Pokazuje rezultate 1 do 12 od 12

Tema: Krvarenje za vrijeme/nakon odnosa

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno Krvarenje za vrijeme/nakon odnosa

Cure, ja sam jučer za vrijeme odnosa i kasnije krvarila. I danas nešto sitno imam krvi na dnevnom ulošku. Šta bi to moglo biti?
    Napominjem da mi se to desilo u nazad mjesec i pol dana, kad sam prestala s dabrostonima(odmah drugi dan ali nije bila menga). I nakon transfera sam krvarila malo. Dali da se brinem? :? Danas mi je tak 8dc.

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Netko? :/

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Ako je nešto malo, sitno, ja se ne bih uzbuđivala oko toga - misim da mi se to jednom dogodilo i da sam dobila objašnjenje da je možda neka žilica bila pukla ili tako nešto.

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Citiraj ina33 prvotno napisa
    Ako je nešto malo, sitno, ja se ne bih uzbuđivala oko toga - misim da mi se to jednom dogodilo i da sam dobila objašnjenje da je možda neka žilica bila pukla ili tako nešto.
    Bilo je sitno i prestalo u popodnevnim satima i sad opet krenulo ali onako malo. Baš sam sad jako zabrinuta

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Nazovi svog ginekologa sutra ako do tad ne prestane, ja stvarno ne znam zbog čega bi to moglo biti pa najbolje pitati nekog tko je stručan ili postavi pitanje dr.Radončiću na portalu Zdravlje i život možda ti odgovori još danas

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Hvala cure, budem ja zvala svoju ginićku sutra ako nije išla na GO jer je ta sukrvica i danas pristna

vikki avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Ja inače imam faze kad imam ovulacijsko krvarenje, između 10. i 13. dc. i krvarenje je upravo takvo kako si ga opisala, kika. Zna mi biti i ranije, prije ovulacije, ali nikad poslije ovulacije. Dr. Radončić je rekao da je to pad estrogena, mala hormonska neravnoteža.

iva_luca avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Ja se bojim baja i uvijek mi je prva pomisao da bi one mogle biti uzrok..... no, nadam se da nisam u pravu!
    Evo jedan linkić - nije baš znanstveni rad, ali može biti putokaz...
    http://www.vita.revije.hr/clanak.aspx?id=514

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Citiraj vikki prvotno napisa
    Ja inače imam faze kad imam ovulacijsko krvarenje, između 10. i 13. dc. i krvarenje je upravo takvo kako si ga opisala, kika. Zna mi biti i ranije, prije ovulacije, ali nikad poslije ovulacije. Dr. Radončić je rekao da je to pad estrogena, mala hormonska neravnoteža.
    Ovo mi ima logike, i ionako imam sluzi i LH trakica mi je danas onako lagano vidljiva. Hvala ti puno, baš si me smirila sada. Već sam isto imala ali je bilo na uzv sve uredu i nebi htjela paničarit bezveze. Pričekat ču pa vidit dali če se to opet ponovit, neda mi se stalno trčat kod ginića a ionako moram u prvom mj pa ču ju pitat šta bi to moglo biti i da mi uzv napravi.

pčelica2009 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Ili ovulacijsko ili imaš malu ranicu na ušću.Tako je kod mene pa se to javlja.Ništa strašno.

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Hvala cure, ipak ste me utješile

BLIZU avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

I MENI SE TO DESAVLO...AL JE SVE BILO OK...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •