-
Ja sam jedna od onih mama koje su mjesecima razbijale glavu o tome kad upisati dijete u skolu. Moj sin je rođen krajem 3. mj. Iako je znao i stampana i pisana slova , bio u stanju pročitati i prepričati slikovnic ili strip, znao zbrajati i oduzimati do 20, znao i što-šta drugo, odlucili smo dijete poslati u skolu slijedeće godine iako je on zelio ici.Ali on je to zelio i u dobi od 3 god.
Tko moze reci da je dijete rodeno 31.03. spremno za skolu , a ono rodeno 01.04. nije?! Granica mora postojati , ali se za svako dijete odredjuje individualno. testovi na koju saljemo djecu su smijesni! Nisu se promijenili od dana kad smo mi kretale u skolu , a skola se jako promijenila.Kolicina znanja i vjestina koje moraju klinci steci je ogromna.
Svaki roditelj treba sam prepoznati trenutak kad je njegovo dijete sposobno procesiurati podatke koje bi trebalo usvojiti.
Osim toga, svi s kojima sam kontaktirala , a imaju veze s prvasicima , jednoglasno su bili za polazak u skolu s navrsenih 7.
U splitu nije nikakav problem odgoditi upis djeteta. Cak i da se dijete ne prijavi na testiranje za upis u prvi razred, sto bi se dogodilo?
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma