Nepopravljiva, nebi priznala ni pod razno.
Ali ajde nek ti bude.![]()
To bi samo ja seksualno ugrožena rado išla gledat na pol gole frajere.
Nepopravljiva, nebi priznala ni pod razno.
Ali ajde nek ti bude.![]()
To bi samo ja seksualno ugrožena rado išla gledat na pol gole frajere.
Pa ne mislim da si ugrožena. I ja znam kaj je njima u gaćicama, ali bih isto uživala u jednom takvom programu. 8)
Malo je reći "uživala". Ja si baš volim pogledati dobre komade. Istina, baš u zadnje vrijeme razmišljam kako muški u našim godinama jako slabo drže do svog izgleda. Odeš u grad, pa ono čekaš na semaforu ili na tram.stanici, pa malo škicam lijevo-desno i baš sam razočarana.
Ima onih mlađahnih vrlo,vrlo zgodnih, ali me ne zanima niš kaj je ispod 30.godina.
E da... dobro kažeš... Malo se dečki zapuste iza 30 ili rekla bih iza 35 (to je dob koja meni odgovara)
Sad se sjetih dobaciti... BM je naglo počeo ići u teretanu i raditi neke čudne poteze na sebi... A kad sam ja spomenula takve akcije jadnostavno bi me ignorirao. Kao ono - prihvati me kakav jesam, a zakaj bi nešto mijenjao.... :?
nije me dugo bilo i vidim krenula tema drugim putem-trazenje frajera![]()
aaaaaaaaaaaaa drage moje kak ste posale lovci![]()
no ja cu pricekati......a i striperi--kak sorci kaze znam kak to izgleda....ma gle ti njih![]()
Jes jes.... :D :D :D
Lovim sve u šesnaest....![]()
![]()
Samo sam malo razočarana kak malo cura komentira.... Mislila sam da preboljevam i idem dalje![]()
Jel to tako bude? Evo će godina dana od kako....
TRAŽI SE :
frajer od 35-40 godina (volim malo starije), ali prošlo bi i od 30 godina pa na dalje. Po mogućnosti da ne živi sa mamom i tatom, da je neoženjen i da nije neki gabor.
E da, samnom u paketu dolazi i moj 3,5 godišnji sin![]()
Punude primam na pp, stoga šaljite slike vaših poznanika, rođaka ili braće... samo ne bivših muževa![]()
![]()
Eto nisi jedina kojoj je dosta samoće 8)![]()
![]()
![]()
Ja sam fleksibilna... može od 30 do 40 god. Bez obaveza, situiran....
Da puno ne priča i da ima kondicije![]()
![]()
![]()
Slike na pp
da da da da kondicija!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
toga se nisam sjetila![]()
A tehnika???? i mašta????![]()
Neću ga nikad nać![]()
joj stea ne budi tako izbirljiva...
već će se naći nešto 8)![]()
![]()
![]()
Joj malo sam se zanijela.... :D :D :D
Ide vikend, možda se nešto desi![]()
bas sam si razmisljala o ovom topicu danas - kako se casto neko ko zeli privuci novu osobu u zivot ustvari ide po shemi izlazaka...Stea prvotno napisa
da se razumijemo - nemam nista protiv te opvcije ali sam samo htjela dodati da je veca sansa za sresti neku kvalitetniju (bolje reci - prikladniju) osobu ako se krene raditi na sebi - u smislu bavljanja stvarima koje nas ispunjavaju ( a da ukljucuju djecu ali ne nuzno)...
npr. ljude koje posao jako i duboko ispunjava - mogu tim putem naci nekoga ko im je kompatiblan...
ako si priustimo nekakve zanimljive radionice, tecajeve, izlete - bilo sto sto nas ispunjava - isto se moze 'dogoditi'...
mene je, jednom sam to mislim vec i napisala - 'napao' pre doba i pre zgodan lik bas na jednoj plesnoj radionici u njemackoj u petom mjesecu... po toj situaciji sam skuzila da sam sve samo ne spremna za kvalitetno otvaranje srca....
ali sam i skuzila da - ako ikad naleti neko ko ca me moci opet onako impresionirati kao m(b)m - to biti upravo na tom putu rada, voljenja, brige oko sebe i svojih interesa i zanimacija....
ovo pisem cisto da zene koje se osjecaju spremne za nesto novo mozda malo inspiriram na 'otvaranje vidika'...
eto, pogotovo sto u hr - nocni izlasci nude u principu samo 'barely legal' materijale...![]()
ali i da su skroz legalni - opet je pitanje koliko se fokusom na 'pecanje' samo na tim mjestima moze naci neko ko je 'emocionalno dostupan'...
opet, naravno, ako je samo pitanje usputnog seksa - to su prava mjesta za naci sto se zeli...
no topic je o otvaranju srca - a to je jedan puno osjetljiviji teritorij...
kojeg ja ne mogu niti zelim odvojiti od svog seksualnog zivota... pa se zato (svjesno) i ne upustam u avanture koje bi mene ili drugu osobu mogle povrijediti...
Apsolutno se slažem s tobom lucky.... Ali eto kak se ovaj topic razvijao, sve je manje bilo priče o stvarnom otvaranju srca i puštanju nekog unutra a više o nečem zamjenskom....![]()
Mislim da je prejak naslov. Ja osobno nisam za to spremna. Ma ni u peti...![]()
A isto dijelim mišljenje da imam veće šanse pogoditi pravu srodnu dušu u nekom dijelu svog svakodnevnog života....
Eto prošao vikend u zadaći, izradi figurica za Božić i ukrase (uh to me totalno opušta) i u dugim razgovorima s dragim osobama.... ma ne žalim se....
Slažem se sa vama...
Ma ni ne planiram nekoga tražiti u birtiji...![]()
No, moramo se malo zezati...da nebude sve tmurno na ovom forumu...
Pozdrav svima!!
a kod sorci bi oglas izgledao ovako:
situirana i obrazovana brineta,jako otvorena i društvena,voli da putuje i upoznaje nove kulture kao i da isprobava nove stvari,
ima kćerku gimnazijalku,sportašicu i odlikašicu
jako čvrsto stoji sa obe noge u životu i na zemlji
ne traži nikog samo se hvali![]()
joooooooooooooooooo![]()
![]()
e sad jedva cekam da se brineta ocituje
![]()
![]()
kaj bu perja na sve strane
sorcikaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa daj ih !!!!!![]()
hihihihihiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii joj kak jedva cekam![]()
![]()
idem ga odma objavit!!!white_musk prvotno napisa
![]()
![]()
![]()
sorciere prvotno napisa
![]()
![]()
![]()
![]()
a di je perje :/ zakaj nitko nikog ne ganja :/ kaj nema akcije![]()
daj objavi i moj slican,no s naznakom na nervozu i malu alkaidu![]()
aaaaaaaa pa mi ti se mnogo volemojassi prvotno napisa
![]()
Prirodna plavuša, nježnog srca i dodira, želi upoznati isto takvog muškarca za neformalno slaganje kreveta. Četkicu za zube ne nudimo.
Poželjno je da zna zabijat čavle u zid. 8)
Sve ozbiljne ponude na šifru: volim sve što vole mladi![]()
Ako si iskren i pošten,nemaš ništa protiv alkaide,radiš u blondinofobičnom okruženju , smatraš da je manje i slađe,a nervozne ispade držiš za umjetnički eksprezionizam,javi se da ostarimo zajedno![]()
P.S.odgovaram samo na ozbiljne ponude,a neozbiljne ću tražit i naći, a kad vas nađem jao vam se!
samo se ti smiji,a čika Prota smišlja i za tebe neštotweety prvotno napisa
![]()
Moramo se samo dogovoriti da objavimo u istim novinama....![]()
![]()
Pa i ako se nađe koji mladoženja i javi se svima da ga možemo malo zaje....![]()
8) 8)
Da da![]()
![]()
ha takva ti se cinim....hm ma u biti i moglo bi proc-----![]()
Probala sam chat svojevremeno.... He. To je bilo zanimljivo iskustvo koje mi se nije dalo više ponavljatijassi prvotno napisa
![]()
lude ste cure s ovim oglasima...![]()
stea, bas mi je drago za lijep vikend
ja sam pak cijeli vikend drmala po klaviru beethovenovu 'moonlight'sonatu i bacila se na chopinov 'fanasie impromptu op.66' - s tim cu vjerojtno zavesti kavog dedicu s tri prezivljena infarkta i cetvrtim na putu...![]()
![]()
Donald Trump has passed away!lucky day prvotno napisa
![]()
lucky day prvotno napisa
Bar ćeš se moći pohvaliti da si tako vatrena mačka da je tip okinuo kod prvog poljupca![]()
![]()
.
reče plavuša nježna srca i dodiraStea prvotno napisa
![]()
Jes jes... takva sam![]()
![]()
pa drže se teme. tema su komadi, i kak doć do njih... najbrže, najbezbolnije - i naravno - bez posljedica...Mukica prvotno napisa
(sebe izuzimam iz tražilice dotičnih, ali cure imaju bar još 10 godina da dođu na moje![]()
).
Jel to danas pun mjesec ili je vikend bio "zanimljiv"?
Joj draga, hvala ti kaj si i mene utrpala u tu grupusorciere prvotno napisa
![]()
![]()
![]()
A vikend je bio sjajan... kao i svi prije njega 8)
kaj je ono tema........................![]()
Novi partner draga....
Eto da se pohvalim. Imam novog partnera za spavanje!
Nakon mede cocolina (onog iz omekšivača) na red je došao vojnik sa mačem!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
I svako malo me bocne po noći....![]()
![]()
![]()
![]()
zavisi kako sin okrene ruku ( ne pušta ga ni dok spava)![]()
![]()
blago tebi-vitez!!!! san svake dijeve ......oooo da je meni ....ooooooooooooooooooooooooooo
Ma jel ima bijelog konja?![]()
ma konja na svakom ćošku, a vitezovi su samo plastični![]()
zasada me samo vitez bode....
konj još nije došao na red![]()
![]()