-
opet neka faza!!!
zadnjih 5-6 dana se totalno promijenio. zaspi oko 20 h i do ponoći se budi svakih 30 min, sjedne i plače. inače si uzme natrag d..u i nastavi spavat. a po noći neće cicu niti d..u niš. nikako se smirit. sinoć je tako počeo oko ponoći i na kraju sam mu dala lupocet, jer možda su zubi i nakraju je zaspao između mene i md-a, meni glava, njemu noge, skroz razvaljen. njegov krevetić je spojen sa našim i uvijek sam uz njega. inače zaspi, cica oko 3 i opet oko 6-7 h. uz sve to još je postao ljubomoran, hoće samo da ga ja nosim (i tata tu i tamo). baka, dida - voda! i sve baš prije jaslica! već samu sebe mučim sa svime: jel gladan, jel pokakan, jel žedan, jel ovo, jel ono....i onda mi sister danas kaže: eto ti sad kad si ga naučila na sebe!!!! prolupala sam tada!
-
a meni ti je tako već mijesecima,mislili smo da je trauma nakon operacije al sad po svim pravilima je i to trebalo proći a on i dalje urla al ga više ni pod koju cijenu ne vadimo iz kindaća! :?
-
više ne plače po noći, ali sada je tata faca. kad ga ja uspavljujem to zna trajat i po pola sata. cvili, vrti se, ne zna šta bi sa sobom...onda dođe tata, ja odem, a on zaspi u sekundi!!!bez i jedne jedine riječi od tate. baš sam si jadna...
-
-
I nama se desilo to noćno plakanje prošli tjedan. Probudi se i plače i ne možeš ju smiriti. Prvu noć se popiškila kad ju je MM nosio, a zaim još 3 noći popiškila krevet. I prestalo, samo od sebe. Krevet opet suh, a ona spava normalno. :D
Meni se činilo kao da ima noćne more. Možda i kod vas prođe za dan dva.
-
f je sada super! sad je tata faza ( da se mama malo odmori
), samo njemu na ruke i sve ostalo.
-
toni je imao slicnu fazu ali bez piskenja-plakanje-no skuzila sam da se to pojavi ako se desava nesto intenzivno ili promjena u zivotu. piskenje smo imali kod povratka iz bolnice par dana-no proslo je.
uspavljivanje hvala bogu je bezbolno -legne u kindac,ja mu dam caj,kazem laku noc,izljubimo se ,okrene se i ja odem van iz sobe i gotovo.......mislim da djeca svoje strahove,frustracije i ljutnju rijesavaju na najtanjem terenu-spavanje,wc,klopa
drzite se samo ,proci ce
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma