Lena, buckići![]()
![]()
Franu~~~~~~~ da se što prije riješi tih šmrkljica.
Što se tiče straha od kakice, uf... sretna sam da nas je to zaobišlo, Lana se smije svojim proizvodima.
Lena, buckići![]()
![]()
Franu~~~~~~~ da se što prije riješi tih šmrkljica.
Što se tiče straha od kakice, uf... sretna sam da nas je to zaobišlo, Lana se smije svojim proizvodima.
buckići su zakon, bili su kod nas dan ili dva nakon početka operacije odvikavanja - došli su s punim ruksakom robice, kahlicom i daskom za WC![]()
![]()
mislim da ćemo mi pričekati još neko vrijeme - dok se ne vratimo sa skijanja - dođe mi zlo pri pomisili da moramo na WC dok je u skafanderu ili ako ga popiša dok smo vani![]()
balavcu franu- sjćate li se kako smo ga zvali bananamen ?????
trudnice drage - samo hrabro naprijed :D
Dobro jutro svima!![]()
Nakon sto godina uspjela malo škicnut na Ljetne bebe i vidim da ima novih trudilica! :D
Larita i Storma čestitaaam!!!a našim "starim" trudilicama i svima ostalima veeelika pusa! Dječica su vam prekrasna!
![]()
o Loona... long time no see...![]()
hvala ti na čestitkama... kaj ima kod vas, kak je curka?
u petak idem kod doca, držite fige da je sve u redu... a muka mi je za pop***** već danima![]()
![]()
Između selidbe i posla nikak ne stignem...![]()
Curka ima šarlah..odnosno, vele da je šarljah iako nisu baš ni doktori sigurni..Danas će biti gotov nalaz brisa grla pa ćemo vidjeti..
Držim fige da sve prođe ok!
šarlah a ne šarljah![]()
a jadna, pa di je šarlah pobrala![]()
ne znam..u vrtiću ga nitko nema... :?
i ~~~~ Viti da što prije boleština ode.
Nešto sam propustila , a gdje se selite?
Larita, suosjećam se s tobom, vjerujem kako ti je, samo neka što prije prođe.
Držim fige za kontrolu.
samo u drugi kvartEna prvotno napisa
![]()
Joj, da šarlah čim prije prođe ~~~~~~~~~~~~~~
svima ugodan vikend![]()
Također!![]()
A Nitici i ovdje želim sretan ročkas!!!![]()
Bila danas na ultrazvuku, sve je u redu, bebica je teška 1800 grama.
E da, definitivno je odlučeno, malena će se zvati Dora.![]()
Ena, Dora mi je prekrasno ime, i to nam je ime u najužem izboru za drugu bebu, ako je bude i ako bude curica...
Super da je sve ok!
Inače, dobili smo Vitine nalaze i izgleda da nije imala šarlah jer streptokok nije izoliran u brisu grla...Antibiotik smo popili ali sad me muči - što je to onda bilo ako nije bio šarlah?? :?
loona, drago mi je da si opet sa nama!
vita![]()
dori, isto jedna mala![]()
Ena, trudnoća ide ok, već je 25.-ti tjedan :shock: ne mogu vjerovati!
I ja sam bila na UZV-u, kako sad stvari stoje cura je :D
Pa ne nogu vjerovati za Vitu, kaj nisu trebali prvo napraviti nalaze, pa onda dati antibiotik :? . Pa i gdje bi uopće pokupila šarlah?
Pozdrav svima!
helouuuuuuuu
mi smo nakon antibiot. krenuli u vrtić i izdržali 4 dana, evo već tjedan dana opet ne ide i sutra idemo na Rebro na pregled i čitaj: displejsment - po naški čok-čok-tako mi rekoše![]()
jel tko bio :?
loona,![]()
mamaineven, čestitam na curici!!! :D Pa to je super kombinacija, braco i seka!
Moram priznati da sam više uživala u prvoj trudnoći, ova druga je puna nekakvih popratnih tegoba i uglavnom sam loše raspoložena.
Bojim se kako će se to odraziti na bebu.
kovke, ne mogu ti pomoći jedino poslati ~~~~~~Franu da što prije ozdravi.
Lana je relativno dobro, no već nas dugo muči šmrkljavi nosić i kašalj.
Dan dva bude dobro, sve se smiri i onda opet počne curiti nosić i sve ispočetka.
Dobili smo nalaze u četvrtak, nalaz uredan, još jedna curka.
I naravno, još nismo odabrali ime![]()
Lenči više ne povraća, kaže ona "pozdravila sam" ali je sad "pohlađena"![]()
...koliko trudnica kod vas!...![]()
jutros nam je nasa draga babysitterica otkazala cuvanje!
dobila cura posao za stalno blizu svoje kuce-u jednom privatnom vrticu!
pretpostavljala sam da ce se kad tad ovo dogodit, al me svejedno dosta pogodilo!!
dobra stvar je sto imamo mjesto u jaslicama, i sto ce S. bit kod nas jos mjesec dana!!
moram priznat da sam se malo uljenila!ovak ujutro ja spremim samo sebe, zgibam na posao, a skoro sve oko Nike preuzme S.
sad ce biti ranije dizanje, navlacenje oko oblacenja, umivanja i cukanje pjesice ili po tramvaju do jaslica!
znam da 99% vas muku muci isto sa tim, al kao sto sam napisala-malo sam se razmazila i koma mi je kad si zamislim na sto ce to licit!!
jos kad je suho-sve 5, al po kisi i snijegu-brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!!
ma, bas sam u bedu!!
Mama Natasa prvotno napisa
![]()
Čestitam za curku!!!!! :D
bucka, početak je najteži ali brzo uđe u kolotečinu i postane normalno.
Lana je danas ostala kod kuće, imali smo burnu noć.
Ružno je kašljala, a izgleda da je i ružno sanjala jer je plakala u snu.
U jednom trenutku se probudila i rekla da je sanjala da je dobila pikicu i da je davala bubamare (tako kažemo kada ide dati krv iz prstića).
Stvarno ružan san.
Ovo je prvi put da je rekla što je sanjala.
Helooooo! Evo mene malo do Vas. Čestitam svim trudnicama!!
Ena - Dora mi je prekrasno ime. Matija ima frendicu u jaslicama koju zove Doja.
Nataša drago mi je zbog nalaza!! :D
Loona kak je u novom kvartu?
Kovke M je često išao na čok čok, to ti je izvlačenje sekreta iz nosa sa cijevčicom (ak se dobro sjećam da se taj postupak tak zove).
Mi smo ok! (kuc kuc) Idemo skoro cijeli mjesec u jaslice uz malo curenje nosića, ali naučili smo kako ga ispuhati, pa nam je puno lakše.
Matija zna skoro sva slova i brojke, opsjednut je bojama, pričama i pjesmicama. Više voli slušati muziku i plesati nego gledati crtiće i kad gleda to je 10 min Tonka Bonka. Teta kaže da je intelekutalno jedan od dvojice najnaprednijih u svojoj grupi. Jedino nikak da se riješimo pelena, ali to ćemo u dogovoru sa tetama u proljeće.
Eto tak ja sam malo odužila...
E, da Romina za tebe jedna velika![]()
Bravo za cure!!!!
Bucka, mogu si misliti kak ti je... Ja tvrdim da mi je teta čuvalica jedina komocija koju imam, jer nemam bake i dede i nikog drugod da mi bilo kaj pomogne (osim mm). Hoćete li tražiti nekog drugog?
Fran, Lana ozdravite nam brzo![]()
Ja o ovoj trudnoći uopće ne stignem misliti, kad se sjetim kako sam se s Nevenom proučavala, gledala trbuh svaki dan. Sad niš ne stižem, jedino stignem slagati kilice.
Inače, u subotu idemo na Svetog Nikolu i Neven je već sav van sebe, jedva čeka. I ja se veselim :D
Joj, Bucka znam kako ti je. Ja sam se isto tako fino navikla da je moja mama uvijek tu, pazi i mazi Nevena a ja nemam brige, da kad se sjetim da moramo upisati Nevena u vrtić uopće ne znam kako će to izgledati.
Mama Nataša, super za nalaz i curku :D
Evo kolega mi je jučer dobio kćer, drugi isto čeka kćer, pa i sve mi ovdje, izgleda da imamo epidemiju curica. Neka, neka![]()
Nitica, kaj tvoj gleda Tonka bonka? Super kaj ga sve tak interesira.
Inače, moj Neven traži crtiće, ali se na svaki rasplače, i to onako jako da se ne može smiriti. Ako gleda Fifi onda je jadni puž, ako gleda Teletabise, onda kamo je nestalo sunce, nema ga više pa u plač, na Tonka bonka se toliko rasplakao da su to bile drame. Ne znam zašto ga to tolko dira :/ .Inače nije baš osjetljiv, mislim mi smo na selu, vidio je kolinje i sve čari seoskog života. Kako vaši stoje s tim :?
o koja živost ovdje :D
znači tri curke nam stižu... super...
ja sma bila u petak kod doktora i sve je Ok, srčeko kuca, sve je tamo gdje treba biti...
kovke, mi smo bili na čok-čoku nekoliko puta... nije ugodno, cjevčicom se izvlači sekret iz nosa, grla, sinusa, gdje god ga valjda ima... poslije je lakše, bar neko vrijeme.... :/
ja sam išla privatno, kod svog nekadašnjeg pedijatra i njega imam samo za to jer ga lara naravno ne može vidjeti poslije prvog čok-čoka...
svim bubanima da što prije ozdrave....
Gleda kad se sjeti (uglavnom jednom tjedno) i obožava te likove, pjava naslovnu pjesmu i razgovara sa njima. Imamo i dvije slikovnice TB koje često čita. Ne boji se likova iz crtića, ali ih niti ne gleda...Jednino kad sluša Zeko i potočić ponavlja "jadan zeko, pače i tjaži mamu..."mamaineven prvotno napisa
a kak je on nježna dušica... Laru to ne dira...mamaineven prvotno napisa
jedino odbija gledati jednu epizodu pčelice maje jer se pavo pojavi tek na kraju crtića... kad počne ta epizoda odmah viče "mama, makni, tu nema pave"![]()
nika ce izgleda uskoro krenut na privikavanje u jaslice!! :/
sa odvikavanjem nam ide dosta dobro, a od petka spavamo sami u sobi!!![]()
nika zaspe u svojoj sobici i tokom noci kad se probudi ili ja odem po nju ili dodje sama kod nas i natavi coriti!!![]()
ps. mi gledamo svasta: fifi, mifffy, jagodicu bobicu, pepeljugu, pika, bozicno svjetlo, kiko i kika, baby einsteine...
Mi smo već toliko razvili koncentraciju da gledamo i filmove tipa Lav iz Oza, Palčica, Uskrsni zec isl koji traju do 50 min.
Ostalo Fifi, Jagodica, Pepa, Medvjedići dobra srca, Mumini, Maja, Piko...
Mi trenutno opet gledamo non-stop Jagodicu Bobicu i to zato što sad skupljamo sličice Jagodica Bobica.
Jučer je mm rekla da kad će biti mala da će biti Jagodica Bobica i imat će peseka Flekija i macu Kremšnitu.
U autu se stalno vrti cd sa pjesmama a navečer se čita slikovnica o... zna se... Miffy.![]()
i mi skupljamo sličice...
lara je bobica, teta je lana banana, a mama je voćko zloćko 8)
a miffy nam svima na nos izlazi![]()
bucka i nika, sretno s jaslicama....
I mi skupljamo Jagodicu, a skupljali smo i Fifi. Ipak mi se čini da to više veseli mm i mene, nego Tiu.Ona je i tako po cijelom stanu poljepila ljepice ( ili ti ga naljepnice).
Mi ništa ne skupljamo. Jagodica ga uopće ne zanima, a imamo brdo knjigica Miffy i sve su mu bez veze. Uopće ga ne zanimaju. Vjerojatno misli da su za curke.![]()
Evo i mene. Asja je proslu sedmicu bila bolesna, pa sam bila kuci sa njom. Toliko je hroptala, da sam imala osjecaj da su joj glasnice potpuno zatvorene i da ne moze doci do zraka. Jedva sam docekala jutro, da je odvedem doktoru. Srecom, nista ozbiljno, samo jaka upala grla (a bila sam se pomirla sa upalom pluca, kako je strasno zvucalo to njeno disanje). Danas opet na poslu, rjesavam zaostatke i kontam da mi tek sada treba bolovanje, toliko se osjecam iscrpljeno i umorno.
Sto se tice crtica, mi vodimo rat oko toga. Ona bi mogla gledati cijeli dan i stalno vrtiti jedan te isti crtic (Jagodica Bobica).
I da, Natasa, znala sam da ce sve biti u redu. Sad uzivaj![]()
Puse svima, trudnima, netrudnima, i wonnabe trudnima.
Leki, vidjela sam te "tamo" pa sam baš pomislila kako te dugo nema.
Glavno da je ljepotica dobro...
Trudimo se da gledamo što manje tv pogotovo jer je kod tete čuvalice tv upaljen cijeli dan... Ali omiljeni su Piko, Pčelica Maja, Tonko Bonko i Pingu.
I Miffy naravno, po cijeli dan slušamo i već znamo oba cd-a napamet.
Najslađa je kad uzme dvije šuškalice (dobila ih na Egmontovom štandu, one za američke navijačice) i onda pleše s njima uz pjesmice.
Skupljamo knjige- i opet Piko, Miffy a po novom Petra.
Da mi je znati kak su se vaši klinci zarazili sa Miffy...Morat ću skupiti svih 5 slikovnica koje imamo i podijeliti ih vama.
ne samo klinci... ja malo prije radim i pjevušim "ja sam vila, imam krila"Nitica prvotno napisa
![]()
zarazili smo se predstavom i CD-om, a tek onda i slikovnicama...
[quote="Larita"]Nitica prvotno napisa
Također!!! I ne samo ja, već i mm.
U vrtiću je prava miffimanija, netko je donio cd i sad se cijele dane vrti. Jadne tete.
Najviše vole 'Duh' tada se igraju da su duhovi. Lana mi tada ponosno pokazuje kako može pucketati prstićima.
Osim slikovnice, Lana traži da joj čitam i dijelove pjesmica iz žutog prospektića što su dijelili u kazalištu.![]()
A slikovnica Petra je super, nju imaju moje nećakinje, kad ju nađem svakako moram kupiti Lani.
kako sam uspjela izvesti ovo sa quotanjem, svaka mi čast![]()
Ok, moram priznati da nismo bili na Miffy predstavi, ali ne znam koliko bi ga zanimalo kad on miješa Miffy i Fify.Njemu je to jedno te isto....Bili smo nedavno u kazalištu i izdržao je 10 min. Stalno je govorio "neću tu biti idemo mi van". Do daljnjega odustajemo od toga.
Inače kod nas u grupici svira Jacques, neki dječji zborovi, a u novije vrijeme božićne pjesme.
PLIZ, PLIZ, PLIZ Može malo vibri?
Danas od 12.20 pa do 14 polažem stručni!
Nervozna sam ko pas
bucka prvotno napisa
bucka, kako ste ju dobili da spava u svojoj sobici?
Da li je sama od sebe odlučila ili uz vašu pomoć?
Mislim da će to kod nas ići malo teže.
Lucky, puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~.
Moj Neven govori da je od sad kinderbed bebin, a on će spavati s nam u krevetu. Toliko o tome kako smo ga naviknuli na njegov krevet. Stvarno ne znam kako ćemo svi četvoro u istom krevetu, je 2*2 m, ali ipak :/