Citiraj Tata! prvotno napisa
mislim da ti sad intuicija ionako senzibilnije djeluje prema raskrinkavanju šarlatana!
ne bojim se ja šarlatana, nego onih koji provedu s tobom 12 godina a onda se zaljube u drugu i odu..., a to se svakom može dogoditi, zar ne?

ajde hrabro i veselo, ne želim čut više takav pesimizam...
Do sad sam bila hrabra, a sad bih da netko drugi bude hrabar, a ja da se malo odmorim ...
...od ružnih sjećanja, od lijepih sjećanja, od odgovornosti i obaveza, od toga da uistinu gotovo sve moram SAMA...

otvori prozor, udahni miris proljeća svim plućima i na zrak s klincima! i u običnom parku se da sresti zanimljivih faca!!!
Znaš što ja vidim kad izađem u park:
roditelje (OBA) s djecom, zaljubljene parove... i onda mi knedla zastane u grlu, zadržavam suze,...

Uh, stvarno sam u gadnoj fazi... ali znam da će proći... samo trebam vremena...
Zbog svoje specifične situacije (mislim na trudnoću), bila sam pozitivna, jaka, hrabra, a sad sam jednostavno pukla i nemam više snage...
Znam da zvučim depresivno, ali osjećam da do sada nisam onako istinski odradilo onaj dio tugovanja i prihvaćanja ovog što mi se dogodilo...

Tata! , iskreno hvala na lijepim riječima i pozitivizmu. Zaista bih voljela da te mogu poslušati...

svima!