna kuca nije tijesna. ak nebu vise klope -kruha i vode imam navek
    super...zadovoljiti cemo se mi i kruhom i vodom...samo da je smijeha i zabave....
    ok, tata...jesi li pronasao te vatrgasce za nase cure?..proljece je vec pocelo...ljeto skoro pa je na vratima.....
    sve sta je ljepse vrijeme sve smo usamljenije.....bi rekla jassi...rastegnes se na krevetu samo ledene plahte osjetis...na trenutak se zapitas savsta...no onda vidis svog andelica i sve je super......
    no cure...ajde akcija..prvo upoznajte osobu pa pitajte kako se zove
    ja vam saljem veliki
    i
    a kolaci drugom prilikom....i vibre za dobro raspolozenje i super tjedan

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Ma još puno ribe pliva u moru.... :D

Gledam naslov topica i kad sam ga onda otvarala mislila sam na nešto drugo a sad zapravo vidim što taj naslov znači...

Moje objašnjenje:

Novi partner - osoba sa dvije ruke i puno razumijevanja koja me može zagrliti u virtualnom ili stvarnom svijetu (svejedno), muškog ili ženskog spola - dakle - prijatelj.... A partner u spremanju kolača na mogućim tulumima.

Otvarate li vrata srca? - svakako.

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

e da, tweety, nije samo tata razocaran i ja sam bila jako jako razocarana kad sam vidjela tvoj post, a kad sam vidjela da se nitko i ne javlja jos vise..ovako sam bila
    ja te lijepo molim da nam ostavis ovaj nas kutak ako je kako moguce.....a ljudi..ajte dignimo atmosferu...znam da je danas ponedeljak...ali bas zato

newa avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Potpisujem!!!

Cure, glavu gore i nabacite smješak...

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Citiraj Stea prvotno napisa
    Ma još puno ribe pliva u moru.... :D

Gledam naslov topica i kad sam ga onda otvarala mislila sam na nešto drugo a sad zapravo vidim što taj naslov znači...

Moje objašnjenje:

Novi partner - osoba sa dvije ruke i puno razumijevanja koja me može zagrliti u virtualnom ili stvarnom svijetu (svejedno), muškog ili ženskog spola - dakle - prijatelj.... A partner u spremanju kolača na mogućim tulumima.

Otvarate li vrata srca? - svakako.
    jedan veeliki veeliki potpis

Banned
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Kao što znate Kuća u kojoj se nalazimo pokušava ovaj forum zadržati urednim i edukativnim, kako bi se svi u njemu lako snalazili kad nam treba informacija.
    joj tweety tweety... nemoj tako prebacivati vlastitu procjenu i odgovornost na nivo "više sile"! informativnost ("forum zadržati urednim i edukativnim") se slabo na ovom dijelu jednoroditeljskog foruma probija i drži najvažnijim čimbenikom, to bi trebalo biti i "Kući" jasno, ali se zato ističe bitan smisao u međusobno savjetodavnoj suradnji forumaša, razmjenjivanju iskustva, ublažavanju teških samačkih sudbina... ljudi u podforum jednoroditeljskih obitelji svraćaju željni utjehe i podrške, svraćaju po ljudski savjet iz životne prakse, a ne iz enciklopedije... rjeđe se dolazi po striktnu informaciju, a puno češće po razumijevanje i dobrohotnost, steći prijatelja, poznanika, srodnu dušu! Smijeh i dobro raspoloženje je najvrednija stvar koja vas ovdje može dočekati i ispuniti vam dan!

Stoga malo logičnog senzibiliteta molim, bez ovakve nepotrebne kritičnosti, a sve kao pod nazivnikom "dobre namjere"... ne boj se neće smijeh, vedrina i opuštenost ničime narušiti ozbiljnost foruma, ma niti "Kuće" draga moja moderatorice, pa se nemoj previše trudit smišljati što napravit s ovim topicom, nego otvori oči i pogledaj samo što uistinu privlači najviše popularnosti na ovom mjestu i čemu sami forumaši spontano otvaraju interes!

Ovo je bilo vrlo blago i krajnje miroljubivo s moje strane, inače kad osjetim dublju licemjernost onda sam bitno oštriji, zasad dajem još uvijek šansu razumu i tretiram ovu tvoju opasku samo ishitrenom procjenom. Al bih ipak molio da nam osim ovog topica, nabrojiš evo samo još barem tri iz silne "hrpe takvih"... molim lijepo...

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Citiraj Tata! prvotno napisa
    joj tweety tweety... nemoj tako prebacivati vlastitu procjenu i odgovornost na nivo "više sile"! informativnost ("forum zadržati urednim i edukativnim") se slabo na ovom dijelu jednoroditeljskog foruma probija i drži najvažnijim čimbenikom, to bi trebalo biti i "Kući" jasno, ali se zato ističe bitan smisao u međusobno savjetodavnoj suradnji forumaša, razmjenjivanju iskustva, ublažavanju teških samačkih sudbina... ljudi u podforum jednoroditeljskih obitelji svraćaju željni utjehe i podrške, svraćaju po ljudski savjet iz životne prakse, a ne iz enciklopedije... rjeđe se dolazi po striktnu informaciju, a puno češće po razumijevanje i dobrohotnost, steći prijatelja, poznanika, srodnu dušu! Smijeh i dobro raspoloženje je najvrednija stvar koja vas ovdje može dočekati i ispuniti vam dan!

Stoga malo logičnog senzibiliteta molim, bez ovakve nepotrebne kritičnosti, a sve kao pod nazivnikom "dobre namjere"... ne boj se neće smijeh, vedrina i opuštenost ničime narušiti ozbiljnost foruma, ma niti "Kuće" draga moja moderatorice, pa se nemoj previše trudit smišljati što napravit s ovim topicom, nego otvori oči i pogledaj samo što uistinu privlači najviše popularnosti na ovom mjestu i čemu sami forumaši spontano otvaraju interes!

Ovo je bilo vrlo blago i krajnje miroljubivo s moje strane, inače kad osjetim dublju licemjernost onda sam bitno oštriji, zasad dajem još uvijek šansu razumu i tretiram ovu tvoju opasku samo ishitrenom procjenom. Al bih ipak molio da nam osim ovog topica, nabrojiš evo samo još barem tri iz silne "hrpe takvih"... molim lijepo...
    joj tata oped dajem jedan veliki potpis..vec sam sama sebi dosadila danasnjim potpisima...no tako si lijepo sve napisao i napisao si sve moje misli...
    i pozivam nas svih da se bacimo u nase oraspolozivanje i uzivamo u nasem virtualnom vedrom kutku, mjestu za jadikovke i smijanje do suza
    veliki svima

newa avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Totalno se slažem sa vama!!!!
    Pustite nas na miru da se družimo i laprdamo.

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

onda newa kako je u slavoniji? je li pocelo grijati?..meni je tamo divota ona zuta polja suncokreta i crvema makova polja u 8.mjesecu...zaistinu predivno...he he..mogli bi se svi okupiti u nasoj lijepoj slavoniji na pikniku u sred polja...djeca nek uzivaju na svjezem zraku daleko od tehnologije...a mi pecemo rostilje..mljac mljac...sta kazete? i onda na sred polja pocnemo sa pranajamom smijeha he he....je li tko od vas probao i je li djelovalo?

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

joj ljudi di ste mi se razbjezali?
    sta ima?

newa avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Počelo je grijati... samo što ja baš ne vidim to sunce.
    Radim dvokratno svaki dan i svake subote do 13 sati.
    Tako da sam samo nedjeljom slobodna, pa baš previše ni ne idem u prirodu.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj single prvotno napisa
    tu smo, ali ne vjerujem da si mene tražila

newa avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

tu smo, ali ne vjerujem da si mene tražila

pa zasto ne? meni ce biti drago da se i ti s nama druzis i zezas...samo nam nemoj temu zatvoriti

newa..mogu misliti kako ti je kad si dvokratno..ali zato vjerujem da nedelju itekako iskoristis....bolje ista nego nista..zar ne? a i kad dodu praznici budes sve nadoknadila
    jassi imas jos kruha i vode za nas?
    tata jesi li nasao curama 'vatrogasce'?
    stea kako si nam danas?

newa avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

ma već sam se navikla.
    Mama mi čuva sina, tako da oko toga nemam brige.
    Dođem doma na skuhano i oprano... ma stvarno sam sretna što je imam.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

pa zasto ne? meni ce biti drago da se i ti s nama druzis i zezas...samo nam nemoj temu zatvoriti
    singy , ali ja nikad nisam rekla da ću zatvoriti topic (to te onaj smutljivac i mutikaša naveo na krivo razmišljanje ), samo sam predložila "sigurniji" put za bezbrižnu zabavu.
    Npr. da smo skriveni od očiju javnosti, ja bi sad napisala da sam bila na sastanku sa prezgodnim odvjetnikom i da bi sad lupala glavom o zid, što se nisam počešljala i našminkala kad sam izlazila iz ureda, već došla ko divljakuša :lolić ko golić:, e a ovako to ne mogu napisati!!!

Banned
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

ma tweety draga si ti nama, samo upadaj u kolo i ne budi čangrizavo gunđalo, ko oni mupetovci s balkona... lijepo se opusti, skini tu uniformu i uživaj - ovdje nisi na dužnosti, šefice!

singlica
    , Tata zapeo s vatrogascima, evo tražim ih, prizivam, al nema ni duše... rastrčali se po bregima zagorskim, svi iščeju koradea!

ma jassi daj rađe onda KRUHA I IGARA - vode bumo mi zis šlaufekima dopelali... ivracu toga!

newa naj jambrat navek, dopelaj nam dečeca, bumo ga dali singlici na čuvanje, ona navek kriči kak je još mlada, pa valda onda ima i zdrava križa još i hušne noge za bežanje... a tebe bumo bedunali kak princezu v šlafroku, i z guščjim lepezami hladili! normalnega, kaj ne, naj se sam na sekiranciju navleč...

Stea dobro si ti to zmislila i najpak lepe zkorigirala nove značenje i objašnjenje... da te nema trebalo bi te zmislit... neg lepe ti velim, zemi ščap zis Regine trstike, pak namuntiraj blinker, črveka na drot i zabaci ve kaj moreš dalše, a z onimi črlenimi štiklami ribeki buju sami skakali vun pred noge!!! jema ih jema, nek kaj da ih je, treba ih sam skoprcat nekak vun... i mam onda z njimi v rol, nek se živi pečeju i kuhaju, pak ih koprći i okreći dok im skroz ne omehkne... kožica, kožica, vrag te vužganu dal i zel, mam na žlundru misliš...

......................

sunčece presvetlo sije,
    magarac ko se skril nije,
    ja idem!

evo, mali haiku za kraj... puca me poezija kad vidim kak je lepi dan!

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

eha bandooooooooooooo

hehee vidim idemo dalje

ja imadem i vode i kruha a i igrati se znam

krasan dan, danas sam bila u poliklinici kod dr Hercigonja na razgovori radi tonijevog ponasanja i svega-zadovoljna sam, sve sam rekla,dogovorile smo se, imam posla ali cu uspijeti , iztulila sam kaj sam imala i sad necu piskiti, i idem opet za dva tjedna...ajme izmozdilo me je sve to ali ne klonem ja vise tako lako

kaj je u kokosinjcu....dogovor???? imamo kakvu ekskurziju na pomolu s decom i nama usidjelicama - muskim i zenskim ?

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

krasan dan, danas sam bila u poliklinici kod dr Hercigonja na razgovori radi tonijevog ponasanja i svega-zadovoljna sam, sve sam rekla,dogovorile smo se, imam posla ali cu uspijeti , iztulila sam kaj sam imala i sad necu piskiti, i idem opet za dva tjedna...ajme izmozdilo me je sve to ali ne klonem ja vise tako lako
    jesi zadovoljna?

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

eha bandooooooooooooo

hehee vidim idemo dalje
    ma grrrrrrr, ma ne idemo

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

eha bandooooooooooooo

hehee vidim idemo dalje
    ma grrrrrrr, ma ne idemo
    ma i te kako da idemo... :D :D :D :D
    samo vi meni dopeljite djete he he..mnogima sam pricuvala dijete jos kao klinka i oduvijek sam obozavala dijecu..a kako sam mlada mama na pocetku 20 ih i te kako imam energije....he he hevidi kako samo skakucem :D :D :D :D

sorry jassi..ma ja jos nisam uspijela uhvatiti sta to s tonijem..je li sve ok? o cemu se radi?...nemoj da mi tulis vec ce optimizmom sve ici na bolje..sta god da je
    evo male zabavljacice za djecu
    je li dovoljno?

ajde tata nagoni malo te vtrogasce....nemoj da cure izgore od zelje
    a ti koga si izabrao za prvi rucak ili kavicu?

Nataša,Sarajevo avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

mene sigurno, ja sam mu najbliže

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Citiraj Nataša,Sarajevo prvotno napisa
    mene sigurno, ja sam mu najbliže
    a ja jos blize

Stranica 8 od 9 PrviPrvi ... 6789 PosljednjePosljednje