Pokazuje rezultate 1 do 4 od 4

Tema: Porod u Zadru

marda

Početno Porod u Zadru

Drage moje trudnice, rodilje, sadasnje i buduce mame!

Nedavno sam na TV-u gledala prilog o porodima i porodajnim mukama u Hrvatskoj s gostovanjem doktora i jedne predstavnice Roda (moja isprika, zaboravila sam imena...) koja je spomenula kako vecina zena koja se javlja na Forum ima losa i negativna iskustva s poroda. Eto, to me ponukalo da se javim jer ja imam jednostavno, pozitivno i prirodno iskustvo. Smatram da se zene s pozitivnim iskustvom rjede javljaju na Forum nego zene koje su imale problema jer, naravno i razumljivo, moraju negdje olaksati dusu, pa se zato i cini da ima vise negativnih iskustava.
    Ja sam rodila u OB Zadar potpuno prirodno, bez dripa ili bilo kakvih pomagala, ljuljala sam se na lopti i bila pod budnim nadzorom doktora, sestara i babice. Nisu me ostavljali samu, na sva moja pitanja ljubazno su odgovarali, upucivali su me sto da radim kad je doslo do samog kraja i na tome sam im neizmjerno zahvalna. Jedino na stolcic nisam mogla, ali to je zbog komplikacija u trudnoci koje sam imala. Bebicu su mi odmah stavili na prsa i cijelo je vrijeme bila blizu mene. Pa cak je i bolnicka hrana bila super!
    Eto, htjela sam samo reci da nisu sva iskustva losa i da se ne bojite poroda, te da uvijek postavite pitanja ako ih imate...

Poslid avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Zaista lijepa priča.
    Drago mi je da ima i pozitivnih priča. One zaista mogu nekoga utješiti i ukazati da ne treba sve biti crno.

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

Citiraj Poslid prvotno napisa Vidi poruku
    Zaista lijepa priča.
    Drago mi je da ima i pozitivnih priča. One zaista mogu nekoga utješiti i ukazati da ne treba sve biti crno.
    Apsolutno. Kad se sjetim iskustva sa svojim prvim porodom mislila sam da se više nikada neću odlučiti na trudnoću.Mnogi tekstovi, mnoga iskustva uvjerili su me u suprotno. A sada, sada sam najsretnija majka na svijetu. Imam dječaka koji odlično napreduje, a onaj osjećaj dobiti bebu dirfekt na prsa, nešto najljepše što postoji. Definitivno vjerujem da postoji nešto pozitivno i nešto lijepo.

bfamily avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

lijepo

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •