ah ti hematomi.....izgleda da je to postala vrlo česta stvar ili je danas dijagnostika i uzv tako dobar da se lakše vide......
meni je ovo treća trudnoća....prva nažalost samo 7/8 tjedana ...al nisu ni stigli reći zašto....nisam ništa uzimala iako su bolovi u jajnicima bili jaki ....tadašnja ginekologica je rekla da ak se primi primi ako ne da idem u bolnicu!!!!!
promijenila sam ginekologa

druga trudnoća nakon godinu dana,
drugi ginekolog - sasvim novi pristup....( vjerojatno se to prvi put ne bi dogodilo)
......hematomi...cista .....uzimala sam utrogestane vaginalno i nakon njih dabrostone oralno........prošlo je bez krvarenja....nisam nešto jako jako mirovala.....više sam bila oprezna....sve polaganije i bez stresa.......još sam na kraju i prenjela...do 42 tjedna......imam prekrasnog , zdravog sina

evo sad sam opet trudna 10 tjedana i nosim blizance, slika ista...puna sam hematoma...terapija udarna...utrogestani( 8komada dnevno) i dabrostoni ( 6 komada dnevno) istovremeno...maximalna doza!
ovaj puta imam strogo mirovanje..a i veći su zahtjevi...ipak je to dvoje djece koja trebaju puno više prostora nego jedno u počeku...........
eto, stanje nije bajno...al uopće na razmišljam o tome da bi mogla prokrvarit.....jednostavno ....uzimam terapiju...mirujem....i vodim bitku s vremenom........
samo pozitivne misli!!!