-
Moja malena je bila u bolnici na operaciji odmah po porodu,pa sam ja 5. dan došla u bolnicu i nismo baš uspješno obavili prvo sisanje.Oni baš nisu imali puno strpljenja (doktori i sestre) jer je Jana imala hipoglikemije,pa su je hranili svaka 3 sata kako bi se održavala razina šećera.Tako smo morali nastaviti hranjenje i nakon povratka iz bolnice kad je imala skoro mjesec dana.Po njima je ja nisam smjela baš puno hraniti svojim izdojenim mlijekom,jer su oni njoj adaptirano radili na glukozi,ali sam ja sama njoj davala moje mlijeko i stavljala malo šećera u njega.Kasnije kad se šećer popravio,izbacili smo šećer.Adaptitano joj dajem jer nisam imala toliko puno mlijeka da bih je cijeli dan hranila sa izdojenim,a nakon što je naučila na flašicu,siku nije znala sisati.Samo bi se oblizivala i čekala da mlijeko ide samo.Tako sam joj povremeno nudila i jednom je konačno prihvatila sisati,ali ona ni dan danas ne izvuče onako do kraja.
Ona traži sama jesti otprilike svaka 3-4 sata,počinje plakati.Otkad smo uveli siku,hranjenje zna bit i nakon 2 sata,jer vjerojatno ne podoji previše.Ali nije mi to problem.Evo,danas sam je stavljala na siku, i to desnu,jer lijevu uopće ne voli (nju sam malo izdajala),i sad prije 10 min je počela plakati,pa smo joj dali još i bočicu,jer je očito da je bila gladna.Pročitati ću one tekstove što je Litala predložila,a vi ak imate još koji dobar savjet-TU SAM!!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma