Cure, ja sam totalno razocarana Waldorfskim vrticem
Vrtic je krajnje neuslovan. Dobar dio je u zemlji, a toplo mi je bilo samo dok sam bila u dijelu gdje je probijalo sunce. Spavaona mi se cini jako hladna, duseci su dosta tanki, dvoriste nije ogradjeno, samo "pregradjeno" nekim tankim balvanima, a na moje pitanje da li ce to ostaviti tako kazu da su imali primjedbe i od ostalih roditelja, ali da su ipak odlucili ostaviti tako kako jeste jer jos nikad nisu imali problem tj. da je neko dijete preslo te balvane. Zaboravila sam naglasiti da je iza balvana nizbrdica :shock: Djeca su uglavnom veca i oni se rukovode time da mladji gledaju starije, a kako ovi znaju da tamo ne smiju, ne idu ni mladji. Sigurna sam da bi moje dijete vec prvog dana probalo zagaziti iza tih balvana.
S druge strane, tete su super, hrana je fantazija, pedagoske metode za 10, ako i njih bude kacio vjeronauk imaju u planu da to bude odrzavano poslije radnog vremena tj. iza 5 sto mi je za svaku pohvalu :D Iako mi je sve to jako bitno, takodje mi je bitno da mi je djetetu toplo, da je sigurno... Mislim da mi odustajemo od Waldorfa
I opet smo na pocetku. Mislim da nikad necu naci vrtic koji mi potpuno odgovara