Citiraj marta prvotno napisa
Ova druga recenica, da ce injekcija "unistit crvene krvne stanice fetusa koje su ušle u vaš krvotok" je teza nebuloza, jer AntiD uopce tako ne funkcionira. Nema nikakvog "unistavanja".

Joj, mene je tako nazivcirao ovaj clanak da sam i ja dala neke totalno nebulozne komentare. Citam vlastitu recenicu i ne vjerujem kako sam mogla toliko fulati ono sto sam htjela reci.

A htjela sam sljedece, cijela ta recenica mi je senzacionalisticka, istina je da ce antitijela unesena injekcijom doista eliminirati crvene krvne stanice fetusa koje su usle u majcin krvotok, ono sto meni tu smeta je rijec "unistit", i nedostatak poante, smislenog objasnjenja, nedostatak informacije. Cijelo vrijeme tu nesto drvimo o informiranom pristanku na ovo i ono, a ovaj clanak je napisan u tonu "ne brinite se nista, jedna mala pikica u guzu to sve rjesava".

A nije spomenuto ni da je doticni pripravak krvni, ni da se konzervira tiomersalom, ni da se moze odbiti, ni koji su, ni koliki su uopce rizici za razvoj antitijela, itd, itd...