Prvo svima veliki pozdrav!
Nakon 3 godine borbe s neplodnošću meni i MM nije dijagnosticiran nikakav problem.Još zvanično ne spadamo u idiopate, ali mi se čini da se bližimo tome. neka me cure krivo ne shvate, ali osjećaj da se borimo protiv nečega nepoznatog meni je strašan! Kao zadnja luđakinja od svakog nalaza sam se nadala da nije dobar i da ćemo napokon znati što je, kako se liječiti i nadati se, a ovako ostaje samo nada.Jedino što još nismo napravili od nekih ralativno uobičajenih pretraga je laparaskopija ( iako je prohodnost dokazana, al ajde kao nije 100% sigurno), a to se spremamo uskoro.negdje sam pričitala da je ina33 savjetovala zamoliti doc-a da uradi histeroskopiju pa ću ga i zamoliti,dva u jedan!
E sad, zbog svega ovoga ja se lagano pretvaram u hipohondra( za što od malena imam predispozicije) pa u svakoj sitnici mislim da je problem.Tako sam nedavno pitala svog MPO-vca što znače moje neobjašnjive kožne alergije pa me gledao u stilu nisam ja dermatolog
.Na tome je završilo. E sad da vas pitam za mišljenje.Dakle alergije sam počela dobivati odmah nakon što sam se udala
.bila na svim mogićim testiranjima da bi mi dermatologica rakla da ne znaju, da se pomirim s tim i da mi može biti samo još gore pa u stilu kao budi sretna što je ovako. u zadnjih godinu dana sam primjetila da nastanu uvijek nakon ovulacije, a smire se i nestanu sa menstruacijom. Već umišljam da je moje tijelo alergično na plod
Ima li to kakve veze, umišljam li ja, kome uopće da se obratim,pomozite i oprostite na dugom postu, raspisala se!