-
Kod nas ne pali to da jedemo zajedno jer se njemu gadi dok ja jedem nesto i onda prestane jesti svoje. On ima takve izraze lica dok vidi da ljudi jedu najnormalniju hranu, kao da ti hoce reci-ja neeeee vjeeeeeeruuuujem da to mozes staviti u sebe!
Jedini nacin da pojede je tablet koji koristimo samo za hranjenje i u nikakvim drugim situacijama. Tv uopce ne gleda nikad. Vrhunac mi je bio ovih dana kad cak nije htio ni tablet koji obozava samo da ne mora jesti. On doslovno mrzi sve vezano za hranu. Pocela sam ga cak i potkupljivati jer vise ne znam sto napraviti. To je sve protivno onome sto te uce na terapijama hranjenja u Klaicevoj, ali nama njihovi savjeti ne pomazu jer on jednostavno moze biti gladan ili ne osjeca glad i sve ce napraviti i svega se odreci samo da ne mora jesti.
Mislim da je tu sad osim stvarnih problema, doslo i do manipulacije jer vidi koliko mi je stalo da pojede nesto pa namjerno prkosi. Ali s takvim nejelcem covjek ne moze ostati ravnodusan, priznam da me izbaci iz takta i cjelodnevno raspolozenje mi ovisi o tome jel on ista pojeo.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma