Tata ulio malo ulja na vatru... ajme al se rasfrcalo na sve strane, ko kad Prle i Tihi "obrade" skladište švapskog magacina... mislim da je vrijeme da se sad sklisne s ovog mjesta, u vidu magle, "tako mi mlijeka u prahu"...
![]()
![]()
![]()
Ma newa neg kaj, se razme!!!newa prvotno napisa
![]()
voajerka... znam te, znam te!!! ti si ona kaj u kapuljači po jarunu kakti "jogira" s infracrvenim senzorima u cvikama!!! tan tan...single prvotno napisa
![]()
single prvotno napisa
preporučam okorijelog morskog vuka, netom skinutog s prekooceanca, dok mu se još ljuljaju bokovi za ekstra "hula hula" efekt, a i s praktične strane - lakše je takvu stijenu od čoeka "oborit s nogu"... kaj duša, kaj srce, ma to je prava vekerica u njega!
![]()
reko bi ti i Gobac: Hey honey nije to sam tak' Pod nama su pucali kreveti...single prvotno napisa
![]()
Tooooo jassi rastjeraj konkurenciju, iskopaj im oči, potrgaj noge, pošalji vužganu kosilicu v kokošinjac... ma sreži im svaku pomisal na Tatu vu korenu... uf kaj se digla prašina, ovo je bolje od OK Corala i Točno u podne, skup! to kad se slegne bu bilo za 2 prsta prašine po kredencu... gdo bu to pospremal ak mi se vi tam poštrapate?jassi prvotno napisa
ps. čuj "one" fotke ipak čekamo ko ozebli sunce!mislim normalne kak i ja, tak i još pokoji skrivečki japa, a i konkurencija navek gladna za tim, vu evergreen akciji NNNI*! (*niš nas nesmje iznenadit)
a tek šmrkovi?!?stea prvotno napisa
![]()
Joj poludil bum, mam idem k Žnidaršiću po jednu kupicu, ma kaj kupicu ovo je vredno peharčeka!stea prvotno napisa
![]()
Živili!!!
Žive bile, drage moje, naj te se sam tu sad pokefat i raščerupat - Tata! je tu za sve!!! ......
...
...
... a i ima ga fala bogeku. Sam čekam
kad bu ju ovi pozivi na ručkove usledili i domaću papicu, da nisam navek na sendvičima... nemre se definicija furt sam zis sendvičima održavat. kaj je je! kaj ne?
![]()
![]()
![]()

preporučam okorijelog morskog vuka, netom skinutog s prekooceanca, dok mu se još ljuljaju bokovi za ekstra "hula hula" efekt, a i s praktične strane - lakše je takvu stijenu od čoeka "oborit s nogu"... kaj duša, kaj srce, ma to je prava vekerica u njega!
...
...
... a i ima ga fala bogeku. Sam čekam
kad bu ju ovi pozivi na ručkove usledili i domaću papicu, da nisam navek na sendvičima... nemre se definicija furt sam zis sendvičima održavat. kaj je je! kaj ne?
Odgovori s citatom