xmareena prvotno napisa
djecica![]()
i sad kad bih ja rekla da su mi slicni na slici ...
Zdenka preslatki su ti klinci, i slažem se s curkom koja je napisala da su si slični![]()
Nisu slični: ova fotka je slikana mobitelom, pa boje nisu vjerne: on je tamne kose i očiju, uskog lica. Ona je plave kose, jako svijetlosmeđih očiju, okrugla lica. Fizionomije sasvim različite. Ali, slažem se da su im izrazi lica slični.Rebbeca prvotno napisa
![]()
Da, baš nešto u tim izrazima lica mi je slično. Bilo kako bilo, stvarno su zgodni...
Bez obzira na tvoje objašnjenje, ja potpisujem cure.aleksandra70vanja prvotno napisa
![]()
Sličnost ne izvire iz boje kose i boje očiju i oblika lica, nego iz nečeg drugog što se ogleda na licu. A tvoja djeca su se jednostavno pronašla.![]()
Divna deca. Zdenka, blago tebi!
Riana prvotno napisa
![]()
![]()
![]()
Na jednom drugom topicu sam vidjela avatar. Zdenka prekrasno. Za dva![]()
![]()
Predivna, sretna djeca.![]()
![]()
mamma san prvotno napisa
![]()
![]()
mamma san prvotno napisa
Prekrasna djeca!![]()
nela prvotno napisa
![]()
nisu preslatki, već savršena, predivna mala bića![]()
![]()
Ajoj Zdenka 2, slučajno sam na nekom drugom pdf-u vidjela promjenu na avataru, pa sam potražila uzrok tvojoj sreći i u jednom dahu pročitala sve stranice na ovom topicu!
Čestitam ti od srca na prekrasnoj kćerkici i ustrajnosti da povećaš svoju obitelj
To je vrijedilo čekati![]()
Hvala svima koji se vesele zajedno sa mnom. Moja djeca su svaki dan sve više brat i sestra - postaju prava ekipa. B. sve više i više prihvaća pravila. Svakim danom je sve ljepše i sve lakše. Veselim se Badnjaku i Božiću, a i novogodišnjem tulumu na koji idemo svo četvero.
Prekrasan avatar !![]()
![]()
Ja tek sad vidim ovaj topici mogu samo reći da sam zasuzila.
Prekrasno, prekrasno![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
zdenkaZdenka2 prvotno napisa
![]()
za tvoje male anđeleke
Zdenka, stvarno su preslatki!
Ja sam vidjela promjenu avatara na Izazovima.
Pusa dječici i želim vam sve najbolje!!!!!![]()
prekrasni su![]()
![]()
Da ti uvijek budu zdravi, sretni i veseli, prekrasni su![]()
Predivna djecica i predivna obitelj![]()
Sretan vam Bozic!
Sretan vam Božić.I nek se ekipa ljepo provede na novogodišnjem tulumu!.
možemo malo zaviriti u vaš obiteljski život putem tvojim postova? javi nam se malo
![]()
Evo, baš danas imam veliku novost: B. je krenula u vrtić. Već smo je prije vodili da upozna tete i prostor i strašno se veselila. Danas je bila vrlo kratko, zbog privikavanja i sve je prošlo u redu. Htjela je još ostati s djecom.![]()
Vrijeme praznika bilo nam je dragocjeno vrijeme obiteljskog povezivanja. Djeca su se posebno povezala i osjeća se kod njih taj sestrinsko-bratski odnos, pa i ljubav.
Uspjeli smo se riješiti durenja, a i prehrambene navike su daleko bolje. B. se polako distancira od osoba s kojima je bila povezana u domu i veze s obitelji postaju jače od toga. Prošlo je tek neka 2,5 mjeseca otkad je stigla u obitelj. Nije bilo lako, ali kad se osvrnem natrag ne mogu vjerovati koliko smo svi skupa napredovali u to kratko vrijeme.
Zdenka2 prvotno napisa
![]()
hoćemo još!!!!!!!!
![]()
Pa, recimo, srce mi raste na neke sitne stvari: kad B. trčkara po kući sa svojim igračkicama i potpuno nesvjesno pjevuši: "M. je najbolji na svijetu, M. je najbolji na svijetu!" Ili kad stojim u bio&bio na blagajni s M., a on vadi čokoladno srce u crvenom staniolu iz staklenke na pultu i kaže: "Mama, ja bih ovo uzeo za B." Ili kad stariji brat uči mlađu seku abecedu i brojeve, daje savjete u problemima, kad mu ona nosi crteže i vježbanke na ocjenu, kad joj on navečer čita, kad slušam njihove razgovore i gledam igru... sve te male, svakodnevne stvari najbolje pokazuju što je na stvari.![]()
.......neprocjenjivo .......
![]()