Stranica 1 od 3 123 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1 do 50 od 149

Tema: ZPB 2005. (24. dio)

NINA80 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

neznam jesam li pričala al ponovit ću pošto nisam sigurna a neda mi se pregledavat postove-kako nam je Mateo ovo ljeto izmaglio pred :shock: zdravim očima.Večeramo u hotelskom restoranu kak je bio švedski stol ode mm sebi po klopu a ja i mali pijuckamo sokić za stolom i sjeti se on da će ići do tate i pustim ga,i dobro vrate se njih dva s klopom i sad ja idem uzet za sebe a oni ostaju za stolom,kak je nastala gužva vračam se za stol gledam nema :shock: djeteta pitam mm gdje je veli on pa otišao je k tebi a ja kak meni, :shock: nije samnom, :shock: kak si mogao ...i trk tražit ga po sali :shock: ,nigdje djeteta što je još gore restoran je bio na katu znači ak češ kam van moraš stepenicama,nema ga nigdje ,ni na terasi spustim se u prizemlje vrata otvorena i van lijevo desno nema ga umrla sam,pomišljala sam na najgore ,100m dalje parkić i zamislite on tamo vrti vrtuljak prisjela mi je večera,more i ljetovanje!!!!!! Mali tren nepažnje i dogodi se strahota

Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Nina mogu si mislit. Odmah se sjetim male Maddie (iako vaš slučaj nije isti)
    Ja se stalno bojim kak ih je 3 i zvrkasti su da mi se neki ne istrgne i ne podjuri pod auto

NINA80 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

koliko te to samo košta živaca! svaka ti čast treba troje pohvatati! kak se šetate,jesu još u klicima,teško mi je zamislit!? očes ih dati u vrtić kad ti istekne porodiljni?DA, prvo što sam pomislila da ga je netko ukrao pošto je tamo bilo sve puno stranaca uf bolje da zaboravim nije nimalo ugodno

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Nina-fakat horor priča :shock:
    A što se tiče klinaca od MB-oni već idu u vrtić,a ona radi.

Paulita-ako te mogu malo utješiti-u našem albumu imaš dvije fotke na kojima Roko ima hematome po licu. U dva dana je pao dva puta,izgleda kao da ga je nešto pregazilo,užas,a oba puta je bio samnom, bio mi je totalni bed,držim ga za ruku na ravnom,a on padne kao daska.....strašno!

Inače-Roko je zaista ovih dana neprepoznatljiv,dobar za poželjeti,e sad...što je uzrok tome...pod:
    a) zvijezde su se poklopile i Mars je u Jupiteru
    b)netko je maknuo urok s njega
    c)svi smo se skulirali i puno smo zadovoljniji pa je i on bolji

Zaokruži točan odgovor

Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

ja bih zaokružila
    d) on je bolji od zvijezda, zraka, faza, jupitera, marsova i svegaostalogštovećdjelujenatunašudjecu, pa ste se svi skulirali i puno ste zadovoljniji

taj je obično kod nas u pitanju

NINA80 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

bit ce C točan odgovor!!!! Nisam znala hvala Trak sory Modesty nisam znala to mi je negdje promaklo

Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Trak ja bi rekla b
    Nina nema beda. Nikad neidem sama u šetnju. I to mi je bed kad vidim mame sa singletonima kako iz vrtića idu ravno u parkić ili bilo kamo kamo im se prohtje

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

I ja bih rekla da je tocan odgovor C

Trak jos uvijek ne jedes na vecer?
    Ima vec kakvih rezultata?

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj mama27 prvotno napisa
    I ja bih rekla da je tocan odgovor C

Trak jos uvijek ne jedes na vecer?
    Ima vec kakvih rezultata?
    Ne jedem tek treći ili četvrti dan,tako da još nećemo o rezultatima , javim ja već kad bude!
    mama27-super za Vanju,velika cura :D

Točan odgovor bi bio po mom b) ali ne vjerujem u uroke tako da je vjerojatno kombinacija a) i c)

Stijena-ni tvoj odgovor nije loš

Mial-jel prošla sahrana?

A gdje su Splićanke sigurno opet skitaju po svijetu

NINA80 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

TRAK jel to neka dijeta s imenom ili samo paziš što i koliko jedeš? Htjela bi pohvaliti svog sina,bio je do 16h u vrtiću zatekla sam ga u igri kuhao je kavicu prijateljicama viš kak on zna šta treba,mamino djete! spavao je,pojeo tanjur graha :shock: u to mi je teško povjerovat... :D za VANJU MODESTY tvoji trojčeki pravi božiji blagoslov

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Nina-stvarno super za Matea
    Ma nije to nikakva dijete,samo umjesto da tri puta ručam-ručam jednom,a ne jedem ni tokom dana bez prestanka kao do sada .

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Ajme, nemojte me plašit s tim iskakanjem iz kindača. Leda se sad uredno sjedne kada se probudi i diže se na koljena držeći se za ogradicu. Kada skuži noge, počet će na njih i onda bi i mogla iskočiti..... :/ Lovro se kasno digao na noge, pa smo ga već bili prebacili u krevetić, tj. jogi na pod.
    trak, vidjela sam sliku malog ratnika. Ja bih trebala staviti sliku čvoruge veličine oraha na čelu. Pao i tresnuo u rub vrata od ormara.
    Meni je najgluplje kada se bake, none, i ostali drže ko žandari, kao da mi njima nikada nismo pali Moš´ mislit I Lovrova glava je četvrt bosanska
    mb, meni je teško s njima dvoje i ja isto puno puta pomislim kako je super onima koji s jednim idu svakamo. A kako ti s troje....

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Djeca spavaju :shock: Ledi je vrijeme iako brijem da će se uskoro probudit jer je propustila popodnevni spavanac, a Lovro je danas spavao do 10 pa je također propustio svoj popodnevni. Kad sam sjela na komp došao je do mene, tražio ciku i zaspao na njoj :shock: Stavila sam ga u krevet i za pol minute je bio u zemlji snova.

Danas smo bili vani, Leda u marami, Lovro za ruku i pas na vodilici. I prolazi jedan susjed koji ima uvijek neke biserne izjave i kaže "bome ste se okovali" Ja kažem "nisam, djeca nisu okovi". Kaže on "trebao bi vas muž nagraditi za ovo" Ja kažem "ne brinite se vi za moje nagrade" Na to on "da vas ikada prevari, trebali biste ga objesiti" :shock: Mislim stvarno.....stariji je čovjek pa nisam htjela ništa komentirati, ali zaista čime se neki zabrinjavaju....

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Paulita-e jesi me nasmijala
    Susjed je fakat debilan,takve ne podnosim
    To je nešto u stilu naše spremačice u stubištu-uvijek se nađe nešto prokomentirati,a nitko je ništa nije pitao i svaki put mora pitati "A gdje je sin,a gdje ideš,a gdje ti je muž?" ,a ženu uopće ne poznam dugo,čisti možda godinu dana. I još mi je rekla da je čula kak se kod nas uvijek galami :shock: ma užas !

haribo avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

Citiraj traktorka prvotno napisa
    Jedina zamjerka je kod prehrane,samo bi uvaljivala slatkiše i sokove
    i ja cu ovo citirati!
    prosle nedjelje su svekiji bili kod nas
    naravno dosli sa vrecicom u kojoj su bili slatkisi ne puno ali meni bi bilo draze da su donijeli krusku, mandarinu...
    igramo se svi petero u djecijoj sobi i Kristijan trazi na wc da bi kakao, stavili ga na wc i ne ide...muci se i drzi za stomak
    sva sreca da smo par dana prije uzeli na preporuku ljekarnika u ljekarnoj sredstvo ako bi doslo do zatvora (kao da sam znala, kupila sam to jer Kristijan od kako je na odvikavanju ne kaka po 3 dana)
    stavili smo to u guzu i Kristijan je uspio kakati nakon par minuta
    svi sretni jer se dijete olaksalo a moja sveki ce sapcuci "Jel mu sad mogu dati ono?" (mislila je na ono iz vrecice-cokoladice, kinder jaje...) MM i ja

i sad ti njima povjeri dijete na cuvanje

Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Ja prijavljujem jednog velikog (samo) maminog dečka, koji spava (skoro) čitavu noć, ne piški i ne kaka u gaće više uopće, ne traži se nanašati - oooogroman je i čovjek ne zna za što bi ga uopće primio da ga nosi, sam oguli mandarinu i pojede je cijelu :shock: , sam skida cipele i jaknu kad se dođe doma i odmah odlazi u kupaonicu prati ruke :shock: :shock: :shock: , jede SVE pomalo, nekad čak i po puno i sam za sebe govori da je "debeli"...

I još na to sve skupa sinoć kad smo išli spavati pita me: jel ti mogu pusu dati, mama? :shock: :shock: :shock: , a ja uslijed šoka koji je trajao i trajao i nisam mogla doć k sebi kažem - naravno, pa ti to jako svoju mamu voliš, a on ponovi: "jako volim mamu soju"

E a sad prijavljujem da mirno mogu umrijeti sad kad sam i to dočekala od svog sina ....

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Stijena-to je definitivno onda neki Mars u Jupiteru

Moj još spava,a ima izljeve ljubavi za nepovjerovati,samo bi se mazio i ljubio,mm viče da ću napraviti šlapu od njega. Baš me briga-uživam dok traje

Btw. Stijena nemoj ni pomišljati da umreš-znaš kakva nam je organizacija

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

8) Nije baš po svijetu ali...
    wana je u Opatiji do večeras.
    Ja sam jučer bila u Ninu na snimanju TV spota. Ne, ipak me nećete gledati na televiziji...

Stijena - tvoj 'izvještaj' je stvarno za izazvati zavist.
    Jedino na čemu ti ne zavidim je onaj dio o izljevima nježnosti. Ako se sjećate, Lovre je od prvog dana takav: poljubi me i zagrli milion puta dnevno, zove na 'mazikanje', traži da ga MM i ja 'u sendvič' ljubimo i sl. Prava maza...

Svima ostalima (jako slabo sam pohvatala sve o čemu ste se raspisale)

**mial** avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Bokić!
    evo napokon i mene. morala sam vas prvo sve iščitati. baš ste me nasmijale i opustile, pravi ljek za moju umornu i tužnu dušu.

haribo pitala si jel iznenada pa sad i je i nije. prije 3,5 mj su otkrili rak koji je metastazirao na mozak ( grozno ), al se bio oporavio i onda pogoršanje i kako to već ide s ovom groznom bolesti. utjeha nam je jedina što ipak nije sve predugo trajalo jer su ti bolovi katastrofalni. teško je za svakog, al kad ti neko je drag i priraste srcu onda je koma.
    u ova 3 dana sam se natrčala , trebalo je sve izorganizirati, pa onda još i zbrinuti djecu, podojiti, pomoći sveki, hrpa ljudi je prošlo kroz kuću - posluži . . . evo i to je prošlo al sad osjećam da sam iscrpljena do zadnjeg atoma snage.

hvala što ste mislile na mene svima

Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

mial

Mare, ja za Patrika ne mogu reći da i on nije maza - voli se maziti sve u 16, ali to je do sad uvijek bilo frajersko maženje tipa sjedio bi mi u krilu do besvesti i stenjao od uživancije, ne bi mi dao da mrdnem, moje ruke obavezno moraju biti tako kako ih on namjesti, strašno voli da se uvaljamo u krevet što u moj "vejki" što u njegov "maji" (dajte si zamislite tu scenu ), ali pusu sam uvijek dobila, al sam ju svaki put morala sama užicat. Već sam razvila taktiku žicanja kao da me buba pa nek mi da pusu , nikad se do sad nije sam sjetio.

Al ovo jučer me naprosto odušeeeeeeviloooooo, da je konačno izverbalizrao tu svoju silnu ljubav za svoju majku

josie avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

ma vidi ti ove splićanke kojim glamuroznim životom žive. 8)
    a mi tu na kiši...

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj josie prvotno napisa
    ma vidi ti ove splićanke kojim glamuroznim životom žive. 8)
    a mi tu na kiši...
    Potpis

Mial-drago mi je čuti te

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Citiraj josie prvotno napisa
    ma vidi ti ove splićanke kojim glamuroznim životom žive.

**mial** avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

ma mislim pa ovo zbilja nije u redu
    mame sinova se hvale kako se maze i ljube , a mene moja kćerkica šora ko luda, neda mi da ju ja vozim u vrtić , neda mi pusu, jučer je izjavila NIKO MENE OVOJ KUĆI NEVOLI :shock: , al tješi me što je nećakinja prva rekla pa se tješim da je samo papiga sindrom .
    al vjerovatno je reakcija na ovo situaciju jer nisam imala vremena s njom ni pričati, ni igrati se, ništa . . . pa pokazuje svoje negodovanje
    al tješim se imam i ja sina

Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Moji "božji blagoslovi" su jučer navečer potamanili jednu malu mjericu kestena nakon vrtića (na klupi u parku ) pa je deda kad smo došli doma vo kestena morao peči (još), pa su to potamanili, pa 2 jabuke, pa tri oslića sa pomfrijem, pa Domi još jednu malu konzervu tune uu suradnji sa Dorom , 2 kifle i acidofil.
    Ja FAKAT neznam kam to sve nestane valjda buju počeli rasti i debljati se.
    Inaće su mudrice samo takve. Svako večer prije odlaska na "spavanje" imamo borbe - od đipanja sa kimbićima (ne po kimbićima nego zajedno SA), vrištanja, cerekanja, otkrivanja, pa vode, pa poki, pa nece poki, pa opet poki, pa nece poki deka oce popun, pa nece popin, pa tuta, pa opet vode piti i tako dok ne pop... a onda ide mamaaa didi ato - pa ja moram pogoditi kojeg hoće, pa eto paji (svjetlo upali) i tako to. Dakle oko 8:30 su u krevetu a cirkus traje do cca 9:30. A onda je mama spremna za spavanac a trebalo bi peglat... Joj joj joj [/b]

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

MB-tvoji zaista tamane kao veliki,bitno da jedu,već će oni narasti,ne brini stalno !
    A ovo sa spavanjem je sasvim normalno,čini mi se. Pa ipak je njih troje,ne mogu samo leći i zaspati. A ni ne traje previše,sat vremena-moš misliti
    Roku treba minimum pola sata,pa ti vidi!

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

MB :shock: Stvarno toliko jedu? Kako ti zavidim...
    I Lovri zadnje vrijeme treba dugo da zaspe, skoro po sat vremena. Istina, on za to vrijeme ne divlja nego se vrti po krevetu, grli me, mazi i...čupa. A ja - samo mirno ležim i čekam. Nakon skoro sat ležanja u miru, najčešći rezultat je da i ja zaspem... A ako slučajno ne zaspem, budem toliko uspavana da zaspem na kauču deset minuta kasnije. Toliko o ljubavnom životu...

Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Kaj je to ljubavni život?
    Ma ja to gunđam jer sam se naviknula da su do cca 2 godine, ma kaj do mora ove godine samo bili ostavljeni usobi, pusa, laku noć i to je bilo to (malo cendranja ali ono...) a sada.....

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Citiraj Modesty Blaze prvotno napisa
    Ma ja to gunđam jer sam se naviknula da su do cca 2 godine, ma kaj do mora ove godine samo bili ostavljeni usobi, pusa, laku noć i to je bilo to (malo cendranja ali ono...) a sada.....
    Razmazila te djeca, pa sada kukaš. Mi nikad nismo imali goreopisanu situaciju sa zaspivanjem.

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Briga tebe. Ti ih već imaš troje. Ja tek moram raditi na tome.

**mial** avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

MB a kod nas uspavljivanje zna trajati i po 2 sata.
    popodnevno spavanje mi je još i najgore. navikne se u vrtići rano( oko 12,15 ) i onda krenemo i mi doma tako a zaspe tek oko 3 ( ak imam sreće ). čitala sam negdje da bi se trebalo nakon sat vremena, ak ne zaspu, dizati iz kreveta. pokušala, al mi to baš i ne pomaže jer je onda još gora. zašto tako dugo pokušavam? zato jer vidim koliko je umorna i ako popustim i ne ode spavati onda sam tek nagrabusila, a ona je nervozna i nezainteresirana za bilo šta

**mial** avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj Maruška prvotno napisa
    Briga tebe. Ti ih već imaš troje. Ja tek moram raditi na tome.

Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Ma ja to sad na bazi hobija, a ne posla (mislim na ljubavni život)

Popodne gospoda spava samo u vrtiću. Doma nema šanse - a onda isto nagrabusim. Onda imamo bacanja po podu, griženja, tu i tam neki pokušaj lupanja glavom o pod (nakon kojeg slijedi "bubaaaaa") i naravno još goreg uspavnljivanja navečer

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

I šta hoćeš? Dvije godine nije bilo nikakvih problema,dok sam ja dijete od 10-15 kila nosila po pola sata,sat i dva puta na dan,a mm navečer,pa ti vidi !

A ljubavni život je uglavnom ili u popodnevnim satima ili vikendom :D

Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

I šta hoćeš? Dvije godine nije bilo nikakvih problema,dok sam ja dijete od 10-15 kila nosila po pola sata,sat i dva puta na dan,a mm navečer,pa ti vidi !
    Zato si ti mršava a ja sam Traktorka - i to neispavana i živčana

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Zato si ti mršava a ja sam Traktorka - i to neispavana i živčana
    Koje si ti gunđalo

Više ne znam što bi ti napisala....zato ti imaš 3. djece,a ja jedno

Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Tra
    Kak nebi bila gunđava kad ne spavam kak spada već neko vrijeme. danas sam ujutro zaspala na posel...

Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

nakon ovako živopisne rasprave o koječemu - počelo s uspavljivanjem...završilo na ljubavnom životu sve mi je glupo upadat s konstatacijom da smo očito svi zreli za superdadilju...ona to samo zlifra u krevet i da vidiš, još nisu legli, već spavaju
    Kod nas isto zna potrajat, ali s obzirom na prije, ništa što se ne bi moglo nazvat poboljšanjem :/
    a nakon Mruškinog posta i ja moram konstatirati da stvarno ne znam kad su ove naše duple mame uspjele napravit drugo...Modesty je, na što god se sve žalila, ipak najbolje prošla po tom pitanju

Trak i ja bih sa svojim popodne.... al previše nam stranaka u firmi , a doma kad se dođe to je takav tempo do 10 da se još ne stignem srušit u krevet, već spavam. A s obzirom da iz principa ne peglam u pol 11 navečer, ko Modesty, onda me to sve zadesi vikendom, tak da i vikend otpada....

Već sam odavno samoj sebi rekla da moram usporit i na poslu i doma, al bratemili kad god to kažem, evo još malo nečeg novog po meni...a do tada, moj organizam mi jedino može ko npr. sada, ne signalizirati, nego me potpuno onemogućiti da se isrcrpljujem, tako da se razbolim....pa ti vidi!

Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Stijena vi bar trčite goli po kući

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Tra
    Kak nebi bila gunđava kad ne spavam kak spada već neko vrijeme. danas sam ujutro zaspala na posel...
    Ma kužim,nisam ni ja spavala jako dugo,uopće....sad je druga pjesma...ako se i probudi nešto,tu je mm

BTW-počela sam opasno reklamirati čepiće za uši

Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Stijena vi bar trčite goli po kući
    Da, al ne radi rekreacije ....bilo koje vrste

**mial** avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj Stijena prvotno napisa
    a nakon Mruškinog posta i ja moram konstatirati da stvarno ne znam kad su ove naše duple mame uspjele napravit drugo...
    e pa naučite biti brzi ko zečevi i eto ti drugo

Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Kak se tek onda treče radi?!?!

**mial** avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Kak se tek onda treče radi?!?!
    jedno pošalješ u vrtić, drugo uspavat i nazvati M šefove da je bolestan i juuuuuuuuuuuuuuuuuriš opet na brzinu

Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Citiraj **mial** prvotno napisa
    a nakon Mruškinog posta i ja moram konstatirati da stvarno ne znam kad su ove naše duple mame uspjele napravit drugo...
    e pa naučite biti brzi ko zečevi i eto ti drugo
    ma nije problem u brzini, jedino me malo muči ona pretpostavka da bilo u redu da sam budna dok to (ili bilo što) radim

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

jedino me malo muči ona pretpostavka da bilo u redu da sam budna dok to (ili bilo što) radim
    :shock:

A jeste proste

Točkica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Citiraj Maruška prvotno napisa
    8) Nije baš po svijetu ali...
    wana je u Opatiji do večeras.
    Ajde! Nisam znala, mogla se i javiti ako stigne!

Uspavljivanje kod nas: mlijeko i Pčelica Maja. Gašenje svjetla, nakon par minuta "mama piški mi se".Popiški se na wc-u i par minuta mira i onda " mama sad mi se kaka, upali svjetlo, lezi tu i gledaj me...." Nakon 5 minuta "nisam još gotovaaaaaa"
    Opet legnemo i onda "mama ja ću u mali krevet ti pored mene", kad to napravi onda "mama ja bi tebi u krilo". Tu znam da će skoro. Zaspe u prosjeku za 35 minuta. Ja budem koma. Ako sve obavim u stanu i sredim sebe onda zaspemo skupa. U principu spava uz mene pa nekad iz očaja završim sa glavom u njenom krevetiću
    A love life....
    Evo slikovito, gledala sam neki šaljivi dvd, muškarac je
    od 20-25 godina Željko
    od 25-35 godina Stojko
    od 35-50 godina Nedjeljko
    od 50 nadalje Spomenko

E pa kod nas je prijelazna faza sa Stojka na Nedjeljka...

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Vrištiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim

Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Pa ne znam, po ovome bi još trebao biti Stojko, al valjda mu fali prezime: Ukrivovrijemenić

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Niste normalne!!!!!!

(ne smijem se smijati na radnom mjestu)

....padam po podu od smijanja.....

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove