Stranica 4 od 9 PrviPrvi ... 23456 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 151 do 200 od 428

Tema: novi partner - otvarate li vrata srca?

zizi avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ja sam još jaaaako daleko od vaših razmišljanja. Trenutno razmišljam kao sorciere. (sorci ).

Još se oporavljam od mubm.
    Bolje reći uživam u samoći i slobodi... (osim toga oko moje jednomjesečne Ane puno je manje posla nego oko muškarca )

No, rado vas čitam, baš me uveseljavate , a možda jednog dana, uskoro, svratim na ove stranice i dobro proučim vaše savjete.

Ovaj od lucky day mi se čini razuman:
    Citiraj lucky day prvotno napisa
    ako si priustimo nekakve zanimljive radionice, tecajeve, izlete - bilo sto sto nas ispunjava - isto se moze 'dogoditi'...

newa avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

ma moramo se malo zezati :D

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Daklem.. evo mogu biti malo ozbiljna. Prije spavanja si volim zamaštati neku ludu situaciju iz filma (btw onaj sinoć mi je baš dobro legao ) i kak naletim na princa u nekoj bezveznoj situaciji.... Priznam, voljela bih da me trzne neki melodiozni muški glas na benziskoj pumpi i kaže "trebate pomoć?". A ja se skljokam jer mu na čelu piše "TVOJ".... I kak dobrodušno prihvatim.... i tako dalje

Raspekmezit ću se... Il krećem pisati ljubiće... dobro mi je krenulo.

E Zizi, klinci su ti prekrasni

zizi avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Stea, hvala!

zizi avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Kad smo kod ljubića, tamo obično neka povrijeđena djeva ne otvara srce nikome.
    Onda se pojavi jedan potpuno drukčiji muškarac koji ju nikad ne bi povrijedio. Ona otvara vrata svog srca i sve naravno završava happy end-om.
    (ljubić?! - bolje reći SF!!! Ah, očito je ovo kod mene još stvarno malo prefriško )

Preraste li zaista "vjeruj u ljubav, jer ljubav je sve... " s godinama u " Ja u ljubav vjere nemam... " ili ipak nije fora u godinama?

Kad voliš spreman si za kompromise, ponekad nesvjesno (ili svjesno :/) izgubiš dio sebe. Ja sam 1. put od kad postojim (sitnih 31) 100% svoja i ne želim to izgubiti.

Do nedavno sam vjerovala da nikad ne bih mogla biti sama (bez muškarca), a sad imam osjećaj da mi je moj bivši na neki način napravio uslugu i pomogao mi da pronađem sebe. (Još uvijek se tražim... )

Možda jednom stvarno i budem spremna na novu ljubav, u kojoj ću biti sposobna ostati svoja.

A za sada ... taj osjećaj slobode... ma jednostavno uživam.

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj zizi prvotno napisa
    Kad smo kod ljubića, tamo obično neka povrijeđena djeva ne otvara srce nikome.
    Onda se pojavi jedan potpuno drukčiji muškarac koji ju nikad ne bi povrijedio. Ona otvara vrata svog srca i sve naravno završava happy end-om.
    ... dok ne počne ostavljati gaće i čarape po kući .

A ja sam tako zaljubljive prirode . Fali mi objekt

newa avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

ja još uvijek nisam došla do konja....
    kako je kod vas drage moje?

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

A niš. Još jedan vikend...

Voljela bih napisati nešto drugo.... A oću sigurno, samo ne znam kad

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

vikend proveden u supi u pospremanju....ciscenje kuce......aaaaaaaaaaaaa,dobro bi dosao princ da potegne malo s konjem u spremanju

newa avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

da da dobro...............

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

ja prosli cetvratak krenula na aikido!
    za obranu od konja...

aaaaa - CA! 8)

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

ja bi to stela vidjeti

newa avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

ideš lucky!!!
    neka, za svaki slučaj... treba...treba....

Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

Treba, treba, jer nazalost nikada neznas, a ruzne stvari se ne desavaju nekom drugom
    Bravo za odluku

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

aime katastrofa - evo me sa treninga...

u jednom trenu mi je ucitelj pokazivao kolutove unatrag 'a la aikido'... ostali su klecali sa strane i gledali - dakle bila sam izlozena kao na pozornici i - sto se dogodilo prilikom jednog koluta????

kuku-lele - izletio mi prdac!! :shock:

tamo su izleda imuni na to - al ja sam mislila u zemlju propast od muke...

dakle, hobiji na kojima se nesto slicno moze dogoditi (pogotovo nama kojima su dole misici malo slabiji od poroda) - definitivno nisu prikladni za 'lov'...
    drz'te se glasnih diskaca!

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

O, Boze...... Tocno zamisljam scenu.

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Niš se nemoj živcirati, malo je , ali hebiga kao da oni nisu nikad prdnuli. Ti fino glavu gore i baš te briga.
    Meni je bilo prošli tjedan na aerobicu neugodno jer sam imala podrapane tajice među nogama, a baš taj dan smo radili neke vježbe u dvoje. Pa se eto moja partnerica mogla nagledati mojih gaća. A kaj ja sad da napravim. Nisam stigla zašiti, a to su mi bile jedine čiste, one crne, a ispod bijele gaćice. Grdo, ali kaj je tu je.

zizi avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj lucky day prvotno napisa
    kuku-lele - izletio mi prdac!! :shock:
    lucky day, točno kako si posložila smajliće: šok, malo se posramiš, a na kraju dobro nasmiješ...

i mi zajedno s tobom, pusa

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

lucky draga ti si BOGINJA-nista to nije-ja kao bivsi fitness trener sam se naslusala muzike

samo naprijed mila

newa avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

ajme upišat ću se od smijeha!!!!

radila sam kao studentica u jednom butiku sportske opreme, gdje su stvarno dolazili mljac tipovi...
    i jednog dana.. bilo je ljeto i ulazna vrata otvorena i ja sam bila na drugom kraju radnje u svlačionici sjedila, jela burek i pila kolu, i pričala sa kolegicom.. tj dovikivala se jer je bila na drugom kraju radnje...
    i uopće nisam čula da je netko ušao jer mi je zvučnik bio iznad glave.. i još buka izvana.. i ja se ustanem i krenem iz svlačionice i u hodu tako svinjski podrignem jer sam mislila da smo same u radnji...
    kad ono dva tipa stoje i gledaju patike... :shock:
    ne da sam umrla od stida....
    i naravno svi smo umirali od smijeha...

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Da ne skrećemo s teme. To je dokaz da si ljudsko biće. I ak naleti princ nek zna da imaš krmelje ujutro, da vjetriš crijeva i sve ostalo....

Ja neko vrijeme išla na jogu... Čovječe nisam znala koje sve zvukove može tijelo proizvesti....

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

uh ajd sad mije jos lakse smijati se samoj sebi...
    ne moram ni reci da mi se ta situacija cijli dan vrti pred ocima...

AdioMare avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Da sam doma, sad bi ti nešto kopi-pejstala, neki dan sam nešto tražila na kompu i gotovo umrla kad sam to ponovo iskopala.
    Ako ne bude nitko prije mene, zakeljit ću to popodne...

Nataša,Sarajevo avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Citiraj Stea prvotno napisa

Ja neko vrijeme išla na jogu... Čovječe nisam znala koje sve zvukove može tijelo proizvesti....
    Potpisujem.
    I umirem od smijeha

AdioMare avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Btw, ja se zbog toga užasno bojim ići kod ginekologa, pogotovo nakon graha, a u prošloj trudnoći nema što me nije nadimalo

white_musk avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

ja sam imala isti problem u trudnoći i mislila sam da imam sve pod kontrolom dok jadni MM jednu noć u snu nije počeo da se dere:DOLE GASOVI!!!

newa avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

šta piše.... povećaj malo

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Meni je bilo super i kad sam tijekom ovog treceg poroda isto ispustila prdac. I onda kao lupnula vratima od kuhinjskog ormarica u nadi da babica nece povezati dva i dva.

AdioMare avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Evo obećanja :

Jednog dana upoznala sam jednog divnog gospodina i zaljubila se.
    Kada je postalo jasno da ćemo se uzeti, odlučila sam da prestanem da jedem pasulj.

Nekoliko meseci kasnije, na moj rođendan, pokvario mi se auto dok sam se vraćala kući s posla. S obzirom da sam živela na selu, pozvala sam muža i rekla mu da ću kasniti, jer sam morala da odpešačim kući. Idući tako, uz put sam naišla na jednu malu krčmu iz koje se širio miris pasulja i ja jednostavno nisam mogla da odolim. Pošto sam imala pred sobom da prepešačim još kilometre i kilometre, predpostavila sam da ću se putem osloboditi svih nuspojava dok ne stignem kući. Ušla sam u krčmu i za čas posla sam "sredila" tri porcije pasulja. Kada sam nastavila da pešačim, potrudila sam se da oslobodim sav gas.

Kada sam stigla, moj muž je bio radostan što me vidi i veselo je rekao:
    "Draga, imam iznenađenje za veceru!"

Zatim mi je stavio povez preko očiju i odveo me do stolice za stolom za večeravanje. Sela sam, i baš kad je hteo da mi skine povez, zazvonio je telefon. Naterao me je da mu obećam da neću dirati povez dok se ne vrati, i otišao da se javi.

Pasulj koji sam pojela je još uvek radio i pritisak je postao nepodnošljiv, tako da sam iskoristila priliku dok se moj muž ne vrati, nagla se na jednu stranu i 'pustila' jedan. Ne samo da je bio glasan, nego je i smrdeo kao kada kamion sa đubrivom, prolazeći pored pilane, pregazi tvora.
    Uzela sam salvetu s krila i žustro oduvala smrad. Zatim sam se nagla na drugu stranu i odvalila još tri. Smrad je bio gori od kuvanja kupusa. Naćulivši uši na telefonski razgovor u susednoj sobi, nastavila sam ovako da nižem narednih nekoliko minuta. Zadovoljstvo je bilo neopisivo. Kada je pozdravljanje preko telefona označilo kraj moje slobode, učinila sam još nekoliko bržih kružnih pokreta salvetom da razduvam sve, vratila salvetu na krilo i uz osećaj zadovoljstva i olakšanja, spustila ruke na krilo. Lice mi je sigurno odavalo najneviniji moguć izraz kada se moj muž vratio i izvinuo što se tako dugo zadržao. Pitao me jesam li virila a ja sam ga uverila da nisam. U tom trenutku, skinuo mi je povez i dvanaest gostiju koji su sedeli za stolom u glas je uzviknulo: "Srećan rodjendan!!!"

Pala sam u nesvest.

pirica avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Citiraj AdioMare prvotno napisa
    Evo obećanja :

Jednog dana upoznala sam jednog divnog gospodina i zaljubila se.
    Kada je postalo jasno da ćemo se uzeti, odlučila sam da prestanem da jedem pasulj.

Nekoliko meseci kasnije, na moj rođendan, pokvario mi se auto dok sam se vraćala kući s posla. S obzirom da sam živela na selu, pozvala sam muža i rekla mu da ću kasniti, jer sam morala da odpešačim kući. Idući tako, uz put sam naišla na jednu malu krčmu iz koje se širio miris pasulja i ja jednostavno nisam mogla da odolim. Pošto sam imala pred sobom da prepešačim još kilometre i kilometre, predpostavila sam da ću se putem osloboditi svih nuspojava dok ne stignem kući. Ušla sam u krčmu i za čas posla sam "sredila" tri porcije pasulja. Kada sam nastavila da pešačim, potrudila sam se da oslobodim sav gas.

Kada sam stigla, moj muž je bio radostan što me vidi i veselo je rekao:
    "Draga, imam iznenađenje za veceru!"

Zatim mi je stavio povez preko očiju i odveo me do stolice za stolom za večeravanje. Sela sam, i baš kad je hteo da mi skine povez, zazvonio je telefon. Naterao me je da mu obećam da neću dirati povez dok se ne vrati, i otišao da se javi.

Pasulj koji sam pojela je još uvek radio i pritisak je postao nepodnošljiv, tako da sam iskoristila priliku dok se moj muž ne vrati, nagla se na jednu stranu i 'pustila' jedan. Ne samo da je bio glasan, nego je i smrdeo kao kada kamion sa đubrivom, prolazeći pored pilane, pregazi tvora.
    Uzela sam salvetu s krila i žustro oduvala smrad. Zatim sam se nagla na drugu stranu i odvalila još tri. Smrad je bio gori od kuvanja kupusa. Naćulivši uši na telefonski razgovor u susednoj sobi, nastavila sam ovako da nižem narednih nekoliko minuta. Zadovoljstvo je bilo neopisivo. Kada je pozdravljanje preko telefona označilo kraj moje slobode, učinila sam još nekoliko bržih kružnih pokreta salvetom da razduvam sve, vratila salvetu na krilo i uz osećaj zadovoljstva i olakšanja, spustila ruke na krilo. Lice mi je sigurno odavalo najneviniji moguć izraz kada se moj muž vratio i izvinuo što se tako dugo zadržao. Pitao me jesam li virila a ja sam ga uverila da nisam. U tom trenutku, skinuo mi je povez i dvanaest gostiju koji su sedeli za stolom u glas je uzviknulo: "Srećan rodjendan!!!"

Pala sam u nesvest.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

eeeee, umirem

a ovaj topic je postao od partnera do prdeca

white_musk avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

newa,idi na quote pa ćeš moći pročitati,a nema šanse da ja to povećam

Zdenka2 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Vidim da je ovdje tulum, moram se pridružit!

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Nježna plavuša, meka srca, traži srodnu dušu....

Poruka: kad me ljubiš, krulje mi crijeva, kad me grliš podrigujem, kad me imam potrebu vjetrit crijeva... Inače sam vrlo diskretna.

Ljubazne odgovore na šifru: sva sam tvoja 8)

white_musk avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

mene je stid

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Ma čega te je stid?

white_musk avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

tebi

white_musk avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

i tebi

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

A dolazi vikend :D :D :D

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

aime priceee!!!

zizi avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

newa avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Žemske moje odrežite nokte na nogama i probajte se depilirati makar do koljena...
    ide vikend pa možda bude akcije 8)
    samo nemojte jesti svašta da ne bude neugodnih zvukova i mirisa...

i ako se baš morate keksati (jer naravno sve smo zagorile) gledajte da ne budu one poze koje proizvode kojekakve vjetrove

i možda se pojavi prilika da uhvatite kakvog konja, viteza ili magarca....

ja sam prešla na Paju Patka... jučer mi se on uvukao u krevet

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Kaj ti newa ideš onim putem
    s princa na konja,
    s konja na patka

Ma to s dlakama bih trebala probat... Možda ih smeta.... 8)

sorciere avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

hmm...

ja sam se počela zabrinjavati... topik o tome kako da jednoroditeljke ufate konja na princu, a onda se ubaci brdo dvoroditeljki...

sumnjivo, sumnjivo...

newa avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Pajo Patak dobio zadatak da poljubi patku u guzicu slatku...

Tko zna koga će mi sljedeći tjedan sin dovući u krevet.... on bira... moje je da šutim

newa avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

sorci, pa valjda su im zanimljive teme...

pirica avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Citiraj sorciere prvotno napisa
    hmm...

ja sam se počela zabrinjavati... topik o tome kako da jednoroditeljke ufate konja na princu, a onda se ubaci brdo dvoroditeljki...

sumnjivo, sumnjivo...
    ja vas volim čitat (a i nisam roditelj), ipak sam je dijete rastavljenih roditelja

Stranica 4 od 9 PrviPrvi ... 23456 ... PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •