Pokazuje rezultate 1 do 6 od 6

Tema: pedijatar-Sarajevo

white_musk avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno pedijatar-Sarajevo

koji je vaš pedijatar?
    kako ste zadovoljni?
    privatnik ili ?

mi smo u Domu Zdravlja Otoka i samo što s enaviknemo na jednog eto ti drugog pedijatra.
    mislim, da to tako ne bi trebalo ići,sad me zanima
    kako ste vi to riješili...

Nataša,Sarajevo avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Nikako!
    Još uvijek lutamo po potrebi.
    Trenutno smo u Domu zdravlja Saraj Polje - na Vojničkom,
    zvanično nam je dodijeljen dr. Bilalović mada ga ja vodim bilo kome, ko već radi u smjeni.

Navodno je dr. Bajraktarević iz Vrazove hvaljen sa svih strana i važi za dobrog ljekara i stručnjaka, ali ja više ne vjerujem nikom.

Mi smo jednom običnu prehladu zamalo glavom platili zbog površnih pregleda, krivih dijagnoza i pogrešne terapije, i to ne jedne nego 4!!!
    Ležali smo na klinici dvije ili tri sedmice, ne sjećam se više,
    gadno je bilo, baš, baš.

Skoro smo imali tako jednu sličnu situaciju,
    nagla visoka temperatura, sto ljekara, sto dijagnoza i terapija a njemu stanje isto,
    hitna jednom, dvaput, triput
    po pravilu - takve se stvari dešavaju vikendom

Otišli smo kod privatnika na kraju, dr. Lutvo Hodžić.
    Ne kažem da je svemoguć ali je pomogao, nakon 24 sata stanje je bilo neuporedivo bolje.
    On ima malu privatnu ordinaciju, radi i kućne posjete,
    ako ti treba telefon ili adresa rado ću ti poslati.

Strobery Shortcake avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Mi pripadamo DZ Stari Grad, ali nas je naša predobra pedijatrica dr. Hasanbegović-Delić, alias "Dokocica Šfika" koja radi na Podhrastovima (mi živimo 100-tinjak metara dalje na Budakovićima) primila kod sebe. Ja ne znam bolje. Zvala sam dr. Hodžića u par kritičnih situacija (kad nisam mogla do naše pedi), i smatram ga jednim od onih doktora starog kova, sa puno iskustva, ali vazda razveže neku priću tokom posjete, koja nema veze, a ja obično budem jako nervozna jer je dijete bolesno (zato sam ga i zvala).

white_musk avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

e da je meni kod Šefike,ali ne daju mi da se odjavim

Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Mi pripadamo domu zdravlja Mojmilo.
    Prije su nas vodile doktorice ( zaboravila sam prezimena ) Meliha i doc. Azra,ali ih već dugo nema a bile su odlične. Doktorica Meliha malo oštra prema roditeljima ali jaaako temeljita. Sada ni mi ne znamo, ono po sistemu ko se zadesi. A inače smatram da je bolje voditi dijete jednom doktoru koji poznaje dijete i njegov karton od rođenja ali izgleda da je neizvodivo

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Mi smo kod doktorice Šarac na Otoci, ne pripadamo tom DZ-u ali smo se malo preko štele ubacili i svaki put nas baš baš pripazi. Nisam ni znala da ne mozes izabrati pedića kojeg ti hoćeš.
    A za ovako neke situacije, tipa zvagati i izmjeriti bebu, ili onako preventivno odemo kod doktorice Ademović privatno, pregled je 30 maraka, i ona mi se čini ok, samo sto je meni zagovarala dohranu prije šestog mjeseca pa mi odmah nekako opadne u očima .

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •