Evo da se pridružimo.![]()
10mj. Neće ništa. Čim vidi žlicu napući usne i okrene glavu.
Samo hoće cicu. Ajd, kad joj dam izdojeno na bocu ili u kombinaciji s nečim u prahu onda hoće, svega 70-80ml.
Adaptirano ni pod razno. Tu i tamo joj naguram čokolino s adaptiranim. Isto oko 70ml.
Anemična je i uzima Ferrum + C vitamin.
Problem je u tome što je presitna.
Em je rođena mala, em je slabo napredovala, a sad je zadnji mjesec dobila O grama! Bila je bolesna i nakon toga jok klopa. A bili smo se skoro uhodali u tri kombinirana obroka dohrane i tri osnovna cicanja...
Sad je doktorica preporučila da joj dajem Duocal. Zna li iko da li djeluje?

Odgovori s citatom
ali mi se možemo pohvaliti da papamo sve što dohvatimo i počeli samo sa 5 mj . od palente do voća pa povrće tako da sada više ne kuham posebno nego što jedemo mi jede i on ali je toliko zeznut prilikom hranjenj užas!!! Nema sjedenja dok se jede i uvijek mora imati nešto u rukama da se zabavlja i biti jako uporan dok mu prvu žličicu ne strpam usta ,e to je muka a kasnije ide, sve pojede iz zdjelice i ponekad traži još
Želim vam svima da što prije da "propapate"!!!
ali ostala hrana.... ako smo sretni, pojest će 20 ml. Cicamo na zahtjev što je puno puta na dan, maksimum nam je tri sata bez dojenja. Ako joj onda pokušam uvaliti kašicu, čuje nas se do Zagreba. Treba biti savršeno tempiran trenutak, atmosferske prilike, biometeorološka.....
narocito sveki....ona bi to "sapela"i nahranila na silu
u knjđici cijepljenja pisalo 9 mj. Ja zabrijala da misle na rujan a ne na Lucijin deveti mjesec života