Stranica 3 od 3 PrviPrvi 123
Pokazuje rezultate 101 do 117 od 117

Tema: koliko trošite na robicu?

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Ja sam u Amadeusu kupila jednu stvar, Lei traper jaknu, kvaliteta je OK, a cijena je bila ista kao u Benettonu.

mamasch avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu koliko kvotanja................

Ovak, kao prvo NIKOG ne prozivam, ne pada mi na pamet, pogotovo me ne zanima koliko tko zarađuje i koliko troši. Ne mislim da je moj komentar nepristojan jer smo velika većina nas na ovom topicu već o mnogim intimnijim stvarima raspravljali na Forumu i iskreno sam mislila da mogu među vama izreći svoje mišljene a da ne moram navlačit "rukavice" kako ne bih neku osjetljivu dušu okrhnula. Dajte ljudi priča se o razvodima i menstrualnim ciklusima, a da ne možemo o parama i trošenju istih... :/

Moj stav je da smatram da nema realne potrebe da malo dijete ima krcat ormar robe, nego je ta želja i navika roditelja da kupuje u velikoj mjeri potekla iz gušta a ne iz potrebe, pogotovo kad se radi o skupoj odjeći.
    Također sam jasno navela da je MOJ STAV slijedeći - i da imam više novaca ne bih ga trošila na nepotrebne komade odjeće, kako za moju djecu tako i za sebe samu.

Nadalje, NIJEDNOM nisam napisala da smatram roditelje sa krcatim dječjim ormarima lošim roditeljima, nego sam rekla da je u mom mozgu nešto takvo ZA MENE nepotrebno i čak neprihvatljivo (a samim time I ZA MOJU DJECU, jer JA ih odgajam sa svojim životnim iskustvom i stavovima).

Teddy, pa kaj je sad ovo - do sada se nismo sukobljavale, kaj se desilo?

White_musk,
    :?

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Nisam kupovala majice ni veste , ali kupujem traperice i keper hlače.
    Nepoderivo.
    .

mamasch avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Teddy, pa kaj je sad ovo - do sada se nismo sukobljavale, kaj se desilo?
    Ah smajlić sa upitnicima trebao je ići ovako ovdje :?

WM, i dalje stoji

mamasch avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Kae sad, di ste, taman sam se nabrusila 8)

Strobery Shortcake avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj white_musk prvotno napisa
    Citiraj aleksandra70vanja prvotno napisa
    što bi mnogi pomislili da su vidjeli kako su mi prsti poplavili dok sam vukla sve silne slikovnice sa Interlibera
    suosjećam se !fakat(prošli sajam knjiga u sarajevu) plus jedan mali dječiji mikroskop i kalejdoskop oko vrata
    Ja sam prošli sajam morala samovoljno apstinirati jer smo upravo prešli u novi stan i tamo svašta nešto odradili . Sad čekam Zimski salon.

TeddyBearz avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj mamasch prvotno napisa
    Teddy, pa kaj je sad ovo - do sada se nismo sukobljavale, kaj se desilo? :?
    Nije se ništa desilo, samo se ovaj put ne slažem s tobom. No hard feelings.

Kae sad, di ste, taman sam se nabrusila 8)
    Pa raaaaaaadim! (Trebam zaraditi nofčeke za shopping. )

white_musk avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Citiraj Strobery Shortcake prvotno napisa
    Citiraj white_musk prvotno napisa
    Citiraj aleksandra70vanja prvotno napisa
    što bi mnogi pomislili da su vidjeli kako su mi prsti poplavili dok sam vukla sve silne slikovnice sa Interlibera
    suosjećam se !fakat(prošli sajam knjiga u sarajevu) plus jedan mali dječiji mikroskop i kalejdoskop oko vrata
    Ja sam prošli sajam morala samovoljno apstinirati jer smo upravo prešli u novi stan i tamo svašta nešto odradili . Sad čekam Zimski salon.
    IDEMO SKUPA!!! :D

reče WM prije nego što je mahnula moderatorska metla

NINA80 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

odjeću kupujem isključivo prema potrebi,npr.ak mi se ful svidi neka maica a znam da maica ima bezbroj neću je kupit samo ću primjetit kak je lijepa

Fae avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Ja za svog mališu kupujem uglavnom na Rodinim rasprodajama gdje rijetko kad potrošim manje od 500 kn, ali za to imamo poseban fond - od rasprodaje do rasprodaje u kasicu prasicu stavljamo medeke (5kn) i ono što dobijemo od praznih flaša i moram priznati da se nakupi lijepa svota, + kaj prabaka svaki mjesec da 100 kn. Ostatak potrošimo za kućne potrepštine.

Osim toga kupim mu tu i tamo koji bodi majčicu trenirku, ali rijetko. Jednostavno nema potrebe - ne hoda gol ni bos. Evo neki dan sam mu u Lidlu našla prekrasne buce za zimu i koštale su 70 kn, što zbilja po mom mišljenju nije puno...

Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

Uf, evo jos cu se samo jednom nadovezati. Samo jos jednom.
    Meni je djecja robica preeeslatka, ali poludim kad vidim da je tako minijaturna majicica 150kn. Onda smao frknem nosom i odem.
    Ali, ALI poludim kad se nadem medu slikovnicama i djecjim igrackama. E tuuu bi se ja raspistoljila. Sad nemam love, ali sve me strah sto ce biti kad pocnem raditi. Valjda cu svaku pauzu hodati po gradu i kupovati igracke i slikovnice. Kako je netko vec rekao, svatko ima svoja zadovoljstva.

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj inga prvotno napisa
    Uf, evo jos cu se samo jednom nadovezati. Samo jos jednom.
    Meni je djecja robica preeeslatka, ali poludim kad vidim da je tako minijaturna majicica 150kn. Onda smao frknem nosom i odem.
    Ali, ALI poludim kad se nadem medu slikovnicama i djecjim igrackama. E tuuu bi se ja raspistoljila. Sad nemam love, ali sve me strah sto ce biti kad pocnem raditi. Valjda cu svaku pauzu hodati po gradu i kupovati igracke i slikovnice. Kako je netko vec rekao, svatko ima svoja zadovoljstva.
    ja isto tako razmišljam

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj Honey prvotno napisa
    Kad se okupi familija, obučem malom hlače broj manje i "usput" spomenem kako moramo u shopping jer mu je sva robica premala, a on taako brzo raste.

Slijedeće što čujem je: "A koji broj on sad nosi?"

I problem riješen

Sjećam se kad je bio mala beba nikad se nismo mogli suzdržati da negdje nešto ne kupimo čim spazimo. Držalo nas je to skoro dvije godine.
    Ovo ti je dobra
    Slobodno prepisem i ja???

mamasch avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Teddy, e jesi oštra, ak je ono tvoje bilo neslaganje u mišljenju... onda je ono moje bilo čista kamilica

Buš došla na Rasprodaju da zajedno trošimo lovu?

TeddyBearz avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Teddy, e jesi oštra, ak je ono tvoje bilo neslaganje u mišljenju... onda je ono moje bilo čista kamilica

Buš došla na Rasprodaju da zajedno trošimo lovu?
    Ne vjerujem, ne volim baš šopirati u velikoj gužvi... (Ali neki od mojih najboljih "ulova" su bili baš na rasprodajama. )

donna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Citiraj disa prvotno napisa
    Citiraj Honey prvotno napisa
    Kad se okupi familija, obučem malom hlače broj manje i "usput" spomenem kako moramo u shopping jer mu je sva robica premala, a on taako brzo raste.

Slijedeće što čujem je: "A koji broj on sad nosi?"

I problem riješen

Sjećam se kad je bio mala beba nikad se nismo mogli suzdržati da negdje nešto ne kupimo čim spazimo. Držalo nas je to skoro dvije godine.
    Ovo ti je dobra
    Slobodno prepisem i ja???
    dobra taktika!!!

Tiwi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Meni je sve bed doći na ovaj topik

S jedne strane mi je fora prodat na burzi stvari koje malac preraste i kupiti pokoju zgodnu stvarčicu. Ne volim imati preveliki broj recimo hlačica jer je najviše u trenirkama (po doma i vani kad nije jako zima) jer mislim da mu je u tom ugodnije. A opet, mora imat nekoliko za šminku. Tak sam mu jedne kupila, jedne dobila rabljene, jedne je kupila baka a jedne deda Pa mi je bilo glupo opet kupovat još koje jer fakat brzi prerastu. Zato trenirkama (donjimj dijelovima) ne znam broj . to se zamrlja po dva tri para dnevno (svi smo traljavi ) i samo šiknem u pranje.

Kao, ne brijem na previše trošenja a onda odem u Rodu i kupim 5, 6 majica pa sad neki dan u H&M 3 majice (kad su tak slatkeeee) i tak.
    Bodiće obožavam nabaviti na burzi jer to isto prerastu nenormalno brzo a ja to presvlačim klincu jednom ili dvaput dnevno.. pa treba imat brdo.

Jakne - ima 3, ali kupila sam samo jednu, dvije je dobio.

Tenisice - najčešće dvoje (jer nikad ne znaš kad će zagazit u kakvu lokvu), šlapice samo jedne jer mu je baka kupila, mi to ne kupujemo, cipke jedne, čizmice tek mislim kupiti.

Al me sramota reć kaj sve imam za bebu koja dolazi za pol godine

Stranica 3 od 3 PrviPrvi 123

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •