Pokazuje rezultate 1 do 8 od 8

Tema: treskavica i bolna dojka bez kvržica...help!

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    May 2004

Početno treskavica i bolna dojka bez kvržica...help!

uf, eto opet "problema"....ja se doslovno svaki dan borim sa upalom, sada sam osjetila treskavicu, a dojke mi se čine normalne, nema crvanila, niti oteklina( tu fazu sam imala prije tjedan dana, tako da znam kad su u pitanju kvržice) :/ ....ovo je više slično tome da me boli cijelo tijelo, nemam tempreraturu, a grudi me bole isto kao i tijelo, nema neke točke posebno, i nisu otečene niti crvene.... čitala sam o svim problemima, pa mi to nekako sliči na neku gljivičnu infekciju???

Naravno da ćete reći stavi bebaća cikiti, ali on kao da to osjeća i NEĆEEE, vrišti, a ja plačem..... HELP! :/

stella avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Ja ti ne znam pomoći,ali ti želim da ti ovo što brže prođe,i da se vratite normalnom dojenju!

Mamita avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno Re: treskavica i bolna dojka bez kvržica...help!

Citiraj pietra prvotno napisa
    uf, eto opet "problema"....ja se doslovno svaki dan borim sa upalom, sada sam osjetila treskavicu, a dojke mi se čine normalne, nema crvanila, niti oteklina( tu fazu sam imala prije tjedan dana, tako da znam kad su u pitanju kvržice) :/ ....ovo je više slično tome da me boli cijelo tijelo, nemam tempreraturu, a grudi me bole isto kao i tijelo, nema neke točke posebno, i nisu otečene niti crvene.... čitala sam o svim problemima, pa mi to nekako sliči na neku gljivičnu infekciju???

Naravno da ćete reći stavi bebaća cikiti, ali on kao da to osjeća i NEĆEEE, vrišti, a ja plačem..... HELP! :/
    ja sma nakon poroda imala treskavicu - meni je to bilo stvarno strašno i hororistično nema tog jorgana koji te može smiriti. mogu ti samo reći da je to malo posljedica stresa koje sve preživlajvamo nakon poroda.
    meni je prošlo kako je i došlo.
    prvo se smiri, popij topli čaj od kamice, probaj se malo opusitit pod tušem ili već neke druge metode koje znaš pa voliš primjenjivati za opuštanje. :D
    jer ne zaboravi da su naše bebe male antene, svaka i najmanja nervoza se prenosi na njih i one to osjete.
    znači prvo pravilo uspjeha dojenja jest tvoj mir.
    i nemoj plakati, pomisli na divno biće koje držiš u rukama i na sve trenutke koje ćete još zajedno proći. i one lijepe i one teške, a vjeruj mi bit će i težih nego sad.

odmak...glede gljivica. iz ovog što si napisala nemogu skužiti da li imaš gljivice ili ne, možda bi se trebala javiti liječniku za svaki slučaj.

Osoblje foruma emily avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

meni ovo zvuci kao gripa

Osoblje foruma emily avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

da li osjecas da je dojka tvrda i puna mlijeka?

stella avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Pietra,imaš pp.

Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Kod mene se isto desilo, desetak dana po porodu. Mislim da je samo u pitanju nagli dotok mlijeka. Da li je bolje nakon podoja? Probaj tusiranje toplom vodom.

Datum pristupanja
    May 2004

Početno

Cure, mislim da je u pitanju nerka viroza ili "odgovor organizma" na neprospavane noći i iscrpljenost... ... sva sreća cice nisu buknule, održavam ih i dalje masiranjem i izdajanjem.... i MM pomaže ....uključio se u akciju

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •