Pokazuje rezultate 1 do 7 od 7

Tema: Porod u Pakracu

Početno Porod u Pakracu

Danas mi je 11 dan od poroda i ja sam sretna mama zdravog dječaka Stjepka. Dok on spava blaženim snom uspavanog majčinim mlijekom ja sam osjetila potrebu da bar par rečenica napišem o mom lijepom iskustvu poroda u OŽB Pakrac. Ovo je moje drugo dijete nakon djevojčice stare 8 godina i željno očekivano nakon par godina neuspješnog začeća. Cijela trudnoća je prošla bez problema, nisam bila ni dana na bolovanju, radila sam do kraja. Zadnjih dana smo svi bili nestrpljivi kad ću roditi, da konačno taj dječak dođe na svijet i tako sam ipak dan prije termina rodila. Noć prije su mi počeli trudovi i ujutro sam došla u rodilište. Uz veliku pomoć supruga koji me je bodrio, masirao i smirivao, te uz divnu doktoricu Svjetličić i primalje Natašu i Alemku koje su mi stručnim savjetima pomogle, uspješno sam donijela na svijet svoju bebicu, dječaka Stjepka. Posebno bi zahvalila svima na odjelu rodilišta OŽB Pakrac koji su bili strpljivi, nježni i susretljivi sa mnom i sa svim drugim rodiljama. Samo rodilište je jako lijepo uređeno, tako da se tamo stvarno osjećaš ugodno pa se svakoj majci sigurno javi želja za ponovnim dolaskom i porodom baš u toj bolnici, u tom rodilištu.
    :D

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Cestitke na rodjenju malog Stjepka!

Na simpoziju primalja prosle godine, upoznala sam jednu primalju iz Pakraca, zaboravila sam joj ime, ali ako je ona asistirala pri tvojem porodu ili netko njoj slican, ne cudim se tako lijepom iskustvu...

Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

ČESTITKE MAMI I STJEPKU

mamma Juanita avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Nikolina, uvijek je lijepo procitati kad netko ima tako lijepo iskustvo poroda .
    Cestitke na malom Stjepku, bas slatko ime :D .

Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

također, svaka pohvala! imam i ja lijepo iskustvo (u priči je o mom porodu), i mene je porađala dr.Svjetličić. divna žena i babice, rodilište i osoblje.malo of topic, i pedijatrija im je za svaku pohvalu. tako to ide, prvo rodilište pa onda pedijatrija

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

iskrene cestitke mami i bebici!!!

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

Čestitam!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke