Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12
Pokazuje rezultate 51 do 64 od 64

Tema: Tjedan dana bez djeteta?

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Moja kći je ovo ljeto išla u Španjolsku.Iako je dobra cura,razred isto hvaljen-umirala sam od straha dok nije sva oduševljena došla.Sve je proteklo bez problema,razrednica,sve osoblje hotela i vozači su im pljeskali u znak pohvale!Bilo im je veselo,i sretna sam i jaaaakooo zahvalna razrednici koja je odpočetka ulagala puno truda da razred i u učenju i u vladanju bude jedan od najboljih u školi.Za nju i sve one koji daju sebe našoj djeci

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj Moover prvotno napisa
    Eh, kad se sjetim svog...
    Baš zato sam sva ustrašena.

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

povedi i nju na maturalac...tako često rade profesorice koliko sam vidjela, pa zašto ne bi i ti. :D
    djeci će bit zanimljivo što vodiš svoju bebu, a i vas dvije nećete biti razdvojene.

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj Yuna prvotno napisa
    povedi i nju na maturalac...tako često rade profesorice koliko sam vidjela, pa zašto ne bi i ti. :D
    djeci će bit zanimljivo što vodiš svoju bebu, a i vas dvije nećete biti razdvojene.
    E ovo je super savjet!
    Potpisujem !

Datum pristupanja
    Oct 2007
    61

Početno

Citiraj Yuna prvotno napisa
    Možda to i zbilja napravim!
    Jedni će je prematati, drugi voziti u kolicima, treći čuvati i neće moći lumpati i gluposti raditi.

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Nase razrednice u osnovnoj i u gimnaziji su nam bile kao druge mame, srce bi nam puklo da su odbile voditi nas na maturalac. Pa mislim da je i veza razrednice i djece na nekin nacin posebna, a zna se koliko su matruralci bitni u tim godinama. To bi dozivjeli kao izdaju. :/

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Nama je razrednica u srednjoj bila kao maćeha.

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

I to zločesta maćeha da ne bi bilo zabune.

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

prošli vikend sam imala 9 svojih i 14 "tuđih " na brizi, ovih 14 mi se "desilo" ,nisu bili iz moje škole....ni iz mog grada , a ja nisam tip koji okreće glavu i pomažem kad mogu.

u pola 12 su svi bili u sobama, muzika utišana ,oni zaključani ,a u 6 je bilo buđenje

da ja sam autoritativna nadžak baba i s tim se ponosim, svi su živi , zdravi , nealkoholizirani i na broju.

a ovi "tuđi " mi se javljaju mailom

kikic avatar
    Datum pristupanja
    May 2004

Početno

Curke čitam vas i razumijem vaše strahove od odvajanja od djeteta. Nisam prosvjetar ali kad rodim znam da ću vas još i više razumjeti i da bi se i ja isto la kad bih morala biti odvojena od djeteta.
    Htjela sam vam dati primjer moje susjede koja dijete od 3-4 godine pošalje na 6 mjeseci baki i njenoj sestri :shock:
    Mi se nikako ne možemo tome načuditi. Što je najgore ovaj put kad se dijete vratilo mami reklo je da mu se tu ne sviđa i da bi natrag k baki i teti.
    PS Mama je nezaposlena

rosa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

maria 71 je napisala:

u pola 12 su svi bili u sobama, muzika utišana ,oni zaključani ,a u 6 je bilo buđenje

A da vodiš srednjoškolce?

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

darling, to su i bili srednjoškolci

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

da preciziram 2,3, i 4 srednje, radim na 2 škole

i ne , ne lažem, svi koji me znaju, a ovdje sam se x puta predstavila imenom i prezimenom, sve moje navode mogu provjeriti

žalosno je da se podrazumijeva da će srednjoškolci piti i biti nesnosni na bilo kakvom izletu

rosa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •