Stvarno?![]()
Pa jel sad opet dobro nocu kada je M stigla?
Ja jos nisam dobila,ali mi se nesto sumnjivo desava u trbuhu,kao ovulacija... :/
Pisale su cure o tome da bebe polude kada M treba doci.
Ja dosad nisam dobijala dokle god dojim.Drugi put sam ostala trudna a da nisam ni dobila![]()
Znaci,nema veze s dohranom :D
Sad polako,jabuku,mrkvicu.....![]()

Odgovori s citatom
Znam da 5 dana dohrane nije dovoljno dugo razdoblje da beba prihvati zlicicu nakon iskljucivog dojenja. Zanima me koliko je obicno vremena potrebno da beba prihvati zlicicu?
,a ostalo ok pojede.

, čak mi zadnja 2 dana doslovno signalizira zvukom koji smo ju naučili za riječ "papati" da je gladna. Jučer je za raniju večeru pojela kašicu koju je preskočila za ručak i tražila je još, pa sam joj skuhala odmah i večernju kašicu
inače ima faze odbijanja hrane a sad je trenutno bolestan već 2 tjedna i stvarno je muka sa hranom, sve odbija i nakon hospitalizacije, osim cice. razmišljam kako ga natjerati da jede, špricom? jer sam već očajna, definitivno mu cica nije dovoljna, gubi na težini. ili da se vratimo na pasirano, tako hoće pojesti malo... ne želim mu stvoriti otpor prema hrani i nudim mu non stop ali vidim da sve što je u komadima pljuje van...