Moja mala je razvila neobičnu naviku. Obožava kupanje i sva se razmaše i šprica na sve strane. I onda se pokaka. U kaduImate kakav savjet kako da to prekinemo ?
Moja mala je razvila neobičnu naviku. Obožava kupanje i sva se razmaše i šprica na sve strane. I onda se pokaka. U kaduImate kakav savjet kako da to prekinemo ?
kupaj ju nakon što obavi veliku nuždu...![]()
Nama se to dešavalo dok je imala grčeve. Valjda se opuštala u toploj vodi. Sad se jako retko dogodi da prcne pa izleti malo. A ništa, imala sam uvek spreman bokal sa vodom, izvadim je, isperem i gotov kupanjac.
Mi nemamo takvih problema (osim što naprosto ne voli kupanje, pa mora biti brzo i "bezbolno"), ali znam da ima za kupiti malih gačica za kupanje...
ako mozes prepoznati trenutak kad se sprema obaviti svoje, brzo je izvadi i postavi na wc ili na tutu...
ako ne mozes prepoznati - onda vjezbaj prepoznavanje![]()
moj ne stigne kakati kad ga samo voda zanima
![]()
Vidjela sam u nekim trgovinama kao neku plastiku u koju se stavi beba da su mami ruke slobodne za šamponiranje i slično...
Ima li tko iskustva sa time ?
Koliko treba beba biti stara za to ?
Moja kadica je sa tim oblikovanim sjedištem za bebu u kojoj je Eva naslonjena i u poluležećem položaju. To nam je super jer ju ne moram naginjati kada joj ispirem kosu. Kada je za 5.
i ja imam takvu kadicu i super je. Iskreno, ne znam ko b ju držao jer ona išprica cijelo kupatilo koliko se bacaka od sreće dok se kupa.
Ana..imaš kupit pelena za kupanje, pa probaj s tim![]()
Meni su ruke u TummyTub kanti slobodne od njenog 3. mjeseca.natreen prvotno napisa
![]()
Joj pa to izgleda fenomenalno iako sam ja pitala za nešto drugo.blis prvotno napisa
Ali čini mi se kao da sijedi u toj kantici ??? :? Smije li u takav položaj tako malo djete?
Moja D se uživa kupati. Prska na sve strane i uživa. Imamo kadicu i ležaljku. No desi joj se ( do sada 2 puta) da je slučajno ispustila vjetriće i u vodi su nastali mjehurići. To ju je toliko oduševilo da je nastavila ispuštati vjetriće i balončiće pa se je uspjela i pokakati od veselja.![]()
Znam da si pitala za drugo, ali nisam se mogla ne pohvaliti.natreen prvotno napisa
![]()
Sjedenje je i mene mučilo, ali onda smo izračunali da u vodi (Arhimedov zakon) teži oko 1 kg i da će joj kičmica izdržati to opterećenje.![]()