ma kaj prijatelji, pa tu ni "Joe protiv vulkana" više ne pomaže!!!single prvotno napisa
![]()
a dobro kaj je s ostatkom ekipe?!? *ebemu miša, kad sam ispričo svoju životnu priču slilo se 6000 klikova u 3 dana... a na kaj? na crnu kroniku u celofanu! a sad kad je veselje na repertoaru, kad se treba otkačit do j*j* ni "mu" ni "me"!!! svi se posakrivali, ko da na banderi brojim do 100...
pa di je ta ekipa sad kad je narodno veselje?! jučer sam gledo neku političku na hateveju, pa razglabali kak ljudi psihološki radije čitaju osmrtnice, crnu kroniku, tragičnu ljudsku sudbinu, neg viceve i šale, komedije i romantike, jer im crnjaci više adrenalina potiču! MA DAAAJ!!! Pa mi smo onda vrsta za izumrit najbolje! A di su ti dopamini, endorfini i serotonini koje izaziva smijeh i dobra volja?!?!?
ajmo ekipa vamo da vas klještima ne dovlačimo iz učahurenih školjki u kojima sami sebe oplahujete patetikama i davite u sumornostima i bezvoljostima! ajmo živo živooo...
Linđoooo! Evo vam kola, kog je volja, mladosti moja Ko se krije za kola nije nek mu se ovaj narod smije... ajmoooo Udri Linđo samo živo, živo živo živo živo...
:D:D
:D
![]()

Odgovori s citatom