Results 1 to 4 of 4

Thread: ulje od uljane repice

  1. #1

    Join Date
    Jan 2006
    Location
    svicarska
    Posts
    1,916

    Default ulje od uljane repice

    do sad sam sve kuhala sa maslipvim ili sezamovim ujem...
    sveki mi rece da je repicino ulje u rangu s maslinovim ali puno jeftinije (i manje intezivnog okusa, za one koji ne vole maslinovo)...

    uzela sam jedino koje sam vidjela u ducanu... od kvalitetne repice ali ne pise da li je hladno presano... no na dijelu je police sa hladno presanim uljima i uljima radjenih od kvalitetnih sirovina...

    bas bi htjela znati jer je cak jeftinije od hladno presanog suncokretovog...
    jel se repica uopce moze hladno presati - ili trebam potraziti dalje?

  2. #2
    lasica's Avatar
    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    1,328

    Default

    može.imaš u bio dućanima i muelleru.inače,ima više omega od maslinovog,čišće je i podnosi veće temperature.

  3. #3
    lasica's Avatar
    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    1,328

    Default

    može.imaš u bio dućanima i muelleru.inače,ima više omega od maslinovog,čišće je i podnosi veće temperature.

  4. #4

    Join Date
    Jan 2006
    Location
    svicarska
    Posts
    1,916

    Default

    nasla sam hladno presanu prekjucer u jednom drugom vecem ducanu... :D
    intezivnijeg je okusa i ukusnije od prethodnog...

    kod mene u mulleru ga nema...

    da, to sam i ja cula da je to ulje u nekim stvarima bolje cak i od maslinovog... meni u svakom slucaju pase promjena jer sam koristila uglavnom maslinovo i nekad sezamovo ter sucokretovo)...

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •