Stranica 1 od 4 123 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1 do 50 od 169

Tema: Jesenje bebe 2005. (19. dio)

odra avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Annie, pusa bucku!

Bubimira, jel urin dobar? Da nije to u pitanju?
    Andrej je noćas opet imao napad bronhitisa, nakon 14 dana (relativnog) mira I mi smo opet na antibiotiku, dobio bocku dexamethasona ujutro. malo je falilo da završimo u bolnici. Donekle se smirilo, vidjet ćemo kakva će biti noć. Vjerojatno je alergijski tako da moram krenuti u adaptaciju stana po tom pitanju...

Sanjam, ostala sam paf kad sam vidjela Ivanovu porođajnu težinu... On je mrga u odnosu na mog malčika od 2830 g...

Ja isto zavidim na novim bebicama... Radimo, radimo i mi, ali nešto ne ide...Doduše, nisam baš ni mislila da bi nam ovaj put uspjelo klasičnim putem, ali nada uvijek postoji...

Pozdrav i uživajte na druženjima!!

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Doći će, Odra

odra avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj Kejt prvotno napisa
    Doći će, Odra

bubimira avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

andrej

I odra, doći će vrijeme kad ćeš u potpisu imati ...dočekali drugo pile...

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

MBee, hvala, ići ćemo na Šalatu, našli neku vezicu , ne znam šta nas čeka al bu valjda dobro

Frida, potvrđujemo dolazak...

Andreju pusa

do viđenja

Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Odra,

retha avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj bubimira prvotno napisa
    Ma retha sam ti jedi poslat ćemo ti novi ajvar poštom i zaljepit "lomljivo"!
    Joj..fala..
    Ma nije fora da sam ja luda niti za ajvarom ili bilo cime..nego naprosto cinjenica da nemrem otic u ducan i kupit to kad mi se jede me zivcira..Pa si onda zelim jos vise.
    Naravno da mi se ne trebaju slati ajvari, ajme..kad mi netko bude poceo slati ajvare mora da sam ocajna opako.

Odra, drzimo fige za potpis.

odra avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Hvala na vibricama!

Jucer je A. dobio jos jednu bocu, a ja bila obecala da nece jer vise nije kasljao... Jadnicak! Dobio je ipak jer je pun šlajma. Više ne diše onako plitko i škripavo, ali se čuje da je pun. Danas opet kontrola.

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Ilona, nekak mi se čini da smo zaboravili, SRETAN ROĐENADAN (4.11.)

Shiny avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Ma htjedoh vas nešto pitati...
    meni se nekako čini kako se Jan dosta zrelo igra za svoju dob! Kak da vam to objasnim, možda sam u krivu...ai on već sada igra uloge, izmišlja situacije, glumi...
    Evo danas kao ima torbicu i odlazi u dućan, moram mu dati novce, maše i viče book i onda kupuje (čujem ga u kuhinji) mami jabuku, dedi limun i tak...onda se vraća u sobi daje mi jabuku i ja i on papamo jabuku...
    Ili glumi odlazak u vrtić...
    Ili slaže od životinja zoološki vrt pa uzme figurice Olive i Popaja (tatino vlasništvo kada je bio mali) i onda Popaj i Oliva gledaju životinje u vrtu, dive im se i tak...
    imaginarno pričanje na telefon traje odavno..
    i da...počeo je izmišljati je izmišljati neke svoje riječi primjerice "muma" ili "bubla" koje kad izgovori opali se smijati...kao "ajde nacrtaj-mumlu" (na onoj ploči riši briši) i smije se do iznemoglosti...
    i počeo je crtati na papirima s bojicama što mi je drago...

Kak se vaši igraju?

nessa avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

moja mala će 20.12 2 god. i također se igra kao i tvoj izmišlja situacije jede tost kojeg nema i dosta slično sve šta tvoj radi i to je napredno :D

odra avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

I Andrej se često tako igra, nekih situacija iz života. Ali baš to što kažeš, kako se igra "predmetima" iako ih nema u tom trenutku, to mi je super. Npr. mi se igramo kafića (vidi se što je djetetu poznato )i onda glumimo da dajemo novac (nemamo ga stvarno u ruci) isl. Zadnji put me nasmijao jer sam ja rekla "molim kusur", a on mi na to dao pusu.

Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Ja mislim da je to full napredno za njihovu dob, bravo Jan i Andrej!

MBee avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Annie koji avatar! Prekrasni su, pravi manekeni.

Frida avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Annie . Kako se snalaziš? Kako se Roko odnosi prema braci? Jel dojiš?

Mbee, jel to u tvom avataru nostalgija?

Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Ma tak su mi slatki zajedno, nisam mogla odoljeti da ih ne stavim u avatar. Roko je jako dobro Dominika prihvatio, mazi ga i ljubi, jako je nježan, pomaže ga prematat, gleda ga dok papa, uglavnom baš uživamo.
    Domi je po noći super,budi se svega 2 ili 3 puta, popapa i čorka dalje. Cica ko veliki i dojenje nam super funkcionira, nadam se da će tak i ostati.

Frida avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Baš mi je drago zbog vas

MBee avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Frida

bubimira avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

ma vidi ti naše šefice u avataru. MBee da nije možda najava a ne nostalgija?

v nažalost ima neku gadnu bakteriju u urinu, onu što je imao i Luka. Neznam joj ni ime zapamtit. Proteus mirabilis?
    Tak da je dobila još jednu dozu antibiotika. Ma već smo lude obje! Evo četvrti tjedna zatvorene u kući.
    Jučer smo se malo odmakli, bili do Ilone i družili se s par jesenskih mama i curka

Shiny avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Annie-prekrasni su dečki!!!

Vita i Bubimira-drž'te se!
    Znam kak' je jer smo mi slično funkcionirali prošle godine i ja sam bila već luda. Ali evo ove godine...kuc, kuc, kuc...već dva mjeseca full zdrav (sad se bojim da ću ureći)!
    Valjda je ipak stekao neki imunitet!
    Mi smo se tada bacili na homeopatiju iako ju već dosta dugo ne koristimo. Konstanta je jedino Petrovićev med za imunitet svako jutro nakon doručka.

MBee avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

bubimira ništa od najave, ja sam već stara koka...

Shiny koja je fora s tim Petrovićevim medom, mislim po čemu se razlikuje od "običnog" meda? Ja kupujem med od kolege s posla jer ga njegovi rade i svaki dan dobije žličicu. Nikada nije bila bolesna osim obične prehlade ali to ima veze i s tim što još ne ide u vrtić.

Igranje neću ni komentirati jer je Eva zbog negovorenja malo "zaostala" po tom pitanju.

Viti

Žao mi je što nismo bili na druženju Jesenskih ali ja sam radila kao i obično vikendom.

MBee avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

A promjena avatara ima veze s tim da sam napokon našla jednostavan program za izradu pa ne moram gnjaviti mihu. A nemamo zgodnih fotki u zadnje vrijeme pa sam izvukla jednu staru...

Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Mi smo isto počeli koristiti Petrovićev med

bubimira avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Citiraj MBee prvotno napisa
    Ma daaaaj molim te, nemoj ....

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Da pa? (kao jedna stara koka drugoj staroj koki)

Igranje... Ivan nije tako napredan, on se sada vec lijepo igra sam auticima ili kockicama, vec dugo crta bojicama, samo to iz ljenosti bas ne poticem u zadnje vrijeme jer onda do besvjesti moram crtati autobuse s prozorima u kojima on onda crta "ljude".
    Zna se koristiti svim daljinskima u kuci (a toga njegov tata ima na tone) i imaginarno razgovaranje na telefon vise ne pali, pa je sada u kuci pravi stampedo kada zazvoni telefon jer ako Ivan stigne prvi mi ne dolazimo na red.
    Za sada ne ponavlja u igri situacije u kojima se nasao, jedino je prije neki dan poceo navecer, kada legnemo spavati, pricati maloj bebi (tako on zove bebu u trbuhu) pricu koju je njemu pricala teta cuvalica prije popodnevnog spavanja

Shiny avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Shiny koja je fora s tim Petrovićevim medom, mislim po čemu se razlikuje od "običnog" meda?
    a mislim da je fora u sastavu meda tj onom što ima unutra.
    a ima mješanog meda dakako, cvjetnog praha, propolisa, matične mliječi i pčelinjeg voska-tako piše na deklaraciji

Odi malo na www.radovanpetrovic.com pa malo pogledaj, ima zgodnih stvari...

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Citiraj Shiny prvotno napisa
    Shiny koja je fora s tim Petrovićevim medom, mislim po čemu se razlikuje od "običnog" meda?
    a mislim da je fora u sastavu meda tj onom što ima unutra.
    a ima mješanog meda dakako, cvjetnog praha, propolisa, matične mliječi i pčelinjeg voska-tako piše na deklaraciji

Odi malo na www.radovanpetrovic.com pa malo pogledaj, ima zgodnih stvari...
    cure samo pazite, moj muž do sada nije bio alergičan na med, a uzelis smo bili cvjetni prah i nakon što je popio pola žličice po uputama imao je takvu alergijsku reakciju da se u roku sat vremena skoro ugušio, meni nije bilo ništa, kažem samo oprez

Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Annie,avatar je
    bas me zanima hoce li i Dominik kao Roko biti mali akrobata

Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Uz ovakvog tatu, znaš da bude

retha avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj irenask prvotno napisa
    cure samo pazite, moj muž do sada nije bio alergičan na med, a uzelis smo bili cvjetni prah i nakon što je popio pola žličice po uputama imao je takvu alergijsku reakciju da se u roku sat vremena skoro ugušio, meni nije bilo ništa, kažem samo oprez
    E mene tocno toga strah kod meda.. No ipak sam joj ga dala neki dan da ga malo proba, doslovce je stavila jezik na zlicicu rekla da nece. Sad joj vise necu nuditi..valjda ona zna sta je dobro. Budem jos pricekala s tim medom..kaj cu kad sam paranoicna ili kako se lijepo kaze oprezna.

Annie, avatar ti je super!

Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Citiraj retha prvotno napisa

Annie, avatar ti je super!
    Hvala, hvala! Btw, ne vidi se zbog veličine slike, ali dečki imaju iste bodiće, u crvenom srcu piše "made with 100% love"

retha avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Skuzila sam da su bodici isti...i jos si mislim hocu li zicas da das neke slkice di se sve to bolje vidi, a reko nebum bila baba znatizeljna..

momze avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

evo i nas nakon duze stanke...

zao mi je sto nismo mogli doci na Ilonin rodjendan, ali imala sam neku dvodnevnu radionicu i nikako to nisam mogla odgoditi.

mi smo u utorak izasli iz bolnice - Zach je tako plitko disao i sve je skripalo da smo otisli na Srebrnjak u ranim jutarnjim satima i tamo su nas zadrzali. infuzija u venu, maska sa kisikom cijeli dan...
    jos uvijek cekamo nalaze no ocigledno je da se radi o astmi..

Odra, zar Andrej ne uzima ventolin i/ili flixotide? to bi mu uvelike olaksalo disanje, zasto antibiotici??

ja sam jos u cudu i nevjerici, ovo nam sve mijenja... naime, ovaj tjedan smo trebali poceti sa vrticem, sada to sve pada u vodu jer se treba cuvati prehlada i viroza koje dovode do asmaticnih napada.
    eto, ne znam sto bi vam jos rekla - pusa svima!

bubimira avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

ajme Zach pa kako sad astma???

momze nadam se da će to ipak ići na bolje.

nekako nam boleštine vladaju topicem. trebalo bi nekako prekinuti taj niz.
    ja se nadam da smo mi sad gotovi, barem za ovaj put. evo već smo mjesec dana doma, u kući. pomalo šizim...

Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Momze, držimo fige da nije astma

bubimira avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Jan Rudolf sretan rođendan!

joj cure mene oduševljava ovaj snijeg!!!

retha avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

momze, drzimo fige da nije astma.
    Frida, kako su prosle proslave rodendana, nis ne tipkas? Ja znatizeljna..

Mi danas isli kupovati nove buce, sva sreca da se nije previse bunila za isprobavanje..od prve smo nasli dobre buce..jedino vise nije bilo boje koju sam ja htjela al nema veze.
    Inace me to kupovanje cipela frustrira pa sam sad happy kaj smo to obavili.

Frida avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Proslave su prošle dobro, čim nadjem kabel od fotića staviti ću koju sličicu. U jaslicama je bilo najživlje, tete su ih savšreno animirale, plesali su, jeli zdrave grickalice...

Eto, pao je snijeg, sreća da se neće zadržati. Mi još nemamo buce, nakon to sam prošlogodišnje buce i čizmice poklonila gotovo nenošene ove godine čekamo pola metra snijega koji će trajati najmanje tjedan dana.

Retha, jel dolazite za Božić? Baš bi mi bilo drago da se vidimo. Uvijek zaboravim: kako ide odvikavanje od noćnog dojenja? Jesi krenula?

retha avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj Frida prvotno napisa
    Retha, jel dolazite za Božić? Baš bi mi bilo drago da se vidimo. Uvijek zaboravim: kako ide odvikavanje od noćnog dojenja? Jesi krenula?
    Nista od Bozica, ali razmisljamo nesto o proljecu, Uskrs..ne znam jos..
    A dojenje..pa jelte..jesmo krenuli smo..polako ali sigurno..Smanjili smo bespotrebno nacicavanje po danu, a nocno..bolje mi je da nis ne pricam.

Odo se sad zalit na snijeg tam i je topic o snijeznim radostima..

momze avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

cure, nadam se i ja da nece biti astma, ali vidjet cemo sutra-prekosutra kada dobijemo rezultate pretraga. :/

i nas je obradovao snijeg, a posebice Zach-a koji je danas prvi puta izasao malo van.

Annie, nista ne pises - kako ti je sa malcem? Kako Roko reagira, jel stizes sve?

Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Nama super. Ne mogu vjerovat koliko ljubavi može to malo biće dati i jako mi je drago da smo se odlučili na tog malog anđela. Čovjek se u njega zaljubi u sekundi. Kad bi ostalo ovako savršeno, mogla bi ih imati još 10

Dominik još uvijek puno spava i papa. Dojenje nam ide savršeno (toga me bilo strašno strah još u trudnoći zbog prijašnjeg iskustva), mazimo se i uživamo. Roko je jako dobar prema njemu, kada ga čuje da zaplače, odmah veli "Do" i krene prema sobi, primi ga za rukicu i daje mu puse da se smiri. Dok ga hranim Roko već priprema stvari za prematanje i čeka da pomogne. Stvarno je faca.

Jedino što mi je žao što ponekad imam osjećaj da se ne bavim dovoljno Rokom, ali za sada to zamjenjuje moja mama koja mi pomaže popodne, a sljedeći tjedan dolazi sveki. Tako da je Roko ujutro u vrtiću, a popodne se one igraju s njim, ja uljećem sve više. Jedino je problem uspavat ih, jer tu stvarno trebaju biti 2 osobe, inače ne ide.

Sve u svemu...jako smo, jako, sretni.

Frida avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Momze, držim fige da nije asma .

Nebi vjerovale što je Lola sada napravila: želi s kupati, ja joj kažem da se skine i pričeka minutu dok završim ovo što radim. Dijete se složi, skine robicu i veli "ja ću još i pikiti". Ja, nemajka mislim si ajd dobro dobiti ću još malo na vremenu, obično sjedi na tutu još par minuta i meditira .

Čim sam čula tišnu trebalo mi je biti jasno da nešto "kuha"; okrenem se, a ona preljeva mokraću iz tute u čašu i prinosi je ustima :shock:. Dali je popila nešto neznam, dali joj što može biti od toga ntti (pretpostavljam da ne, mokraća je u principu sterilna, a Lutonjičina je pojela golublju kakicu pa joj niš nije bilo).

Idem ju sada kupati, mislim da joj stvarno treba

retha avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Ajme Frida, znam da tebi nije al meni je

momze avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

Annie, bas sam sretna zbog vas!

Frida,
    Ne brini, cak i da je nesto popila nista joj nece biti od toga. Ilo je carica!

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Jan, sretan ti rođendan, dragi
    Zach, nadamo se i vibramo da nije astma
    Svi, pusa i laku noć

MBee avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Zachu za dobre nalaze!

Ilona je super, pametnica mala!

Mi se možemo "pohvaliti" samo prvim šavom u životu. U petak je pala i razbila bradu pa smo išli u Klaićevu na šivanje. Sad nam je najveća muka spriječiti ju da trga končiće do petka. Nakon tog iskustva još jednom se klanjam svim roditeljima koji su prolazili bolnička iskustva s djecom jer mene je dotuklo i ovih 5 minuta. Uvijek se tješim tim da smo bar zdravi ako već ne pričamo i zaostajemo u nekim stvarima.

Frida avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Mbee, ljubi malu bradu

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Mbee,

momze avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

oooo, Eva!

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Svim bubanima i polububanima

Janu sretan rodjendan!

Moje dijete uopce nije odusevljeno snijegom . Jucer kada je vidio sto sam sve pripremila za oblacenje samo mi je rekao nije zima i zbrisao u sobu u garderobu. 15 minuta sam ga nagovarala da izadje, na svako moje pitanje je vikao "ti nema" (Ivana nema). Onda smo se ipak dogovorili i obukli i strample i nepropusne hlace... ali kada je skuzio da sam mu obukla buce samo je poceo plakati mama kini mama kini i to tako neutjesno da sam se i ja skoro rasplakala. I tako full opremljeni (normalno bez buca) krenuli mi na Cmrok. Kada smo stigli uopce nije htio iz auta, samo je ponavljao mama doma, mama doma. Odobrovoljio se tek kada sam ja stavila kapu na glavu (jedna vrlo smjesna slika). Setali smo pola sata a on je skoro cijelo vrijeme ponavljao mama doma. Nije htio niti na sanjke, niti na snijeg, niti igrati se s drugom djecom, jedini svjetli trenutak je bio kada je ugledao bager i kada ga je tata stavio da stoji na njegovom kotacu! Ali zato cim smo usli u auto i krenuli prema kuci dijete se raspricalo, raspjevalo...

Stranica 1 od 4 123 ... PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •