Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1301

Tema: Odbijači dohrane- postrojimo se!!!!

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Kad zubići rastu teško je uvesti bilo kakve novitete jer ih to muči - tako je bar bilo kod nas - moja je cura manje jela i bila izbirljivija dok su zubići nicali ali se onda sama vratila "u normalu" kad je to prošlo. Tako da, ako su stvarno zubići, razmisli možda da tih par dana napraviš jednostavno pauzu, daj joj samo ono što hoće jesti, da se obje malo odmorite (kažeš i sama da na kraju par žličica "isforsaš" a nju hvata šiz - znam teško je ostati smiren i svi jako želimo da naša dječica dobro jedu) i nakon toga krenete svježe ispočetka, da tako kažem - s osmjehom na licu. Ne želiš da joj hranjenje ostane povezano s lošim raspoloženjem i napetošću.
    Kažeš da cura ionako nema problema s kilažom - dakle nema u stvari niti velikog razloga za brigu, prihvatit će ona raznoliku hranu, samo imaj strpljenja.

Dodatno:
    Ako tvoja cura voli žvakati - probaj to maksimalno okrenuti na svoju korist - na primjer probaj nešto namazati na taj stiropor - zgnječenu bananu, smiksano povrće - bilo šta pa vidi kako ide. Ne znam da li ste već probali jesti kruh ili keksiće.
    Ako prihvaća bilo kakvu kašicu od žitarica (npr. rižine pahuljice ili slično) probaj dodati malu količinu nečega u to (voće/povrće) pa onda s vremenom povećavati količinu tog dodanog a smanjivati količinu kašice.
    Vidi da li je zainteresirana za bilo što iz vašeg "odraslog" tanjura - naravno pazi što ona može jesti ali možda će joj tako biti interesantnije, ako i vi to jedete.

Datum pristupanja
    May 2010

Početno

Dobra fora ovo s mazanjem nečega na stiropor Probam pa javim rezultate, stvarno se ne bi to sama sjetila, a kaj ćeš, prva beba, upute nisu došle s njom pa skupljam informacije okolo.

P.s. danas je gris od pira s kruškom malo bolje prošao za doručak, ali je bila poprilično gladna za sat vremena. I ja danas imam malo više živaca, pa smo se smijale i zezale, i zmazale se od glave do pete, sva se namazala jer sam joj dala da gura prste u zdjelicu. Ali nije ih htjela gurnuti u usta, čistunka jedna, zna da se ne jede s rukama

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

n.grace, hvala! meni se cini da ce uzeti kad bude trebao vise, ali je ovo prvi put da nije dobio na kilazi pa da pitam iskusnije!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •