-
Imamo problem
Julianu je sad 3 mjeseca i 10 dana. Do sad osim mog mlijeka nije probao nista drugo. Dojen je na zahtjev i nismo imali nikakvih problema do veceras.
Problem je sljedeci- kad zeli jesti- stavim ga na siku- sise par minuta i pocne plakati- onda mu ponudim drugu- sise par minuta i opet pocne plakati. malo ga nosim i umirim- opet mu ponudim prvu - sise par minuta i opet plac...tako citav dan. Nakraju sam uzela izdajalicu i izdojila bjednih 20 ml u pola sata iz oba dvije dojke!
Probala sma se izdajati i rucno- ali isto nije izaslo nista vise od par tankih mlazova (iako mislim da u izdajalici nije problem- jer sam jednom uspjela u 20 minuta izvuci 140 ml a to je bilo kad je Julian imao 6 dana).
Koji bi mogli biti uzroci nestasice mlijeka- prehlada?, menstruacija? ili su mozda zubici u pitanju?
Julian vec 2-3 tjedna prespava po 7-8 sati u komadu- znaci bez dojenja- mozda je to uzrokovalo manju kolicinu mlijeka?
Cure pomozite mi jer ne znam sta da radim! Juli je sad zaspao ali znam da je gladan- a ne zelim prijeci na adaptirano- osim ako bas moram!
I da- do sad je lijepo napredovao rastom! A dnevno ima jednu-dvije pokakane pelene, a zna se dogoditi da jedan dan preskoci-tj. da nema stolice.Mokre pelene su uredne.
Hvala na bilokakvom savjetu!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma