Tata ulio malo ulja na vatru... ajme al se rasfrcalo na sve strane, ko kad Prle i Tihi "obrade" skladište švapskog magacina... mislim da je vrijeme da se sad sklisne s ovog mjesta, u vidu magle, "tako mi mlijeka u prahu"...

Citiraj newa prvotno napisa
Mislim da sam se prva javila i da sam prva na popisu za neku kavicu...
Ma newa neg kaj, se razme!!!

Citiraj single prvotno napisa
ja samo spajam i gledam sa strane
voajerka... znam te, znam te!!! ti si ona kaj u kapuljači po jarunu kakti "jogira" s infracrvenim senzorima u cvikama!!! tan tan...

a i treba mi netko malo tvrdji....pametan, i dobrog srca i duse, i da nije iskvaren za sorci.nesmije biti preosjetljiv
preporučam okorijelog morskog vuka, netom skinutog s prekooceanca, dok mu se još ljuljaju bokovi za ekstra "hula hula" efekt, a i s praktične strane - lakše je takvu stijenu od čoeka "oborit s nogu"... kaj duša, kaj srce, ma to je prava vekerica u njega!

jesi pozvao koga na rucak ili kavu?
reko bi ti i Gobac: Hey honey nije to sam tak' Pod nama su pucali kreveti...

Citiraj jassi prvotno napisa
jao koje ste vi ovdje nevaljalke i nevaljalci...kakvo cerupanje oko Tate!!!!! sad cu ja napraviti reda
prvo -Newa tutanj da ti sad ne dojdem tamo-ajde na stiskavas znas gdje i s kime-sic
drugo-sinlica-zbilja ti hormoni divljaju-il bus po guzi il cemo ti kupiti duracel
trece.sorci mila nemoj se brinuti ja cu ih ocerupati oma 8)
Tooooo jassi rastjeraj konkurenciju, iskopaj im oči, potrgaj noge, pošalji vužganu kosilicu v kokošinjac... ma sreži im svaku pomisal na Tatu vu korenu... uf kaj se digla prašina, ovo je bolje od OK Corala i Točno u podne, skup! to kad se slegne bu bilo za 2 prsta prašine po kredencu... gdo bu to pospremal ak mi se vi tam poštrapate?

ps. čuj "one" fotke ipak čekamo ko ozebli sunce! mislim normalne kak i ja, tak i još pokoji skrivečki japa, a i konkurencija navek gladna za tim, vu evergreen akciji NNNI*! (*niš nas nesmje iznenadit)

Citiraj stea prvotno napisa
Muškarci u uniformi :D :D
a tek šmrkovi?!?

Citiraj stea prvotno napisa
Tata! ja sam lijepa u duši, ostalo dovodim u red.... Proljetna pospremačina. 8)
Joj poludil bum, mam idem k Žnidaršiću po jednu kupicu, ma kaj kupicu ovo je vredno peharčeka!

Živili!!!

Žive bile, drage moje, naj te se sam tu sad pokefat i raščerupat - Tata! je tu za sve!!! ... ... ... ... ... a i ima ga fala bogeku. Sam čekam kad bu ju ovi pozivi na ručkove usledili i domaću papicu, da nisam navek na sendvičima... nemre se definicija furt sam zis sendvičima održavat. kaj je je! kaj ne?