Je, jei Mala je još u komadu!
Meni je sad Gab opet poludio za cicom: bili smo se sveli čak na samo jednom dnevno, no sad ga opet nešto uhvatilo :/
Je, jei Mala je još u komadu!
Meni je sad Gab opet poludio za cicom: bili smo se sveli čak na samo jednom dnevno, no sad ga opet nešto uhvatilo :/
KETI SRETAN ROĆKAS!!!![]()
Hvala cure!
Danas smo MM i ja uzeli godišnji da provedemo dam s našom već dvogodišnjakinjom.![]()
Posjetio nas je SvNikola noćas (i napunio čizmicu), bili smo na hipodromu, u parku, a predvečer ćemo puhati svjećice. :D
MM i ja smo danas već puno puta morali pjevati "Sretan rođendan". Šefica kaže "tri, četri, sad.." pa da vidim tko se usudi ne slušati je!![]()
Našoj najstarijoj "zimskoj" bebi i prijateljici, sretan ročkas!!!
Cure, nismo se dugo javljale...
I sad, na brzaka, samo da Keti čestitam roćkas-
Keti, sretan rođendan! :D
Mi smo se vratili u Zg, u međuvremenu nam je opljačkan stan, pa smo ugrađivali protiprovalna vrata, pa dok sam očistila cementnu prašinu (nemamo zida između hodnika i sobe), pa smo imali neku frku s rodbinom - rastali se jedni naši dragi... Polako lovimo ritam pa ako se planirate naći i ovu nedjelju mi bismo se rado ponovo upoznale s grupom neumornih ZBP-ovaca!
Idem vas čitati, polako...
I mi smo bile u nedjelju na Mifi i sve odgledale ko veliki al mama baš nije previše oduševljena. Danas smo bile u tramvaju DMraza i dobile žvakaće i majonezu. Veli frendica da je to zato što smo bile u besplatnoj turi. Nije baš bilo ludo zabavno, izgleda da je Djeda bio več umoran u 7 navečer... Al smo zato lijepo pjevali '' Kad si sretan...''
Pusa od dvije veeelike brbljavice!
Danas ja dođem doma oko 17 h i kako me nije vidjela cijeli dan Ela vikne : Evo cike! (...a ne ''evo mame!'')
Idem još čitati...
Ne stižeeeeeeeeeeeeeeem ni otvoriti forum![]()
Keti, sretan rođendan sa zakašnjenjem![]()
Ja sam u gužvi, pripreme Božićnih koncerata i kraj polugodišta. Karlo je malo bubani, nekakva crijevna viroza. Inače smo prešli sa "pet, osaaaaaam" lovice - brojanja na "sedam, osam, devet - ideeeeeeeeem"Sve je zanimljiviji i slađi sa tom svojom spikom
![]()
Jučer smo bili u zaraznoj. Strašno, čekali smo na red skoro 5 sati. Budući da je Max zarazan (ipak nema kozice nego neku vrstu herpesa) , a nisu imali slobodnih izolacija, čekali smo u nekom uredu iz kojeg nismo smjeli izlaziti i većina stavri baš nije bila za diranje. MM je odigrao ogromnu ulogu zabavljajući njega čitavo vrijeme jer je meni nestalo inspiracije nakon 2 sata, a nisu nam dali da čekamo vani ili da se vratimo kasnije.
Uglavnom, već treći tjedan Max neće u vrtić.
Trudnice, da li netko ima ovo ili zna nekog tko ima, kakva su iskustva? Meni se čini ok, kupila mi možda šogorici (trudna je 2 mjeseca).http://minishop.t-com.hr/bebuska/Pro...rrpid=7&cid=16
Ivček, baš mi je žao što ste morali prolaziti tu torturu u zaraznoj... znači ni vi niste bili na Ketinom ročkasu![]()
Ovaj pojas što si stavila link nemam, ali mislim da bi to bilo dosta korisno. Puno puta sam se našla u situaciji kad mi je trbuh bio već malo veći da bih uzela neku svoju majicu i onda mi je bila prekratka pa sam samo zbog dužina morala kupiti neku trudnički koja je naravno duplo skuplja![]()
Ja bih to recimo voljela imati dok sam trudna u mislim da bi bio fora poklon.
Jako fora. Čim zatrudnim kupujem crni.Ivček prvotno napisa
![]()
Zimskice, bilo nam je drago vidjeti vas! Hvala na poklonima!![]()
(Keti mi skroz nije ufurana u to darivanje. uopće joj nije jasno čemu to. baš mi je fora takva.)
Uf Maxićza herpes i
da brzo prođe! Nadam se da ga ne svrbi puno....
![]()
Pojas je dobra fora: pogotovo za one koje nisu dobile puno u dupetu (kao ja) pa mogu u svoje stare hlače.
Sanja - Keti je bila baš preslatka: otela je Gabu dar iz ruke iodmaglila, a mi imali pripremljen cijeli govor! Hvala još jednom na pozivu! Gab je (nakon što se opustio) dosta uživao: za ne povjerovati je pojeo 2 :shock: komada torte, i do doma stalno pričao kako "smo" gasili svijećice i pjevali "sretan rođendan"![]()
Meni je baš žao što nismo došli (ii ivoru sigurno)![]()
Ali zato sad imamo lijeou novu kupaonicu (ormariće) i WC (isto ormariće) :D i super je! Baš sam zadovoljna.
Prek vikenda smo i stavili zavjese i slike na zid i sad stan izgleda totalno drugačije, baš onako nekako toplije i kao pravi dom za maloga miša koji dolazi.
Ivoru su sad isto udarile torte u glavu, mislim da će mu ove godine njegov ročkas biti baš zanimljiv zbog puhanja svječica i tak to. Sad svaku nedjelju kad moja mama pali advenstku svijeću, on puše "tortu"Dobro da si nije još kosu i obrve skurio.
Jedino što nisam ziher da li ćemo mu baš moći organizirati pravi dječji rođendan zbog male bebe u kući, ali i bake, dede, tete i njegovi bratići će isto biti pun pogodak.Olivija, kak ćete vi to izvesti (Gabov ročkas i veselicu?). Meni bi bbilo užasno žao mu to uskratiti, ali braco će fakat biti još mali, tak da nisam sigurna koliko je pametno baš zvati puno ljudi :/