neznam jesam li pričala al ponovit ću pošto nisam sigurna a neda mi se pregledavat postove-kako nam je Mateo ovo ljeto izmaglio pred :shock: zdravim očima.Večeramo u hotelskom restoranu kak je bio švedski stol ode mm sebi po klopu a ja i mali pijuckamo sokić za stolom i sjeti se on da će ići do tate i pustim ga,i dobro vrate se njih dva s klopom i sad ja idem uzet za sebe a oni ostaju za stolom,kak je nastala gužva vračam se za stol gledam nema :shock: djeteta pitam mm gdje je veli on pa otišao je k tebi a ja kak meni, :shock: nije samnom, :shock: kak si mogao...i trk tražit ga po sali :shock:
![]()
,nigdje djeteta što je još gore restoran je bio na katu znači ak češ kam van moraš stepenicama,nema ga nigdje
,ni na terasi
spustim se u prizemlje vrata otvorena i van lijevo desno nema ga
umrla sam,pomišljala sam na najgore
,100m dalje parkić i zamislite on tamo vrti vrtuljak
prisjela mi je večera,more i ljetovanje!!!!!! Mali tren nepažnje i dogodi se strahota

...i trk tražit ga po sali :shock:
,ni na terasi
mogu si mislit. Odmah se sjetim male Maddie (iako vaš slučaj nije isti)
treba troje pohvatati! kak se šetate,jesu još u klicima,teško mi je zamislit!? očes ih dati u vrtić kad ti istekne porodiljni?DA, prvo što sam pomislila da ga je netko ukrao pošto je tamo bilo sve puno stranaca uf bolje da zaboravim nije nimalo ugodno

pravi božiji blagoslov
Moš´ mislit I Lovrova glava je četvrt bosanska