Stranica 9 od 9 PrviPrvi ... 789
Pokazuje rezultate 401 do 428 od 428

Tema: novi partner - otvarate li vrata srca?

anchie76 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Mislim stvarno...

ovo sto vi radite je CISTO CHATANJE.. i to NIJE dozvoljeno na forumu

Ako se zelite predstaviti, slobodno to mozete napraviti na pdf "predstavite se", ako zelite vidjeti tko se krije iza kojeg nicka, prikljucite se temi "kako ste zamisljali forumase".

No CHATANJE nije dozvoljeno na ovom forumu. Dozvoljena je diskusija na neku temu. Prica samo da bi pricali nije dozvoljena

Banned
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Uf... evo još jedne policajke!!! sam iskačete ko ajme kolko vas ima... a kaj reć neg:

Ja bog i bogmeć idem proć odavde! Na mjesta koja nisu ovak uštogljena i dopuštaju malo zdrave ljudske zafrkancije! Nikom to nebu štetilo, tim više kaj sam dosad vidio puno više bezveznijih komentara nevezanih opće za temu ili u takvom zloduhu s temom, pa i onih koji nisu čak ni bili "samo priča da bi se pričalo", neg niš, a ovo je bar bila konstruktivna sveopća veselica s bar malo optimističnog duha u vrevi probema, koja je plijenila okupljanjem... a kaj nije to cilj?!?

ak nesmemo - nesmemo, ak ste nas doživili ko nepoćudni element, OK!

raste mi od klišea i ograničenja, a nismo čak ni vulgarni, ni dosadni bili... kak bilo da bilo - lepe ste nas sterali! FALA LEPA!

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

joj ove dane sam bila ovako
    a sad sam ovako
    pa molim lijepo kad se malo bolje pogleda forum je zapravo jedan veliki chat koliko ja znam mi svi chatamo na odredenu temu...da smo sad tu svi plakali kako vise ne mozemo u samoci itd..kako su nam dani jednolicni......itd bilo bi odmah dozvoljeno..a samo sta smo se malo dobronamjerno poveselili odmah hop policajke(kako bi tata rekao)..mogu samo reci da mi je izasno zao i krivo zbog toga...no ne zelim se predati zato tati kradem i bacam ...vec pokusajmo naci neku soluciju zajedno da se kao vesela ekipa odrzimo...
    pitanje za moderatore:mozemo li otvoriti pod koji forum temu tipa...'razonoda za jednoroditelje?..ili nesto tako?
    ili vi iz ekipe..imate kakvu ideju kamo bismo mogli i dalje komunicirati?...bilo mi je preljepo bar u virtualnom svijetu zezati se malo....
    jos da se dolije sol na ranu ovaj post pisem po drugi put jer je prvi nestao..a sad se nadam da ce proci...

ekipo ne dajmo se...pronadimo soluciju
    i pitala bih obe koji govorite o meiling listi kako to ide? jer ja nemam pojma o tome..no ako tamo moramo svi biti tu u isto vrijeme to je skoro pa nemoguce

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

a mi vec do vrha

Osoblje foruma tweety avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Single, znaš kad šalješ e-mail na više osoba-svi ga dobiju!
    E onda ti svi imaju opciju odgovoriti a) samo tebi ili b) svima koje si ti navela kao primatelje.
    Kad netko izabere opciju b), svi dobivaju njegov odgovor i nastane nešto slično topicu-odnosno lijepa zabava.
    Naravno za to je potrebno izmijeniti e-mail adrese.
    Ne znam kako sa drugim adresama, ali kod gmail-a je to baš lijepo posloženo, tako da prepiska zbilja izgleda kao topic.
    Već sam rekla ako hoćete pošaljite mi email adrese pa ću ja složiti listu.
    Naravno, tko neće da mu se zna pravi identitet nek si napravi adresu sa svojim nickom ili čim već želi.
    Navijam za listu! :D .
    Zbilja nije fer da čavrljamo kad se to već ni drugima ne dozvoljava.

Nataša,Sarajevo avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

to zvuči ok, ali ovako, dok je konverzacija "otvorenog" tipa, uvijek može neko novi da se uključi...

Šteta, baš je bio dobar ispušni ventil.
    Stoput su mi dolazili valovi samosažaljenja i lošeg raspoloženja generalno,
    ali ovdje je sve nestajalo, pa i ono najteže, ostajao samo smijeh i osjećaj pripadnosti jednoj veseloj družini

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno mail

evo ja sam vama najzadnjima i najaktivnijim clanovima poslala mail..nadam se da cemo opet uprzo puniti redove..ako ne ovog foruma onda maila

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

jedino....bi rekla natasa...nece moci drugi clanovi da se dopisuju s nama...jedino ako pustite otkljucanu ovu temu pa se jednom netko javi.....

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ovaj topic će ostati otvoren tako da se svi koji žele mogu javiti i priključiti ovoj veseloj škvadri.
    Ma vidjet ćete sad će postati uistinu zabavno.

newa avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Ajme, nema me pol dana i gle šta se desilo!!!!
    Šta... kakvu adresu trebam otvorit... gdje... kakav gmail?

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

newa, stavim te na listu sa ovom adresom koja ti je u profilu, pa kasnije ako budeš htjela mijenjati, mijenjaj.može?

newa avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

može!

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ok....složim večeras...sad moram juriti puhati svijećice

newa avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Tek sad vidim....
    SRETAN ROĐENDAN!!!!!!

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

i ja sad vidim
    SRETAN RODENDAN

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

hvala curke!
    Nije očelo dobro, kad sam sinoć skužila da je ročkas već danas (koma znam) i počela mi suza, suzu stizati...ali zato su najbolji prijatelji tu i vade situaciju na najbolji mogući način .
    Tako je Fran ipak od mene dobio role.
    Hvala Andrei koja ih je vrijedno tražila u austriji dok sam ja mirno radila, jer sam znala da će poklon ipak biti kupljen.

Sad nam idem složiti mejling, a onda kratko na spavanac. Noćas mu još moram napraviti papirnatu tortu, koju će sutra nositi u vrtić, jer više nema nošenja Ledo torti...a kakav je to ročkas bez puhanja!

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Sretan rođendan

Hvala kaj niste zaključali topic

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

SRETAN ROCKAS!!!!!!! nadam se da je sve ok proslo.....dragi moji tu ste kako vidim i to mi je drago...kud vi tu i ja

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Sad na temu - edukativno.

Čitala sam neki dan članak kak se neki čovjek ženio nekoliko puta. I kaže da je svaki put oženio ženu koja ga treba i onda su bili nesreti i razdvojili se. I onda je našao ženu koja ga ne treba nego je s njim jer ga voli i to joj je ok. I misli kak će s njom doživjeti duboku starost.

Sviđa mi se ideja

Tražim muškarca kojeg ne trebam :D :D :D i koji mene ne treba :D :D

newa avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Mi prešli na majling... tko nam se hoće pridružiti neka se javi

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

dobra idea---ja sam u fazi da ne trebam i ne zelim nikoga i sigurno odasiljem takve vibre -pa se morti neko upeca sada

newa tam smo ali tu se drzimo dok ne stave kljuc u bravu

Nataša,Sarajevo avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Što se tiče novih partnera i nevjerovatnih mjesta gdje bi se oni mogli pronaći, mene tješi priča mojih roditelja koji su imali super brak!
    I jedno i drugo su otprilike u isto vrijeme prekinuli višegodišnje veze,
    sreli se na jednom do bola bezveznom mjestu i par mjeseci kasnije -

newa avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Eto vidiš da čuda postoje

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

ja cekaaaaaaaam

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Citiraj Stea prvotno napisa
    Sad na temu - edukativno.

Čitala sam neki dan članak kak se neki čovjek ženio nekoliko puta. I kaže da je svaki put oženio ženu koja ga treba i onda su bili nesreti i razdvojili se. I onda je našao ženu koja ga ne treba nego je s njim jer ga voli i to joj je ok. I misli kak će s njom doživjeti duboku starost.

Sviđa mi se ideja

Tražim muškarca kojeg ne trebam :D :D :D i koji mene ne treba :D :D
    svida mi se ideja

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

E moje curke, znam da je to teško shvatiti ali nema ništa od traženja, ako što ima doći doći će. U to sam se uvjerila tisuću puta u životu i kad sam bila cura nikad mi nisu dolazili tipovi na večernjim izlascima! Uglavnom bi se skontali na dnevnim događanjima. Evo i sad se čujem sms-om i telefonski s likom kojeg znam s ex-posla i s kojim sam si bila dobra godinama a da nisam ni promislila da bi mu se ja mogla sviđati i on meni. U sličnim smo, da ne kažem identičnim životnim situacijama, dajemo si nekakvu podršku i to je to. Možda dogovorimo i nekakav sastanak nakon nekog vremena , vidjet ćemo, nema tu forsiranja, što bude bude, ali hoću vam reći...treba se opustiti, raditi na sebi, uživati u životu i puf, pogodit će vas kad se najmanje budete nadale i to je to. Sve drugo nema smisla! SRETNO!

zizi avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj newa prvotno napisa
    Mi prešli na majling... tko nam se hoće pridružiti neka se javi
    evo javljam se.... ali ne kužim to s maling listom....help

zizi avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

maling= mejling