Pokazuje rezultate 1 do 17 od 17

Tema: Ljetno-jesenja djeca 2004. (18. dio)

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Mi smo se jučer provodili u Željezničkom muzeju u Ljubljani, bilo nam je super, čak je i dnevno nespavanje prošlo bez ikakvih problema.
    Definitivno je sad sposoban podnijeti i dulje izlete, samo uvijek treba računati s manjim krizama od umora, a koje se očituju u žestokom negiranju svega oko sebe (ja tu fazu zovem: neću-ja ću, jer je to jedino što u takvim trenucima govori ).

Prestao mu je curiti nos, ali i dalje veći dio dana diše na usta i govori kroz nos kao Francuz (umjesto da diše na nos i govori kroz usta, on obrnuto). I izgovor mu se pokvario, počeo je gutati suglasnike. Još uvijek nisam načistu da li da ga vodim doktoru zbog toga ili radim slona iz muhe. U petak smo već došli do ambulante, vidjeli gužvetinu u čekaonici i okrenuli se natrag :/

Mony avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

Curke, evo stavila sam jednu slikicu Leona na rolama na fotkiju:
    http://public.fotki.com/Mony75/mi/role1.html

Smijesan je

Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Bravo Leone :D

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Citiraj Mony prvotno napisa
    Curke, evo stavila sam jednu slikicu Leona na rolama na fotkiju:
    http://public.fotki.com/Mony75/mi/role1.html

Smijesan je
    Kako je narastao :shock:
    Presladak

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Leon na rolama... svaka čast!
    Meni je moj tata neki dan spomenuo kako još ima naše klizaljke :shock: i da mi ih može dati za Andreja. Pa sam se tom prilikom sjetila da su mog brata s vrtićem i vodili na klizanje, i to u mlađoj grupi, kad je imao 3,5 godine. A ja si ne mogu zamisliti Andreja na klizaljkama ili rolama ili biciklu, jer je postao tako statičan u zadnje vrijeme da je to užas jedan.
    Dođemo na igralište, on se spretno ispentra po toboganima i penjalicama, ali začas mu je dosta i hoće natrag doma. Imao je fantastičan motorički razvoj, a sad mu je to valjda dosadilo, štoli :? bicikl ga uopće, ali uopće ne zanima. Ni lopta.

Mony avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

Tanja, a da probate s plivanjem?
    Mi smo cijeli 9.mj. isli, al eto Leonu je ponestalo zanimanja za tu vrstu sporta, sto je meni jos uvijek :?
    No, dobro, naravno da ga necu silit, iako mi je jako zao, jer mu je tak dobro islo, kak nam je bar trener rekao, a i po onom sto sam i sama mogla vidjet.
    Bio je i Leon odusevljen tih mjesec dana, al mu je zadnja dva puta valjda voda bila prehladna (bilo je to bas prijelomno vrijeme kad jos nisu poceli s pravim zimskim grijanjem) i mislim da je to isto dosta utjecalo na njegovu odluku da mu se ne da vise.
    A na Mladosti mozete doc prvi puta i rec da ste prvi puta, ne platit tek da vidis hoce li Andrej biti zainteresiran.
    Il, eto klizanje kad vec imate klizaljke
    Mi cemo klizanje ostavit za sljedecu godinu, jer je na klizalistu uvijek guzva, pa me malo toga strah, a i mislim da ce sljedece godine ici s vrticem.

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Citiraj Mony prvotno napisa
    Tanja, a da probate s plivanjem?
    To ćemo vjerojatno na proljeće. Ali za plivanje i bazenske aktivnosti zaduženi su MM i sveki, ja imam traume iz djetinjstva od bazena i ne želim im prilaziti preblizu (bar ne toliko koliko se osjeća miris klora ).
    Ma zasad mi je ok i to što hoće sam hodati kad idemo na izlete, dapače, prije dva tjedna trčao je po šumi ko veliki (i penjao se uz sajlu). Nije problem naći fizičku aktivnost, problem ga je izvući iz kuće, a po tom pitanju se, na žalost, ugledao na svoje roditelje u mladim danima (ja sam u djetinjstvu obožavala kišno i maglovito vrijeme da me nitko ne bi nagovarao da idem van i da mogu doma čitati u miru, a ni MM nije puno bolji).

tinkie winkie avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

samo da vas pozdravimo.... kod nas je sve po starom, M. je sad super u vrtiću, obožava ići, malo nam se teže dizati ujutro, ali zato navečer smo u 9 u carstvu snova (za razliku od prošle godine)....

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Hoćemo li mi skoro na 3-6?

Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

Pa mogli bi polako među velike...

da se malo javim, malo sam bolje ovih dana samo što svejedno još ne stižem baš na komp... Nemrem doć na red kad je MM tu, a kad ga nema onda nemam vremena

Cure su dobro, kuc-kuc, zdravi smo, ali nejdemo uopće u vrtić, strah me je opet bolesti...

Sutra idemo prvi put u kazalište, gledat ćemo Slavuja...

Eto ukratko, pozdrav svima

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Citiraj tanja_b prvotno napisa
    Sutra.

Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

Mi bili prvi put u kazalištu- obje. I stvarno su me ugodno iznenadile, gledale su cijelu predstavu bez ikakvih probelma (Slavuja u Trešnji), baš onako sa zanimanjem su pratile i sad jedva čekaju Miffy

Eto ukratko, sad idem dalje

Mony avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

Citiraj bibai prvotno napisa
    Citiraj tanja_b prvotno napisa
    Sutra.

Jel to danas

Faris, sretan ti rockas! :D

Idem sad na Cestitamo

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Faris, i ovdje - sretan rođendan!
    :D

tinkie winkie avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

faris, sve najbolje za rođendan!!!!

Inače, M. je sad u fazi samostalnog obavljanja nužde. Ne moram vam govoriti na što to sliči kad ide kakiti

Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Tinkie mi smo svi prešli na 3-6 čekamo te tamo

tinkie winkie avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

Citiraj irenas prvotno napisa
    Tinkie mi smo svi prešli na 3-6 čekamo te tamo
    Ah.... dok ja skužim

evo me, smjesta idem tamo