zanima me jel može maxi cosi cabrio fix na easi base ili mora ići na easi fix?
zanima me jel može maxi cosi cabrio fix na easi base ili mora ići na easi fix?
na obje
a može se i pojasom pričvrstiti bez baze
znam da može pojasom , tako imam sad, no kupila bi bazu (easi base je jeftinija, pa me zanimalo..)no smeta mi onaj pojas preko nogica (osobito ako su hlačice deblje + debele noge...), pa bi s bazm to riješila
EasyBase je jeftinija zato što se ona pričvršćuje pojasom a EasyFix ima ISOFIX prihvatnike. S obzirom da se MC sjedalice i baze uglavnom (naglašavam uglavnom) super montiraju, a ako nemaš namjeru prebacivati bazu iz auta u auto onda ti je EasyBase bolja solucija jer je jeftinija.
hvala, još sam da na burzi uhvatim priliku![]()
Podižem da ne otvaram novi topic.
Da li se može na EasyFix montirati i MC Priori ili na nju ide samo CabrioFix?
MC Priori se montira bez baze.
Dobro, postoji PrioriFix, zar ne?
Nije valjda da ova baza služi samo za CabrioFix?
Da, samo za CabrioFix.
I Priorifix se montira bez baze, on ima svoje ISOFIX kukice.
Malo sam razočarana jer sam bila uvjerena da ću iskoristiti bazu za PrioriFix, ali što se može![]()
Hvala na brzim odgovorima, Amalthea![]()
da li Clio (2. generacije) ima ISOFIX držače (ili kako se već to zove) tj. da li se na njega može staviti Easy Fix baza? pls......
vjerojatno ne, naime u listima se uglavnom pojavljuje tek Clio III generacije, no nije nemoguće da ipak ima. Najbolje je provjeriti uživo.Maya_78 prvotno napisa
mogu izgledati ovako
http://www.vw-privrednavozila.co.yu/...1693534002.jpg
a mogu biti i potpuno skriveni sjedalom. mogu čak biti i skriveni u okomitim prorezima na sjedalu (ali same alke moraju biti horizontalne).
bacit ću pogled!!
puno hvala, i sumnjala sam jer sam i ja nailazila samo na Clio III![]()
A sad na forumu naišla na info da ima...
pogledam pa javim..
još nisam pogledala na svom (lijenost...), ali naišla u međuvremenu na podataka da se ISOFIX sustav uvodi u Renault Clio modele od 1998.
pa valjda (nadam se) onda moja "dvojka" iz 2001. ima?
ima netko Clio iz 2001. pa da zna?
ja pogledala kod mog i NEMA :?agata prvotno napisa
možda je naš neka "lowest" verzija pa zato?