joj tweety tweety... nemoj tako prebacivati vlastitu procjenu i odgovornost na nivo "više sile"! informativnost ("forum zadržati urednim i edukativnim") se slabo na ovom dijelu jednoroditeljskog foruma probija i drži najvažnijim čimbenikom, to bi trebalo biti i "Kući" jasno, ali se zato ističe bitan smisao u međusobno savjetodavnoj suradnji forumaša, razmjenjivanju iskustva, ublažavanju teških samačkih sudbina... ljudi u podforum jednoroditeljskih obitelji svraćaju željni utjehe i podrške, svraćaju po ljudski savjet iz životne prakse, a ne iz enciklopedije... rjeđe se dolazi po striktnu informaciju, a puno češće po razumijevanje i dobrohotnost, steći prijatelja, poznanika, srodnu dušu! Smijeh i dobro raspoloženje je najvrednija stvar koja vas ovdje može dočekati i ispuniti vam dan!tweety prvotno napisa
Stoga malo logičnog senzibiliteta molim, bez ovakve nepotrebne kritičnosti, a sve kao pod nazivnikom "dobre namjere"... ne boj se neće smijeh, vedrina i opuštenost ničime narušiti ozbiljnost foruma, ma niti "Kuće" draga moja moderatorice, pa se nemoj previše trudit smišljati što napravit s ovim topicom, nego otvori oči i pogledaj samo što uistinu privlači najviše popularnosti na ovom mjestu i čemu sami forumaši spontano otvaraju interes!
Ovo je bilo vrlo blago i krajnje miroljubivo s moje strane, inače kad osjetim dublju licemjernost onda sam bitno oštriji, zasad dajem još uvijek šansu razumu i tretiram ovu tvoju opasku samo ishitrenom procjenom. Al bih ipak molio da nam osim ovog topica, nabrojiš evo samo još barem tri iz silne "hrpe takvih"... molim lijepo...

Odgovori s citatom