-
pumpckin ketchup
1 kg očišćene i na kockice izrezane bundeve
500 ml jabukovog sirćeta
400 g šećera za želiranje
2 male kašike začina za medenjake
2 male kašike Cayenn-bibera
1 velika kašika narendane limunove korice
Bundevu i esenac kunhati 20 minuta, zatim ispasirati štapnim mikserom.
Dodati šećer i začine i još kratko miješati na vatri(10 minuta).
Napuniti u vrele flaše i dobro zatvoriti.
Izađe 3 flaše po 0,5l
-
Koristiti kao obični kečap ili?
-
da, mi ga volimo stavit na pizzu, ali je super i sa pečenim mesom i u salatama
MM kaže da je najbolji uz roštilj
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma