-
Što ću sa Suprefactom!
Drage moje!
Pošto sam trudna Suprefact mi više ne treba. Ali ima jedna caka. Ja sam već stavila gore pumpicu i istisnula onaj prvi zrak. I to je to. Ostatak bočice je pun. Ovo mi neće uzeti u ljekarni sigurno. Fragmin i Ovitrelle su uzeli natrag. Što da radim s ovim? Šteta mi je nešto tako skupo bacati, a opet samo stoji. Ako netko od vas ima povjerenja u mene ( da nisam koristila spray u svom nosiću ) voljela bih ga nekome pokloniti. Javite se ili savjetujte što da s njim učinim.
-
hvala bogu da ti ne treba :D
stavi ga u frižider i pokloni ili prodaj za pola cijene prvoj koja ti se javi.
kak hočeš.
a ja ti želim sve najbolje i puuuuuunooo veselja
-
Super :D " I još onda te novčeke donirate u udrugu Roda - to je bila prije neka ideja, ali ne znam koliko je zaživjela u praksi.
-
Evo, nitko se nije javio.
AKO NEKOME TREBA SUPREFACT NEKA MI SE JAVI.
-
poslala sam tvoju adresu jednoj curi, pa čekam da se javi ili tebi ili meni......
-
ja isto imam 2 polu potrošena, tko treba poklanjam
-
jel ima tko suprefact za pokloniti tj samo malo dok curi nestigne .malo je ciklus uranio pa je sad u "frci" za par dana.hitno je pa ako ima tko moze i na pp
-
-
-
Laky...zlato naše...
Ružice...
nasmijala si me...ovo je topic star godinu dana otkako je otvoren...
-
-
-
nema na čemu strangy
-
bas niko ?
-
strangerica imam ja, još možda četvrtina ili trećina bočice, ali je otvorena od februara. Doduše svo vrijeme je u frižideru. Nisam sigurna može li se još uvijek koristiti
-
mislim da moze ako nije izasao rok
-
Evo Ninatz imas pp, Laky i tebi hvala jos jednom
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma