Stranica 4 od 4 PrviPrvi ... 234
Pokazuje rezultate 151 do 166 od 166

Tema: ZPB 2005/6 (18. dio)

Olivija avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Je, je i Mala je još u komadu!
    Meni je sad Gab opet poludio za cicom: bili smo se sveli čak na samo jednom dnevno, no sad ga opet nešto uhvatilo :/

Ivček avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Draga Keti, sretan rođendan!!!!

Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

KETI SRETAN ROĆKAS!!!

sanja74 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Hvala cure!

Danas smo MM i ja uzeli godišnji da provedemo dam s našom već dvogodišnjakinjom.

Posjetio nas je SvNikola noćas (i napunio čizmicu), bili smo na hipodromu, u parku, a predvečer ćemo puhati svjećice. :D
    MM i ja smo danas već puno puta morali pjevati "Sretan rođendan". Šefica kaže "tri, četri, sad.." pa da vidim tko se usudi ne slušati je!

Olivija avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Keti! Sretan ti drugi rođendan, šefice!

magriz avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

KETI, sretan rođendan

bobaibeba avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Sretan rođendan našoj Keti!!!

Vodenjak avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Keti, sretan rođendan!

Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Našoj najstarijoj "zimskoj" bebi i prijateljici, sretan ročkas!!!

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Cure, nismo se dugo javljale...
    I sad, na brzaka, samo da Keti čestitam roćkas-

Keti, sretan rođendan! :D

Mi smo se vratili u Zg, u međuvremenu nam je opljačkan stan, pa smo ugrađivali protiprovalna vrata, pa dok sam očistila cementnu prašinu (nemamo zida između hodnika i sobe ), pa smo imali neku frku s rodbinom - rastali se jedni naši dragi... Polako lovimo ritam pa ako se planirate naći i ovu nedjelju mi bismo se rado ponovo upoznale s grupom neumornih ZBP-ovaca!

Idem vas čitati, polako...

I mi smo bile u nedjelju na Mifi i sve odgledale ko veliki al mama baš nije previše oduševljena. Danas smo bile u tramvaju DMraza i dobile žvakaće i majonezu . Veli frendica da je to zato što smo bile u besplatnoj turi. Nije baš bilo ludo zabavno, izgleda da je Djeda bio več umoran u 7 navečer... Al smo zato lijepo pjevali '' Kad si sretan...''

Pusa od dvije veeelike brbljavice!
    Danas ja dođem doma oko 17 h i kako me nije vidjela cijeli dan Ela vikne : Evo cike! (...a ne ''evo mame!'')

Idem još čitati...

cekana avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Ne stižeeeeeeeeeeeeeeem ni otvoriti forum

Keti, sretan rođendan sa zakašnjenjem

Ja sam u gužvi, pripreme Božićnih koncerata i kraj polugodišta. Karlo je malo bubani, nekakva crijevna viroza. Inače smo prešli sa "pet, osaaaaaam" lovice - brojanja na "sedam, osam, devet - ideeeeeeeeem" Sve je zanimljiviji i slađi sa tom svojom spikom

Ivček avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Jučer smo bili u zaraznoj. Strašno, čekali smo na red skoro 5 sati. Budući da je Max zarazan (ipak nema kozice nego neku vrstu herpesa) , a nisu imali slobodnih izolacija, čekali smo u nekom uredu iz kojeg nismo smjeli izlaziti i većina stavri baš nije bila za diranje. MM je odigrao ogromnu ulogu zabavljajući njega čitavo vrijeme jer je meni nestalo inspiracije nakon 2 sata, a nisu nam dali da čekamo vani ili da se vratimo kasnije.
    Uglavnom, već treći tjedan Max neće u vrtić.
    Trudnice, da li netko ima ovo ili zna nekog tko ima, kakva su iskustva? Meni se čini ok, kupila mi možda šogorici (trudna je 2 mjeseca).http://minishop.t-com.hr/bebuska/Pro...rrpid=7&cid=16

Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Ivček, baš mi je žao što ste morali prolaziti tu torturu u zaraznoj... znači ni vi niste bili na Ketinom ročkasu

Ovaj pojas što si stavila link nemam, ali mislim da bi to bilo dosta korisno. Puno puta sam se našla u situaciji kad mi je trbuh bio već malo veći da bih uzela neku svoju majicu i onda mi je bila prekratka pa sam samo zbog dužina morala kupiti neku trudnički koja je naravno duplo skuplja
    Ja bih to recimo voljela imati dok sam trudna u mislim da bi bio fora poklon.

sanja74 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Citiraj Ivček prvotno napisa
    Trudnice, da li netko ima ovo ili zna nekog tko ima, kakva su iskustva? Meni se čini ok, kupila mi možda šogorici (trudna je 2 mjeseca).http://minishop.t-com.hr/bebuska/Pro...rrpid=7&cid=16
    Jako fora. Čim zatrudnim kupujem crni.

Zimskice, bilo nam je drago vidjeti vas! Hvala na poklonima!
    (Keti mi skroz nije ufurana u to darivanje. uopće joj nije jasno čemu to. baš mi je fora takva. )

Olivija avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Uf Maxić za herpes i da brzo prođe! Nadam se da ga ne svrbi puno....

Pojas je dobra fora: pogotovo za one koje nisu dobile puno u dupetu (kao ja ) pa mogu u svoje stare hlače.

Sanja - Keti je bila baš preslatka: otela je Gabu dar iz ruke iodmaglila, a mi imali pripremljen cijeli govor! Hvala još jednom na pozivu! Gab je (nakon što se opustio) dosta uživao: za ne povjerovati je pojeo 2 :shock: komada torte, i do doma stalno pričao kako "smo" gasili svijećice i pjevali "sretan rođendan"

Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Meni je baš žao što nismo došli (ii ivoru sigurno)
    Ali zato sad imamo lijeou novu kupaonicu (ormariće) i WC (isto ormariće) :D i super je! Baš sam zadovoljna.
    Prek vikenda smo i stavili zavjese i slike na zid i sad stan izgleda totalno drugačije, baš onako nekako toplije i kao pravi dom za maloga miša koji dolazi .

Ivoru su sad isto udarile torte u glavu, mislim da će mu ove godine njegov ročkas biti baš zanimljiv zbog puhanja svječica i tak to. Sad svaku nedjelju kad moja mama pali advenstku svijeću, on puše "tortu" Dobro da si nije još kosu i obrve skurio.
    Jedino što nisam ziher da li ćemo mu baš moći organizirati pravi dječji rođendan zbog male bebe u kući, ali i bake, dede, tete i njegovi bratići će isto biti pun pogodak.Olivija, kak ćete vi to izvesti (Gabov ročkas i veselicu?). Meni bi bbilo užasno žao mu to uskratiti, ali braco će fakat biti još mali, tak da nisam sigurna koliko je pametno baš zvati puno ljudi :/

Stranica 4 od 4 PrviPrvi ... 234

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •