-
Prekrasne vijesti.
Bravo sa dečkića!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
da što prije dođe kući i za što brži oporavak
-
bravo ivane!
mama i tata, sada barem malo odahnite, a mi ~~~~~~~ dalje za što brži oporavak i povratak kući!
-
-
-
Najgore je iza vas. Prekrasne vjesti!!!!! :D
-
-
-
:D
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
da uskoro svi budete na okupu, u vašem domu!
-
-
-
-
-
za malog borca i hrabre roditelje !
-
-
-
Bravo maleni hrabri djecace!!! Bravo za hrabru mamu!
-
-
-
Moj maleni se dobro oporavlja. Od operacije je samo jučer imao temperaturu malo povišenu (38), i neku malu infekciju, ali je sve ostalo u redu. Imao je elektrode i bromilu (ako se tako kaže) u glavi, to su mu skinuli, ima u vratu bromilu, kroz nju mu daju inekcije za smirenje, protiv bolova itd., ima u nosiću cjevčicu, kroz jednu nosnicu mu daju hranu, kroz drugu kisik, ima bromilu u ruci, kroz nju dobije krv, plazmu..., i u nozi, kroz nju ide infuzija. Šav na srcu se gotovo i ne vidi, kao da je zavareno, imao je 3 drena, jedan su mu skinuli, imao je 3 katetera, jedan su skinuli, ima još neke 3 žice ubodene u trbuh, i elektrode na srcu. Stanje mu je stabilno, ne pada u krize, pajki, jer ga stalno drogiraju. Kaže mm, krenuli ga prati, i on otvori okice i malo se promeškolji, a sestra trkom po 3 inekcije, dobio ih je i odmah sklopio okice i nastavio pajkiti...siroče moje malo.
-
Modesty, nisam vidjela pitanje, pa, hzzo mu plaća 21 dan liječenja u Linzu, nakon toga, ako oni procjene da je dobro, dolazi nam kući, ako kažu da nije dobro, ide na Rebro, uglavnom, u Hrvatsku se vraća 27.11., a možda da pitam twinmamu? Ona radi s takvom djecom pa sigurno zna otprilike, idu li bebe češće kući ili kod njih na rebro?
-
mali mišić
još malo pa ste svi skupa.
-
-
-
-
ajd fala Bogu!
ljubac tebi i dečkima...a hrabri tata se drži?
-
bravo za malog Ivana.Neka se što prije skroz oporavi i da dođe k vama u zagrljaj....
-
Imam lijepu i manje lijepu vijest. Ova manje lijepa je da iz Ivana nema zvukova...plače, ali bez zvuka. MM pitao sestre, kažu da je to normalno i da će trajati od 6-8 tjedana. Meni nije normalno da mi je dijete "nijemo" da se tako izrazim. A lijepa vijest je da je danas gledao svog tatu i smiješkao mu se. Siroče malo, ni ne zna kroz što je sve prošao, koliko je hrabar bio, sad mu se ovo događa, a on se, jadničak mali, smješka...Srce mi puca.
-
-
Izdrži još malo Marice, Bog će vam dati snage i strpljenja. Molim da je najgore za vama.
-
-
-
-
-
Vibram da budete što prije svi zajedno!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
-
-
-
Drage moje, presretna sam! Ivanu su jučer maknuli kisik, i diše normalno, zrak koji i mi dišemo, bez ikakvih poteškoća. A danas su mu maknuli sondu, nahranili ga na bočicu, pojeo je 45 ml i zaspao, umorio se i ispustio zvuk, kao kad nam je teško, ali je ipak ispustio zvuk. Meni su rekli, da ako jede na sondu onda poslije Linza ide na odvikavanje na rebro, a ako jede na dudu ide kuci, ako sve sa srcem bude u redu. Nadam se da će ga ovih dana prebaciti na običan odjel i da će sljedeći ponedjeljak doći kući! Malena moja hrabrica najslađa!
-
Marice-prekrasne vijesti, nadam se da će i dalje mali-veliki borac ovako napredovati!!!
Da što prije svi budete skupa!!
-
~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~
Da što prije
svog dečkića.
-
-
-
-
-
-
-
Joj super vijesti!
Uskoro će on doma!
Nemogu vjerovati da se mali mišek i smješka!
~~~~~~~~~
~~~~~~~~~
~~~~~~~~~
-
joj prekrasno :D
~~~~~~~~~~~~~ za brzi povratak kući
-
vidiš mare, sve je supeeeeeeeer!!!!
-
-
Pravila pisanja postova