"Kako to mislite ona uglavnom sisa? Mama, nije dobro da dijete od skoro godinu dana nema tri obroka dnevno, žlicom. Vi je to morate naučiti!"
Katastrofa! Pa u prvih godinu dana majčino mlijeko je osnovna hrana, a s dohranom upoznaje razne okuse, neki ih prihvate brzo, a neki malo kasnije...
Koliko vidim iz posta pa i nije da ti curica baš ne papa, super je to, polako, vidjet ćeš - evo baš zato se i javljam opet jer smo mi u zadnja dva tjedna (od zadnjeg posta ) počeli super papati (k'o zmaj :D ). Nije da obavezno imamo 3 kruta obroka dnevno nego dva (jednostavno ne stignemo ); ujutro voće (nekad s rižinim kuglicama, nekad s keksom, a ako je i banana u igri onda prazno), a popodne/predveče kuhano (povrće s mesom). S tim da uz kuhano jede i kruh ili rižine kuglice koje sam stavlja u usta. No cica je i dalje broj 1.
I mene muči kako će to biti kad počnem raditi, ali nekako će bit'!
Sad me ne vidi skoro 10 sati i jede super. Ali jedva čeka da joj ja donesem desert doma
Nadam se da bu tako i kod nas! Još bumo malo uživali na cici po cijele dane u sljedećih mjesec i pol .