Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1301

Tema: Odbijači dohrane- postrojimo se!!!!

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Nov 2005
    6,841

Početno

Isteklo mi vrijeme za edit:

Ovo o promjeni liječnika je, naravno, pretjerivanje. Pedijatar nam je ipak najvažniji kad je dijete bolesno. Ali zbilja ne znam odakle pedijatru uporište (sa stručne strane) za ovakve savjete.

seven of nine avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Jos: moja beba je sad 11 mjeseci. Kolicinski pojede jaaako malo, nekad pola zlice, nekad jednu- dvije na dan. Hranim je u hodu, dajem joj npr. Komadice mrkve ili zlicicu prosa ( primjeri, svaki dan joj kuham nesto drugo ) ali tako da ju vijam po stanu. U dobi od 6. mj. nadalje, bebe postaju znatizeljne i pune istrazivackog duha- nemaju ti one vremena sjediti u hranilici.
    Probaj ju hraniti u hodu, imat ces vise uspjeha, garant!

dani82 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Hvala svima na savjetima. Tako sam i ja nekako razmišljala... MM je rekao da malo dramim i da mi pedijatrica nije rekla da je izgladnjujem nego da joj samo dam da osjeti glad (koju do sad nije osjećala jer je bila dojena svaka dva sata). U ova dva dana sam je malo rijeđe dojila (4 puta preko dana i po noći koliko joj se jede) i moram priznati da je malo više papala dohranu, radi se o par žličica više, ali i to je napredak.
    Koliko puta dnevno vaša djeca dnevno doje? Znam da je to individualno, ali čisto da se znam orjentirati.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •