bas sam si razmisljala o ovom topicu danas - kako se casto neko ko zeli privuci novu osobu u zivot ustvari ide po shemi izlazaka...Stea prvotno napisa
da se razumijemo - nemam nista protiv te opvcije ali sam samo htjela dodati da je veca sansa za sresti neku kvalitetniju (bolje reci - prikladniju) osobu ako se krene raditi na sebi - u smislu bavljanja stvarima koje nas ispunjavaju ( a da ukljucuju djecu ali ne nuzno)...
npr. ljude koje posao jako i duboko ispunjava - mogu tim putem naci nekoga ko im je kompatiblan...
ako si priustimo nekakve zanimljive radionice, tecajeve, izlete - bilo sto sto nas ispunjava - isto se moze 'dogoditi'...
mene je, jednom sam to mislim vec i napisala - 'napao' pre doba i pre zgodan lik bas na jednoj plesnoj radionici u njemackoj u petom mjesecu... po toj situaciji sam skuzila da sam sve samo ne spremna za kvalitetno otvaranje srca....
ali sam i skuzila da - ako ikad naleti neko ko ca me moci opet onako impresionirati kao m(b)m - to biti upravo na tom putu rada, voljenja, brige oko sebe i svojih interesa i zanimacija....
ovo pisem cisto da zene koje se osjecaju spremne za nesto novo mozda malo inspiriram na 'otvaranje vidika'...
eto, pogotovo sto u hr - nocni izlasci nude u principu samo 'barely legal' materijale...![]()
ali i da su skroz legalni - opet je pitanje koliko se fokusom na 'pecanje' samo na tim mjestima moze naci neko ko je 'emocionalno dostupan'...
opet, naravno, ako je samo pitanje usputnog seksa - to su prava mjesta za naci sto se zeli...
no topic je o otvaranju srca - a to je jedan puno osjetljiviji teritorij...
kojeg ja ne mogu niti zelim odvojiti od svog seksualnog zivota... pa se zato (svjesno) i ne upustam u avanture koje bi mene ili drugu osobu mogle povrijediti...