mi ćemo idući tjedan 8 mjeseci, kod zadnjeg vaganja sa 7mj imao je 69cm i 7,950 (a s 2 mjeseca ravno 6kg), kad smo kod mjera.

počeli dohranu koji dan prije 6 mj. on se sam ne posjeda, osim iz polusjedećeg, tek od nedavno može duže sjediti sam (vježbali po vježbama fizioterapeuta), nema pincetni hvat (nisam primjetila), zubić mu je prvi probio prošli tjedan. postao je nenormalno gladan negdje s 5,5mj. i počeo se budit noću tisuću puta, inače je do tada (osim jedne kraće epizode) spavao od 8 navečer do 4-5ujutro bez buđenja.

prvih par dana je na samo mrvicu kašice povraćao i to užasno, čak nisam bila ustrajna svaki dan u početku. nije mogao gutati ništa ni s najmanjom mrvicom.

nakon 1,5mj smo došli na 2-3 žličice kašice od kruške uglavnom, ostalo bljak. onda sam u knjizi JBP pročitala da ona uvodi 2 obroka dnevno od 6. mj.

unazad koja 2 tjedna imamo 2 obroka, ne baš svaki dan, nekad nije ujutro pri volji, nekad nije popodne, ali smo u tom vremenu došli na to da kad zbrojim ta 2 obroka pojede oko 3/4 male kašice, danas skoro čitavu.

to mi je sad već ogroman uspjeh, iako se nakon toga prišteka tako halapljivo kao da nije čitav dan jeo. i da, to se nekako popravilo sve od kad sam mu počela davati bundevu, zadnja 2 tjedna smo na bundevi i bundeva + piletina. sad mu nisam zmiksala tako sitno i vidim da se više ne davi, ne povraća.

ali čini mi se da smo sto svjetlosnih godina još od dohrane..