Evo dok se kuha "fini" ručak za moju bebicu, ponukana nekim komentarima, odlučih otvoriti novu temu o papicama za male bebe koje su bez okusa i mirisa i moja ih mala ne voli. Da li to mogu promjeniti i kakvo je vaše općenito mišljenje o hrani koju dajete svojoj djeci? Naša prehrana izgleda ovako:
doručak: banana, jabuka ili kruška smiksano
ručak: tikvice, mrkva, karfiol ili krumpir kuhano na pari + puretina, piletina ili oslić skuhan u vodi - smiksano
ponekad: milupine kukuruzne, rižine žitarice, palenta na vodi
I naravno, doji.
Uglavnom, to je to. Sve što joj skuham je bez okusa, bljutavo i ona se uopće ne raduje hrani, i jede jako malo.
I tako sam ja dobila komentar da svoje dijete hranim kao gusku, i da zašto joj malo ne posolim to povrće, ili zašto joj ne dam pileću juhicu i takve stvari!?!
Da li ste i vi stroge po ovom pitanju i slijepo slijedite upute ili im ponekad date nešto normalno za jesti?
Između ostalog, (kršitelj koda)ove žitarice koje se rade s vodom su prefine i sigurna sam da bi se u njima davila.
Naša prehrana više sliči mučenju nego uživanju i nisam baš sretna i ponosna zbog toga, rađe bi da se raduje papici.
I još jedno pitanje, kad ste uveli sol?
Kidam naljevo miksat tikvice i karfiol, bit će oduševljena kad se probudi!![]()