Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12
Pokazuje rezultate 51 do 57 od 57

Tema: Bakterije u mokraći!!!!

Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Pooh, kako ste?

monax avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Kod nas je bila lažna uzbuna, hvala bogu, radili ponovo urinokulturu i urin sterilan.

Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Citiraj monax prvotno napisa
    Kod nas je bila lažna uzbuna, hvala bogu, radili ponovo urinokulturu i urin sterilan.
    :D to je najbolji scenarij :D

Pooh avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Evo i mi se vratili s mora.
    E. nam je bio zakurio, pa sam bila malo sva van sebe, ali sve je ok.
    Urinokulturu nismo uspjeli napraviti, jer se na Krku nalazi cekaju 14, a u Rijeci 7 dana, pa nam ne bi nista koristili.

No napravili smo urin.
    B. je ok.
    E. je prvi put pod temp. imao malo povisene leukocite i par bakterija 8mi smo se vec spremili za zg, ali su nam i u heleni i u klaicevoj rekli da je to zapravo dobar nalaz i da ga samo popratimo), a kad smo za 2 dana ponovili, sve je bilo ok.

Sutra nosimo u Klaicevu, a danas bi trebali na vaganje...Nadam se da nije jos izgubio na kilazi...

monax avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Pooh nadam se da će biti dobar nalaz!

A to čekanje nalaza urinokulture od 7 ili 14 dana, mislim da bih izludila :shock:

meni je jako čudno s njihovom kilažom i moj skoro da ne napreduje pedica veli da je to ok ali meni :? .
    Moj je 1.12.07 imao 8 kg i neki dana na vaganju 8300, on je za sve ovo vrijeme dobio svega 300 grama :? i to je dug period !!!

Pooh avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

I ja se nadam...
    A ovo cekanje rezultata pretraga... :? pa sta oni nemaju djecu skinutu s profilakse koja moraju redovito provjeravati urin i kojima nije svejedno cekati tako dugo...pa u tom periodu se svasta moze dogoditi...ne razumijem.

Ma meni je draze da pedijatar ne panicari. Moja je navodno E. zadnji put mogla poslati u bolnicu i koliko god me bilo strah, draze mi je da nam je doma.

Bili na vaganju - E. je u 10 dana dobio 100g :D !
    Za 10 dana se ponovo moramo vagnuti. Sad mu se sve bojim davati dohranu...izgubio je kad smo krenuli s njom, a opet mora poceti jesti i nesto osim cice. Znam da to ne bi smjelo imati veze, ali eto poklopilo se. A ovih 10 dana je bio uglavnom na cici...

Pooh avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Urinokultura od proslog tjedna - e.colli 10na6

Urin ovaj utorak - leukociti 10-20, bakterija - 1
    Zovemo Klaicevu, kazu upala bubrega, za antibiotik, ponoviti urin ujutro

Urin u srijedu - leukociti 1-4, bakterija - 0

Urinokultura od utorka (sad saznali nalaz) - e.colli. izmedu 10na3 i 10na4 (kaze teta u lab. blize 3., nego 4.)

Da ponovimo nalaze jos koji put, mozda dobijemo jos razlicitijit nalaz?

I da li je sad to upala ili nije , za antibiotik ili ne?
    I kako da ja nakon ovog vjerujem nalazima, bili oni dobri ili losi???????????????

Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •