-
Hm, ovo bas nije "biser", ali pretpostavljam da se ovdje racunaju i "negativni biseri" ... :/
JUcer (nedjelja) dan kao i svi drugi sto se djecjeg raspolozenja tice, taman predbozicno okitili stan uz aktivno Vedranovo sudjelovanje i doslo vrijeme za rucak.
"Vedrane, ajde, idemo oprati ruke pa za stol". Pranje ruku je, na zalost, cesto test roditeljskog strpljenja i diplomacije, no ruke se na kraju uz vise ili manje buke ipak operu. Ovaj put nije htio ici sam pa sam ja krenuo k njemu da to ucinimo uz nekakvu prigodnu pricu itd itd itd,a mali ni pet ni sest, zaletio se na mene i ugrizao me za nogu. :shock: . I to ne bas banalno, jos imam podljev kao da me netko klijestima stisnuo.
OK, poslije urlika sam se pribrao, rekao da to nije bilo lijepo i stalozeno ga "priveo" umivaoniku, ruke smo oprali i pojeo je rucak uz dodatnu gnjavazu tipa razbacivanje hrane i trackanje po stolu (sto mu nije obicaj). I kad smo ga pitali zasto me je ugrizao rekao je zato da ga ne tjeram prati ruke, MZ je rekla da to zaista nije bilo lijepo i da se ne smije i nek mi da pusu ,a onda je on barem 20 puta ponovio "Necu, i neka sam ga."
E, zbilja mi je doslo da ga opalim po guzi ...!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma