dakle opet problem sa sklapanjem stendera-cetvrtak ujutro(26.11.)
Klamarica![]()
dakle opet problem sa sklapanjem stendera-cetvrtak ujutro(26.11.)
Klamarica![]()
a da probate vi organizirati to sklapanje štendera u srijedu navečer?
ne moze jer su stenderi u skladistu, a prostor preuzimamo tek u cetvrtak ujutro
a onda barem u 5 ujutro![]()
četvrtak je ipak radni dan, i malo tko može uzeti slobodno za sklapanje štendera tak da se bude s tim i dalje kuburilo (pogotovo ak' klamarica i ekibudu spriječene)
Ne mere, primopredaja je (najčešće) u pola devet, kada dolazi i kombi sa stvarima.
ma znam, zezam se
OT si dobila moj mail poslan u petak nekaj iz 11 sati?
evo me...
Pokušat ću doći odmah ujutro, ali neću znati točno kada do dan-dva prije jer mi stalno mijenjaju raspored na poslu...možda ću moći u pola 9, ali postoji mogućnost da ću moći tek oko 11...jel' to prekasno? :/
Pokušat ću se zamijeniti na poslu za smjenu pa i ja uskočim sa klamaricom sklapati štendere.
Ako se zamjenim, a nadam se da kolegica neće praviti probleme mogu doći u 9 ali ostati samo do 11.30 jer jurim na posao u Zaprešić!
Super, jos cu se javiti kada tocno saznam kada sam slobodna...![]()
Dora06, svaka pomoc mi dobro dode...ako mozes, bilo bi super, hvala!![]()
klamarica i Dora06 - i ja sam vam spremna pomoći , ali isto još ne znam hoću li biti slobodna u četvrtak ujutro ili popodne
našla sam čak svoje imbuse![]()
samo ti nama dodi...![]()
![]()
Juroslav prvotno napisa
sad vidla, dobri su![]()
ma ne taj, onaj drugi kojim te pitam je li to - to (5 znamenki)Frida prvotno napisa
(Sorry kaj ti zachatavamo topic, Iv - ali barem je pri vrhu)
evo odgovorila sam ti, gužva u inboxu pa previdim hrpu stvari.![]()
Evo i nas ovaj put sa imbusima(ako treba jos ljudi za stendere ako ne onda dodjemo vbez imbusa).
Evo i nas ovaj put sa imbusima(ako treba jos ljudi za stendere ako ne onda dodjemo vbez imbusa).
Dogovorila sam promjenu smjene za četvrtak tako da dolazim u četvrtak ujutro!
A kakve bi ja to imbuse trebala donjeti :? ima neka određena veličina, moram se opremiti na vrijeme![]()
šestica!
:D
super, oborit ćemo sve rekorde u sklapanju štendera...
![]()
Vidimo se u 9...![]()
jesmo, jesmo...
hvala cure...![]()
Drage moje, hvala vam na savršeno obavljenom poslu![]()